Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bariz koyulaşıyor hamilesin hadi yarın kan testiyle de beyanı gör hemen haber ver bize ama Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir

Eklentiler

• C73A36FE-9188-4D1D-9358-C9ADF215ACEC.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
Canım benim 22 Kasım a kaydı.. Demeyi unuttum sanırım.

Kızlar nasılsınız adeti geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler
Kızlar bu arada ben de biraz belirtiler olmaya başladı ama tek tük bakalım belirtiler dogru çıkacak mı
Gögüslerim aşırı şişti ve Dokununca acıyor arasında batma oluyor böyle elektrik çarpmış gibi kasık ve karnımda adet olacakmışım gibi agrı normalde kolay uyuyan biriyim ama uyku tutmuyor şuan bir de yanağımda ergenler gibi bir tane sivilcem çıktı bakalım bu belirtiler adete mi dönecek bebege mi

İnş bebiştir canım.bende adet olmayı bekliyorum 37.gün ama ne gelen var ne giden

Ben de istiyorum ama reflu var kilo var tiroit var Safra tasi var minicik te olsa... korkuyorum yahu

Bana anlativerin riskli hamilelikleri atlatabilir miyim bu hastaliklarla hamileliği? Cesaret ne olur...

İnş bebiştir canım.bende adet olmayı bekliyorum 37.gün ama ne gelen var ne giden
İnşaAllah canım pek umutlu degilim ama
Ne akıntı var ne de gögüs uçlarında karartma burda okuduklarım hep bu belirtilerde var çünkü var mı peki senin belirtin falan bu kadar geç kalırmıydı adetin inşallah ikimizinde gebeliktendir

Ben de istiyorum ama reflu var kilo var tiroit var Safra tasi var minicik te olsa... korkuyorum yahu
Canım öncelikle bu topik sana hayırlı gelirde burda sende hamiş haberini paylaşırsın reflünün olması hamileliğin engel degil ben ülserken hamile kalmıştım bir arkadaşım 90 kilo ile hamile kaldı ve oglunu dünyaya getirdi troit için hemen bir muayene ol ve ilaçlarına başla ki troidle hamile kalan burda bile çok arkadaş var safra kesesi in de engel teşkil edeceğini sanmıyorum hadi inşallah güzel gelişmelere hoş geldin bu arada

Benim adetler hep düzensiz zaten iki gündür akıntım çoğaldı göğüste hassasiyet var adet olmatı bekliyorum Cuma test yaptım negatifti bir daha test yapmak istemiyorum

Benim adetler hep düzensiz zaten iki gündür akıntım çoğaldı göğüste hassasiyet var adet olmatı bekliyorum Cuma test yaptım negatifti bir daha test yapmak istemiyorum
Anladım canım inşallah bebiştendir stres yapma çünkü benimde negatif testler hiç yılmadan hergün yapıyorum

Anladım canım inşallah bebiştendir stres yapma çünkü benimde negatif testler hiç yılmadan hergün yapıyorum
Birde bu ay testere dişli Aslan pençesi kullandım adetim düzene girer diye ama yok ne adet oluyorum nede gebelik var

Rahim filmi cektirmeni bende öneririm. Ama kist olusuyor ise adet düzensizligini yapan o bende de oldu bi kac kez.

Adet düzensizligine 4-5 gr aslan pençesini bir bardak suda 5 dk kaynatıp ılık olarak günde 2 defa içerseniz hormonları dengelemeye yardımcı olur.

Süt ve maydonoz adetin bittiği günden itibaren 4-5 gün boyunca yani yumurtlama gününe kadar yapılmalıdır. Haftada 2 kere yapılır. Yumurtlama döneminde bırakılır.

Malzemeler
  • Yarım kilo süt
  • Bir demet maydanoz
Yapılışı

Bir tencereye yarım kilo süt koyun. Sonrasında sütün içine bir demet maydanozu doğrayın ve kaynatın. Kaynayan sütü ocaktan alın ve başka bir kaba boşaltın. Sonrasında belden aşağı kıyafetlerinizi çıkarın. Sonra bacaklarınıza bir çarşaf veya battaniye sarıp çömelin. Sonrasında süt ve maydanoz buharının genital bölge ve içerisine gelmesini sağlayın. Bu yöntem sayesinde rahimdeki enfeksiyonlar geçecektir. Bu işlemi gün içinde birkaç kez tekrarlayın. En az 2 gün işlemi yaptıktan sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Süt ve maydanoz kürü uygulanırken dikkat edilmesi edilmesi gereken nokta üşütmemektir. Bunun için alt bölge oldukça sıcak tutulmalıdır.

Süt ve maydanoz kürü uygulanırken uyarmamız gereken bir diğer konu ise yanık riskidir. Buhar direkt olarak genital bölgeye doğru gideceği için ve o bölgenin hassas olması sebebiyle ciltte yanıklar oluşabilir. Bu konuda dikkat edilmesini öneriyoruz.

Siz de süt ve maydanoz buharı kürünü uygulayıp bebek sahibi olduysanız bu bilgiyi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Süt ve maydanoz buharı rahim bölgesini temizleyen, hamile kalmayı kolaylaştıran bir yöntemdir. Ayrica ben hafif tikanikliga da iyi geldigini duymustum.

Bu asagidaki kür de yumurtalarinin catlamasina yardimci olur insallah.

Malzemeler

2 adet büyük havuç

20 adet kuru incir

Yarım litre klorsuz su

Yapılışı

Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın. Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kısık ateşte kaynatın. Farklı bir kapta kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave edin. Ağzı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte kaynatın.

İncir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırın. 20 gün boyunca, her gün kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bir su bardağı için.

Havuç – İncir Kürüne 20 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara verin ve aynı kürü 20 gün daha uygulayın.

Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Bana dr Folik asit verdi ama hamileliği kolaylaştırmıyor, bebeğin sinir yapısı ilk gelişen yapı bu yüzden folik asidin büyük bir etkisi varmış... Allah korusun down sendromlu fln olabilir miş...

Beni de ekler misiniz Tweety22 BAT 24 Kasım... Hepimize bol şans güzel haberler inşallah :)

Hoş geldin canım ekliyorum inşallah bu topik sana da şans getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…