- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
Yok canım ben hiç yan etki hissetmedim duymadım da sen de herhangi bir yan etki mi yaptı
Yok canım kilo aldırdıgı ben önceki düşügüm zamanında 2 seneye yakın kullandım öyle olsa benim 100 kilo olmam lazım hala 52 kiloyumBen daha kullanmiyorum ama kilo aldiriyor vs diye okumustum sorayim dedim
Siz nerde tedavi oldunuz şimdi durum nedir5 toplandı ancak sadece 2 tanesi döllendi 1 tanesi 5. güne gidebildi
Canım ben irenbe de İzmirde tedavi oldum ancak korona virüs salgını çıkınca tedaviye ara vermek az orunda kaldım yurt dışında yaşadığım için gelip gitmek sorun olacaktı şimdilik tek embriyom var dondurulmuş kısmetse gaza transfer olucam ama yaza kadar dogal yoldanda deneyelim dedik şuan için bir gelişme yokSiz nerde tedavi oldunuz şimdi durum nedir
İnşaAllah canım hepimizin dilegi oHamile oolmak istiyorum
Allah kolaylık versin inşallahCanım ben irenbe de İzmirde tedavi oldum ancak korona virüs salgını çıkınca tedaviye ara vermek az orunda kaldım yurt dışında yaşadığım için gelip gitmek sorun olacaktı şimdilik tek embriyom var dondurulmuş kısmetse gaza transfer olucam ama yaza kadar dogal yoldanda deneyelim dedik şuan için bir gelişme yok
Bende bi dolgunluk oluyor yumurta zamanı bir de hafif kasıkta batma.kızlar yumurtlama belirtilerinde göğüslerde aşırı ağrı var mı peki kasık ağrısını biliyorum ama göğüslerim aşırı dolgun sert oldu dokunsam ağrıyor
Bence gebelik ama kaç gün var bataMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Düzensiz benim canım 8 gün var ama netBence gebelik ama kaç gün var bata
Bide tedavi olduğu için Batı düşünmüyorumBence gebelik ama kaç gün var bata
Bi kaç gün sonra tekrar yapınDüzensiz benim canım 8 gün var ama net
Yarın tekrar yaparımBi kaç gün sonra tekrar yapın
Hayırlı haberler verin bize inşallahYarın tekrar yaparım
Amin canım inşallahAllah kolaylık versin inşallah
Canım daha önce çatlatma iğnesi kullandım 12.güne etkisi kalmıyor bence gebelik var hadi inşallah sağlıkla ilerlesin gelişmeleri bize bildir test yaparsan at burayaMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
İnşallah canım ya umut oldun bana yarın tekrar yapacağım 13. günüm oluyor iki doz vurulmuştum iğne önceden de tedavi görmüştüm 11. gün bitmiştiAmin canım inşallah
Canım daha önce çatlatma iğnesi kullandım 12.güne etkisi kalmıyor bence gebelik var hadi inşallah sağlıkla ilerlesin gelişmeleri bize bildir test yaparsan at buraya
2 defa mı yumrutlama oluyo acabaKızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba Eki Görüntüle 2719538
İnşaAllah güzel haberlerini alıcaz benim içime doğduİnşallah canım ya umut oldun bana yarın tekrar yapacağım 13. günüm oluyor iki doz vurulmuştum iğne önceden de tedavi görmüştüm 11. gün bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?