- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirCanım bariz koyulaşıyor hamilesin hadi yarın kan testiyle de beyanı gör hemen haber ver bize ama Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir2.daha koyu kan ver bence
Kan verdin miBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Merhaba kızlar gruba eklendikten sonra nasılbtakip ediliyor bilemiyorumKizlar merhaba beni de gruba ekler misiniz . Bende 2021 e hamiş olarak girmek istiyorum
Yarın canım inşallah umarım iğne değildirKan verdin mi
Canım benim 22 Kasım a kaydı.. Demeyi unuttum sanırım.Hamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
24 ekim
[USER=894671]@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@Uzmankezban 6 kasım
@toowarmtoocool l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@eylulyorgunu 11 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Sinoplu17 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Ojej 21 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Maviyiseven 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Tamam canım ekliyorumCanım benim 22 Kasım a kaydı.. Demeyi unuttum sanırım.
İnş bebiştir canım.bende adet olmayı bekliyorum 37.gün ama ne gelen var ne gidenKızlar nasılsınız adeti geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler
Kızlar bu arada ben de biraz belirtiler olmaya başladı ama tek tük bakalım belirtiler dogru çıkacak mı
Gögüslerim aşırı şişti ve Dokununca acıyor arasında batma oluyor böyle elektrik çarpmış gibi kasık ve karnımda adet olacakmışım gibi agrı normalde kolay uyuyan biriyim ama uyku tutmuyor şuan bir de yanağımda ergenler gibi bir tane sivilcem çıktı bakalım bu belirtiler adete mi dönecek bebege mi
İnşaAllah canım pek umutlu degilim amaİnş bebiştir canım.bende adet olmayı bekliyorum 37.gün ama ne gelen var ne giden
Canım öncelikle bu topik sana hayırlı gelirde burda sende hamiş haberini paylaşırsın reflünün olması hamileliğin engel degil ben ülserken hamile kalmıştım bir arkadaşım 90 kilo ile hamile kaldı ve oglunu dünyaya getirdi troit için hemen bir muayene ol ve ilaçlarına başla ki troidle hamile kalan burda bile çok arkadaş var safra kesesi in de engel teşkil edeceğini sanmıyorum hadi inşallah güzel gelişmelere hoş geldin bu aradaBen de istiyorum ama reflu var kilo var tiroit var Safra tasi var minicik te olsa... korkuyorum yahu
Benim adetler hep düzensiz zaten iki gündür akıntım çoğaldı göğüste hassasiyet var adet olmatı bekliyorum Cuma test yaptım negatifti bir daha test yapmak istemiyorumİnşaAllah canım pek umutlu degilim ama
Ne akıntı var ne de gögüs uçlarında karartma burda okuduklarım hep bu belirtilerde var çünkü var mı peki senin belirtin falan bu kadar geç kalırmıydı adetin inşallah ikimizinde gebelikten
Anladım canım inşallah bebiştendir stres yapma çünkü benimde negatif testler hiç yılmadan hergün yapıyorumBenim adetler hep düzensiz zaten iki gündür akıntım çoğaldı göğüste hassasiyet var adet olmatı bekliyorum Cuma test yaptım negatifti bir daha test yapmak istemiyorum
Birde bu ay testere dişli Aslan pençesi kullandım adetim düzene girer diye ama yok ne adet oluyorum nede gebelik varAnladım canım inşallah bebiştendir stres yapma çünkü benimde negatif testler hiç yılmadan hergün yapıyorum
Rahim filmi cektirmeni bende öneririm. Ama kist olusuyor ise adet düzensizligini yapan o bende de oldu bi kac kez.himm onu denemedim cok sey denedim adetlerim duzensiz.ve ilacsiz sokulemiyorum yunurtam buyumuyo yada cok buyu6o.catlamiyo kist oluyo vs vs klomen.de ise yaramadi ertesi ay yine duzensizlestim simdi iki ay oldu gelen giden yok gebelikte yok.. sut maydonozu ne sekilde yapicam belki de tikaniklik felan vardir rahim.filmi.cektirmem laz8m
Bana dr Folik asit verdi ama hamileliği kolaylaştırmıyor, bebeğin sinir yapısı ilk gelişen yapı bu yüzden folik asidin büyük bir etkisi varmış... Allah korusun down sendromlu fln olabilir miş...Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Hoş geldin canım ekliyorum inşallah bu topik sana da şans getirsinBana dr Folik asit verdi ama hamileliği kolaylaştırmıyor, bebeğin sinir yapısı ilk gelişen yapı bu yüzden folik asidin büyük bir etkisi varmış... Allah korusun down sendromlu fln olabilir miş...
Beni de ekler misinizTweety22 BAT 24 Kasım... Hepimize bol şans güzel haberler inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?