Kızlar bu ay çatlatma iğnesi kullanan var mi
Evet canım ben bugün vurundum hayırlısı İNŞALLAHMalesef kimse yok sanırım sen kullanıyor musun canım ben geçen sene kullanmştım
HAyırlısı olsun güzel sonuçların olsunEvet canım ben bugün vurundum hayırlısı İNŞALLAH
Tüm isteyenlerin olsun İNŞALLAHH
HAyırlısı olsun güzel sonuçların olsun
Amin canım inşallah sifa olsunÇok teşekkür ederiz bu bilgi için ben bir arkadaştan daha duymuştum 2 aydır propolis damla ve bal polen arı sütü karışımlı ham bal kullanıyorum inşallah şifa olur
Tabiki hoş geldin canım ekliyorum seniMerhaba. Bat ekleyebiliyoe musunuZ? 20 kasim
Merhabalar canım kimi zaman erken kimi zaman geç yumurtlama olabiliyoruz ben de bu ay adetimin 14.günü adet oldum aslında yumurtlamam gereken zamanda ama sanırım mevsim geçişlerinde bu problemler normal bu ay da adetimin 7.gününden itibaren ovu yapmaya başladım sanırım bugünlerde yumurtlama var benden sana tavsiye adetin biter bitmez yap testini ki erken yumurtlama olursa kaçırmazsın bak sana ovularımı atayım fikir olsunKızlar ben bu ay reglimin ilk gününde 37 gün sonra regl oldum yani normalden 1 hafta geçti bi dengesizlik var gsliba.ilk defa bu ay ovulasyon yapıcam yumurtalamada problem var mı diye sizce reglin ilk gününden kaç gün sonra yapayım
Hoş geldin canım inşallah beraberce çalışmalarımızı yapıp bekleyelim bakalım ekliyorum seniSelaammlarrr. Bat 20 kasım ben de bu kez tutturmak istiyorum bakalım
Çok iyi olur canım benim bu topic uğur getirsin hepimizeHoş geldin canım inşallah beraberce çalışmalarımızı yapıp bekleyelim bakalım ekliyorum seni
Aminnnn inşallah 2018 den beri bu siteye üyeyim ama ilk defa topik açtım ve bir kaç arkadaş güzel haberlerini hemen paylaştı umarım bu topik sana da bana da burdaki tüm arkadaşlara da uğur getirsinÇok iyi olur canım benim bu topic uğur getirsin hepimize
İnşallahhhAminnnn inşallah 2018 den beri bu siteye üyeyim ama ilk defa topik açtım ve bir kaç arkadaş güzel haberlerini hemen paylaştı umarım bu topik sana da bana da burdaki tüm arkadaşlara da uğur getirsin
Ayyy hadi inşallah evlilik yıl dönümü hediyeniz bebiş olsunİnşallahhh
yumurtlama dönemim yeni bitti bu ayı baya değerlendirdik gün aşırı şekilde geçenlerde evlilik yıldönümümüzdü , bebişimiz de yıldönümü hediyesi gibi gelir umarım
Sen ne zamandır bekliyorsun
Ben hiç ovu testi yapmadım ama sanırım testte ilk çizgiyle eşit seviyede renkli çizgi çıkarsa tam günündesin demekti yanlış bilmiyorsam, diğer topiclere de testleri atmanı öneririm daha dikkat çekmesi açısından.Ayyy hadi inşallah evlilik yıl dönümü hediyeniz bebiş olsunben 2018 de düşük yaptıktan sonra dan beri bekliyorum her ay ha oldu h az olacak derken iki yılı devirdik şimdi de adetimin 9 günü biz 6.ve 8.günleri degerlendirdik şimdi günaşırı devam edicez bakalım hayırlısı şu ovulardan anlasam çok kolay işim de testleri tam yorumlayamadıgım için günaşırı devam ediyoruz sen testlerden anlıyor musun
Ben teşekkür ederim canım Amin inşallahBen hiç ovu testi yapmadım ama sanırım testte ilk çizgiyle eşit seviyede renkli çizgi çıkarsa tam günündesin demekti yanlış bilmiyorsam, diğer topiclere de testleri atmanı öneririm daha dikkat çekmesi açısından.
Çok teşekkür ederim bu arada, inşallah cümlemiz hayırlı haberlerimizi alırız
ikinci ayim geliyo nerdeyse olmadim normalde de gecikmelerim olur henuz bisey yokKızlaaaarrrr gelişmeler nedir bizi bilgilendirir misiniz adet tarihlerini geçmişşşş
@korfezida
T tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@bitkiselhayat
@pitican
@jnci
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?