Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkurler simdilik gobek cekme yapildi ve aktardan kur hazirlandi onu kullaniyorum cok.kasik agrim tiroit kontrole gidicem oncesinde yarin sabah bi test yapcam yine ne olur ne olmaz diye hayirlisii.. aslanpencesini de ictim o da fayda saglamadi eger tiroitlik bi durumum yoksa rahim filmi ve maydonoz denerim bi.sonraki aylarda bi sekilde nasibimizi bulcaz bi yerden isallah

Insallah nasip olur bizede. Göbek cekme nasil oluyor? Ne icin yapiliyor?

Az önce test yaptım yine negatif adetimi nasıl sökebilirim
Bence sökmeye uğraşma nolur nolmaz hiç böyle olmuş muydu? normalde döngün 28 gün mü? Biraz daha bekleyip direkt doktora gitsen daha sağlıklı olur.

Insallah nasip olur bizede. Göbek cekme nasil oluyor? Ne icin yapiliyor?
gobegin dustu derler ya o .. rahmimde gobekle beraber asagi kaymis yasli bi teyze yagla beraber pvusturdu kasiklarimdan yukariya dogru biraz agri oluyo gobek deligine parmak basarak konteol ediyo kalp atisi gibi atis oluyo tam gobek deliginin orda olmasi gerekiyormus .. ondan sebep mi bilmem ama pesine yumirtlamam oldu akintidan anladim iki hafta sonrada adet oldum tam 2 ay olmustu

Bence sökmeye uğraşma nolur nolmaz hiç böyle olmuş muydu? normalde döngün 28 gün mü? Biraz daha bekleyip direkt doktora gitsen daha sağlıklı olur.
Düzensiz benim adetler dra gittim dün kan verdim gebelik yok progestan verdi adet olunca gel hormanalara bakacağız dedi

Neden 20 tablet var bu kutu içinde ya 20 gün mü gidiyor bir kutu. Ben de folikplus aldım 2 kutu. 3 aydır İMPRLY kullanıyorum. Bırakıcam artık onu kullanmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…