Sagol canım bunlarda suan ovulasyon yok dimi tam koyu olması gerekiyorMerhabalar canım kimi zaman erken kimi zaman geç yumurtlama olabiliyoruz ben de bu ay adetimin 14.günü adet oldum aslında yumurtlamam gereken zamanda ama sanırım mevsim geçişlerinde bu problemler normal bu ay da adetimin 7.gününden itibaren ovu yapmaya başladım sanırım bugünlerde yumurtlama var benden sana tavsiye adetin biter bitmez yap testini ki erken yumurtlama olursa kaçırmazsın bak sana ovularımı atayım fikir olsunEki Görüntüle 2717719
Bende adet oldum canımKızlaaaarrrr gelişmeler nedir bizi bilgilendirir misiniz adet tarihlerini geçmişşşş
@korfezida
T tokalak
@P212
Luna277
@Asisya
@bitkiselhayat
@pitican
@jnci
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
ikinci ayim geliyo nerdeyse olmadim normalde de gecikmelerim olur henuz bisey yok
7 kasımda olmuş sankiYok canım ovularımı böyle ama tam anlayamadım pik olmuş mu olmamış mıEki Görüntüle 2718088
Ya bana da öyle geldi ama acaba t daha mı koyu olmalıydı diye kafama takıldı bakalım 5 ve 7 günü degerlendirdim artık hayırlısı7 kasımda olmuş sanki
Ben şimdiden başladım ama drlar 6 ay önceden başlamayı tavsiye ediyorlarKizlar aranizda hamile kalmadan folik asite baslayan var mi? Ne kadar önce baslamali?
Benim tüp bebek tedavisi deyken en fazla 5 folükül görülmüştüHanımlar sizin kaç follikul görünüyor muayenelerde
oluyordu suanda normal mi bilmemAa bu kadar geçikme normal mi peki
Ben şimdiden başladım ama drlar 6 ay önceden başlamayı tavsiye ediyorlar
5 follikul görününce tedavi sonunda kaç yumurta toplandiBenim tüp bebek tedavisi deyken en fazla 5 folükül görülmüştü
Amin inşallah kuzum hepimiz güzel haberler alırız inşallahHoş geldin canım hayırlısı olsun inşallah ekliyorum seni
Yok canım ben hiç yan etki hissetmedim duymadım da sen de herhangi bir yan etki mi yaptıHerhangi bir yan etkisi hissediyor musunuz?
5 toplandı ancak sadece 2 tanesi döllendi 1 tanesi 5. güne gidebildi5 follikul görününce tedavi sonunda kaç yumurta toplandi
Bence çok erken pek çıkacağını sanmıyorum ama sen yap yine de çıkmazsa da üzülme çünkü 9 gün çok uzun zamanKızlar adetlerim düzensiz bugün 31 .gündeyim test yapsam çıkar mı takvime göre 9 gün var adete
Evet 9 gün ama düzensiz adetlerim maalesefBence çok erken pek çıkacağını sanmıyorum ama sen yap yine de çıkmazsa da üzülme çünkü 9 gün çok uzun zaman
Sen eger elimde test varsa yapmaya başla istersenEvet 9 gün ama düzensiz adetlerim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?