- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaBence geç döllenme den kaynaklıdır diye düşünüyorum ben canım
Canım biraz daha bekle yine olmazsan Dr a git benceAz önce test yaptım yine negatif adetimi nasıl sökebilirim
Hadi hayırlısı olsun inşallahBugün tekrar çatlatma iğnesi olacağım.bakalım hayırlısı.
Eee hamilesin o zaman yarında bir bak bakalım koyulaşma var mı diye sonra da kan testi yaptırTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaBi kaç gün sonra tekrar yapın
Tamam canım inşallahEee hamilesin o zaman yarında bir bak bakalım koyulaşma var mı diye sonra da kan testi yaptır
tesekkurler simdilik gobek cekme yapildi ve aktardan kur hazirlandi onu kullaniyorum cok.kasik agrim tiroit kontrole gidicem oncesinde yarin sabah bi test yapcam yine ne olur ne olmaz diye hayirlisii.. aslanpencesini de ictim o da fayda saglamadi eger tiroitlik bi durumum yoksa rahim filmi ve maydonoz denerim bi.sonraki aylarda bi sekilde nasibimizi bulcaz bi yerden isallahRahim filmi cektirmeni bende öneririm. Ama kist olusuyor ise adet düzensizligini yapan o bende de oldu bi kac kez.
Adet düzensizligine 4-5 gr aslan pençesini bir bardak suda 5 dk kaynatıp ılık olarak günde 2 defa içerseniz hormonları dengelemeye yardımcı olur.
Süt ve maydonoz adetin bittiği günden itibaren 4-5 gün boyunca yani yumurtlama gününe kadar yapılmalıdır. Haftada 2 kere yapılır. Yumurtlama döneminde bırakılır.
Malzemeler
Yapılışı
- Yarım kilo süt
- Bir demet maydanoz
Bir tencereye yarım kilo süt koyun. Sonrasında sütün içine bir demet maydanozu doğrayın ve kaynatın. Kaynayan sütü ocaktan alın ve başka bir kaba boşaltın. Sonrasında belden aşağı kıyafetlerinizi çıkarın. Sonra bacaklarınıza bir çarşaf veya battaniye sarıp çömelin. Sonrasında süt ve maydanoz buharının genital bölge ve içerisine gelmesini sağlayın. Bu yöntem sayesinde rahimdeki enfeksiyonlar geçecektir. Bu işlemi gün içinde birkaç kez tekrarlayın. En az 2 gün işlemi yaptıktan sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Süt ve maydanoz kürü uygulanırken dikkat edilmesi edilmesi gereken nokta üşütmemektir. Bunun için alt bölge oldukça sıcak tutulmalıdır.
Süt ve maydanoz kürü uygulanırken uyarmamız gereken bir diğer konu ise yanık riskidir. Buhar direkt olarak genital bölgeye doğru gideceği için ve o bölgenin hassas olması sebebiyle ciltte yanıklar oluşabilir. Bu konuda dikkat edilmesini öneriyoruz.
Siz de süt ve maydanoz buharı kürünü uygulayıp bebek sahibi olduysanız bu bilgiyi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.
Süt ve maydanoz buharı rahim bölgesini temizleyen, hamile kalmayı kolaylaştıran bir yöntemdir. Ayrica ben hafif tikanikliga da iyi geldigini duymustum.
Bu asagidaki kür de yumurtalarinin catlamasina yardimci olur insallah.
Malzemeler
2 adet büyük havuç
20 adet kuru incir
Yarım litre klorsuz su
Yapılışı
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın. Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kısık ateşte kaynatın. Farklı bir kapta kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave edin. Ağzı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte kaynatın.
İncir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırın. 20 gün boyunca, her gün kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bir su bardağı için.
Havuç – İncir Kürüne 20 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara verin ve aynı kürü 20 gün daha uygulayın.
Insallah nasip olur bizede. Göbek cekme nasil oluyor? Ne icin yapiliyor?tesekkurler simdilik gobek cekme yapildi ve aktardan kur hazirlandi onu kullaniyorum cok.kasik agrim tiroit kontrole gidicem oncesinde yarin sabah bi test yapcam yine ne olur ne olmaz diye hayirlisii.. aslanpencesini de ictim o da fayda saglamadi eger tiroitlik bi durumum yoksa rahim filmi ve maydonoz denerim bi.sonraki aylarda bi sekilde nasibimizi bulcaz bi yerden isallah
Bence sökmeye uğraşma nolur nolmaz hiç böyle olmuş muydu? normalde döngün 28 gün mü? Biraz daha bekleyip direkt doktora gitsen daha sağlıklı olur.Az önce test yaptım yine negatif adetimi nasıl sökebilirim
Hamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
T tokalak --18ekim
@P212 20 ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@Uzmankezban 6 kasım
@toowarmtoocool l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@eylulyorgunu 11 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Sinoplu17 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Ojej 21 kasım
B bitkiselhayat 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Maviyiseven 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
gobegin dustu derler ya o .. rahmimde gobekle beraber asagi kaymis yasli bi teyze yagla beraber pvusturdu kasiklarimdan yukariya dogru biraz agri oluyo gobek deligine parmak basarak konteol ediyo kalp atisi gibi atis oluyo tam gobek deliginin orda olmasi gerekiyormus .. ondan sebep mi bilmem ama pesine yumirtlamam oldu akintidan anladim iki hafta sonrada adet oldum tam 2 ay olmustuInsallah nasip olur bizede. Göbek cekme nasil oluyor? Ne icin yapiliyor?
Düzensiz benim adetler dra gittim dün kan verdim gebelik yok progestan verdi adet olunca gel hormanalara bakacağız dediBence sökmeye uğraşma nolur nolmaz hiç böyle olmuş muydu? normalde döngün 28 gün mü? Biraz daha bekleyip direkt doktora gitsen daha sağlıklı olur.
İnşallah bir sorun yoktur canım. Geçmiş olsunDüzensiz benim adetler dra gittim dün kan verdim gebelik yok progestan verdi adet olunca gel hormanalara bakacağız dedi
Neden 20 tablet var bu kutu içinde ya 20 gün mü gidiyor bir kutu. Ben de folikplus aldım 2 kutu. 3 aydır İMPRLY kullanıyorum. Bırakıcam artık onu kullanmayıbence inofolicte kullan hem hamile kalma evresinde hem hamilelikte veriyor doktorlar.. Bende hamile kalmaya çalışıyorum ve öncedende kaldım bence inofoliğin çok yararı var.. Bu konuda baya form açıldı onlardanda bak istersen.. Zararı yok yararı var.
Merhabalar canım hoş geldin ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah sana da bu topik9 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?