- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Ben de benzer şeyler yaşıyordum canım hatta aynısı sadece uyku kısmı hariç.. Göğüs hassasiyeti de aşırı.. dayanamadım verdim bugün kan nolur dua edin. İnşallah canım gebeyizdir. Artık çok üzülüyorum. Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah.Kızlar nasılsınız adeti geçen arkadaşlar durumlar nasıl var mı belirtiler
Kızlar bu arada ben de biraz belirtiler olmaya başladı ama tek tük bakalım belirtiler dogru çıkacak mı
Gögüslerim aşırı şişti ve Dokununca acıyor arasında batma oluyor böyle elektrik çarpmış gibi kasık ve karnımda adet olacakmışım gibi agrı normalde kolay uyuyan biriyim ama uyku tutmuyor şuan bir de yanağımda ergenler gibi bir tane sivilcem çıktı bakalım bu belirtiler adete mi dönecek bebege mi
Canım m benim inşallah hayırlı haberlerin olsun inşallah gebesindirr ayyyy kendim kadar heyecanlandım ne zaman çıkacak sonuç hemen bize de ver güzel haberiBen de benzer şeyler yaşıyordum canım hatta aynısı sadece uyku kısmı hariç.. Göğüs hassasiyeti de aşırı.. dayanamadım verdim bugün kan nolur dua edin. İnşallah canım gebeyizdir. Artık çok üzülüyorum. Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah.
İnşallah, çok teşekkür ederim. bu ay tarçın bal çörekotu kürü yapacağım bakalım nasıl olacak. eşimde de bende de sorun yokmuş... hayırlısı :)Hoş geldin canım ekliyorum inşallah bu topik sana da şans getirsin
Hadi inşallah geç döllenmedir de hamiş çıkarsın inşallahBirde bu ay testere dişli Aslan pençesi kullandım adetim düzene girer diye ama yok ne adet oluyorum nede gebelik var
HAyırlısı olsun tez zamanda gelsin bebişlerimizİnşallah, çok teşekkür ederim. bu ay tarçın bal çörekotu kürü yapacağım bakalım nasıl olacak. eşimde de bende de sorun yokmuş... hayırlısı :)
Bence geç döllenme den kaynaklıdır diye düşünüyorum ben canımBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Test yaptın mı canımKızlar bende ikinci kez anne olmak istiyorm bat geçeli 10 günüm. Salı test yaptm negatif. Yogun akıntım var yumurtlama akıntısı gibi
Şimdi çıkmış 1.2 malesef negatifCanım m benim inşallah hayırlı haberlerin olsun inşallah gebesindirr ayyyy kendim kadar heyecanlandım ne zaman çıkacak sonuç hemen bize de ver güzel haberi
Bata 6 gün varsa neden artmasın canım ya içini ferah tut kırmızılar gelmediği sürece ümit var bence belirtilerin varmıydıŞimdi çıkmış 1.2 malesef negatifbata 6 gün var.. 1.2 artar mı acaba çok üzüldüm.
Belirsizlikler çok kötü ve çok sıkıldımHadi inşallah geç döllenmedir de hamiş çıkarsın inşallah
Hiç içini karartma canım olumlu düşün olumlu olsun inşallahBelirsizlikler çok kötü ve çok sıkıldım
Kaç gün sonra test yapsam acaba 37. Gün bugünHiç içini karartma canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah
Canım senin belirtilerinle aynı uyku harici.. . İnşallah hayırlısı olsun.Bata 6 gün varsa neden artmasın canım ya içini ferah tut kırmızılar gelmediği sürece ümit var bence belirtilerin varmıydı
İnşallh öyledir canım benimBence geç döllenme den kaynaklıdır diye düşünüyorum ben canım
Çok teşekkür ederim hoş bulduk canım inşallah güzel habrler alırız hepimiz ıcin dua ediyorumCanım öncelikle bu topik sana hayırlı gelirde burda sende hamiş haberini paylaşırsın reflünün olması hamileliğin engel degil ben ülserken hamile kalmıştım bir arkadaşım 90 kilo ile hamile kaldı ve oglunu dünyaya getirdi troit için hemen bir muayene ol ve ilaçlarına başla ki troidle hamile kalan burda bile çok arkadaş var safra kesesi in de engel teşkil edeceğini sanmıyorum hadi inşallah güzel gelişmelere hoş geldin bu arada
İnşaAllah canımCanım senin belirtilerinle aynı uyku harici.. . İnşallah hayırlısı olsun.
Kekik çayı ile adet söktürebilirsin.... küvete sıcak su koy uzan o da iyi gelir.Az önce test yaptım yine negatif adetimi nasıl sökebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?