Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinirim cok bozuluyp ya bu ay kesin olmadi
Öyle düşünme hayırlısı neyse öyle olsun adet olmadıkça bence umut var
Bak birinci test dünkü
İkinci bu sabah
Bence koyulaşmaya var canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Benim de ayda 2 kez yumurtam oluşuyor normal bence
Bakalım hayırlısı gerçi eşim yanımda değil degerlendiremiyecegim eger yumurtlamaysa
.8. haftaya giristeyiz yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah
Ayyy çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Amin canım benim inşallah

Kızlar bende ikinci kez anne olmak istiyorm bat geçeli 10 günüm. Salı test yaptm negatif. Yogun akıntım var yumurtlama akıntısı gibi

Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin

Eklentiler

• 9C6DCEC1-CD70-44B2-A1EB-EB0FDBB489EC.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• F8F72BF9-A1F4-4020-8F70-6C9DFC34999C.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 39D3C8B8-A652-40E9-84FC-6F197D0D03B6.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 52
gebelik icin yumurtlamaya iyi geliyomus adete felan ama biraktim aktardan ozel karisim aldim onu deniyorum degisen bisi olmadi
Anladim insallah faydali olur. Hamile kalmayi kolaylastirmak icin süt ve maydanoz kürünü denemelisin etkili oluyor bence denedim.

Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Canım bariz koyulaşıyor hamilesin hadi yarın kan testiyle de beyanı gör hemen haber ver bize ama Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et

Kızlar ovülasyon testi mi yapsak.sanki yapınca hiç çift çizgi göremeyecm gibime geliyor

Merhaba hanımlar 4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorum benim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede

Eklentiler

• C58C15F9-CD00-46F1-BF43-8729AB89B0AE.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 35
Evet bugün pik olmuş dünü degerlendirmiş olman yeterli hamile kalman için büyük şans yarını da muhakkak degerlendir

Anladim insallah faydali olur. Hamile kalmayi kolaylastirmak icin süt ve maydanoz kürünü denemelisin etkili oluyor bence denedim.
himm onu denemedim cok sey denedim adetlerim duzensiz.ve ilacsiz sokulemiyorum yunurtam buyumuyo yada cok buyu6o.catlamiyo kist oluyo vs vs klomen.de ise yaramadi ertesi ay yine duzensizlestim simdi iki ay oldu gelen giden yok gebelikte yok.. sut maydonozu ne sekilde yapicam belki de tikaniklik felan vardir rahim.filmi.cektirmem laz8m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…