Bilmiyorum ki canım gerçi adet olacakmış gibi agrım da var ama biliyorsun geçen ay 14.gün adet oldum adet olacak olsam acaba böyle kızarır mı ki2 defa mı yumrutlama oluyo acaba
Gerçekten çok sevindirdin beni inşallah. Yani iğnenin etikisi geçmiştir diye umut ediyorum akşamüstü yaptım test silikİnşaAllah güzel haberlerini alıcaz benim içime doğdu
Süt ve Maydanoz kürünü dene bence.Beeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
tarcin cörek otu bal ne icin?bende tarcin corekotu bal yapiyorum bu ay insallah ise yarar folikasitte folbiol var ama icmeyi unutuyorum bat 18 ekim
Hadi inşallah sağlıkla ilerlesin testlerin biran önce koyulaşsınGerçekten çok sevindirdin beni inşallah. Yani iğnenin etikisi geçmiştir diye umut ediyorum akşamüstü yaptım test silik
Nerden biliyorsun bekle bakalım adet gelmeden umudunu kesme benceSinirim cok bozuluyp ya bu ay kesin olmadi
Yumurtaliklarimda hareketlilik var boyle gurul gurulNerden biliyorsun bekle bakalım adet gelmeden umudunu kesme bence
Canım bende sorun yokmuşSüt ve Maydanoz kürünü dene bence.
Anladım geçmiş olsun umarım bu yılı bitirmeden olur hepimizin bebişi.Canım bende sorun yokmuş
Hamilelik le adet belirtileri aynı seninki gebelikten olsun inşallahYumurtaliklarimda hareketlilik var boyle gurul guruladet olmadan baslar benim 10 gun onceden yine var ondan kuzum
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümHadi inşallah sağlıkla ilerlesin testlerin biran önce koyulaşsın
Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm iğneninHayırlı haberler verin bize inşallah
Yarın tekrar dene bakalım koyulaşıyor mu diyeTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Bak birinci test dünküYarın tekrar dene bakalım koyulaşıyor mu diye
Benim de ayda 2 kez yumurtam oluşuyor normal benceKızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba Eki Görüntüle 2719538
.8. haftaya giristeyiz yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallahKızlaaaarrrr gelişmeler nedir bizi bilgilendirir misiniz adet tarihlerini geçmişşşş
@korfezida
@tokalak
P P212
@dryakbas
@Asisya
@bitkiselhayat
@pitican
jnci
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?