Beni de ekler misiniz. BAT 02 AralıkHamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@Uzmankezban 6 kasım
@toowarmtoocool l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
A Akasya10 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Ojej 21 kasım
B bitkiselhayat 22 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Maviyiseven 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
katmoeder 8 Aralık
@Neslihangozutok 9 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Bebek olsa tabiki bilirdi canım. kisttir onlar yumurtalıklarda gördüyse eğer.Kızlar dün kadın dogum gittim geçen ay adetin 14. günü adet olmuştum sorun mu var acaba diye sag tarafımda 2-3 santimlik birşey varmış ama ne oldugunu anlamadım dedi ne bebek ne kist belli degil adetin 2.günü gel dedi bebek olsa bilmezmiydi sizce bugün test yaptım gebelik negatif
pco olablir misiniz.Düzensiz benim adetler dra gittim dün kan verdim gebelik yok progestan verdi adet olunca gel hormanalara bakacağız dedi
Yok canım pcom yok ama çok fazla kist problemi yaşadım ben de liste baglı yorum adetin 2.günü çagırdı bakalım testler yapacakmış ne oldugu o zaman çıkar inşallahpco olablir misiniz.
gercekten doktorun 2-3 santimlik bir bebek olup anlamamasi cok enteresan ama bebek mi kist mi anlamadim demesi daha da enteresan.. insallah guzel haberler alirsin canimYok canım pcom yok ama çok fazla kist problemi yaşadım ben de liste baglı yorum adetin 2.günü çagırdı bakalım testler yapacakmış ne oldugu o zaman çıkar inşallah
İnşaAllah canım valla bana da ilginç geldi sanki kist olup olmamasını bilmesi gerekiyor gibi geldi ama adetin 2.günü gel şimdi anlaşılmaz dedi bu da garip aslında neyse ben kist oldugunu düşünüyorum hayırlısı artık bata 8 var alıcaz günü gelincegercekten doktorun 2-3 santimlik bir bebek olup anlamamasi cok enteresan ama bebek mi kist mi anlamadim demesi daha da enteresan.. insallah guzel haberler alirsin canim
Gebelik olda rahim kalınlaşıyor ya inşallah bir şey yokturKızlar dün kadın dogum gittim geçen ay adetin 14. günü adet olmuştum sorun mu var acaba diye sag tarafımda 2-3 santimlik birşey varmış ama ne oldugunu anlamadım dedi ne bebek ne kist belli degil adetin 2.günü gel dedi bebek olsa bilmezmiydi sizce bugün test yaptım gebelik negatif
İnşaAllah olumsuz birşey yoktur canım ya endişeleniyorumGebelik olda rahim kalınlaşıyor ya inşallah bir şey yoktur
Sana da geçmiş olsun canımBende adet olmadım hala progestan kullanıyorum adet olmak için sonra hormon testi yapacak dr
Korkma birşey yoktur olsa derdi adeti beklediğne göreİnşaAllah olumsuz birşey yoktur canım ya endişeleniyorum
İnşaAllah canım hayırlısı bakalımKorkma birşey yoktur olsa derdi adeti beklediğne göre
Kist olsa anlamazmıydı acaba kist de diyemem dedi deKorkma birşey yoktur olsa derdi adeti beklediğne göre
Pike göre git bence erken olmuştun değil miKızlar bu arada benim ovu testim 7.sinde pik olmuştu şimdi kullandığım programa göre 27 Kasım bat ben onu mu beklemeliyim yoksa pik e göre hangi tarihi beklemeliyim kafam karıştı başka topiklerde farklı söyleniyorda
2-3 mm falan olsa belki anlamaz ama cm büyük bir değer. 8 gün varsa regl e negatif de normal gibi canım.. İnşallah kötü bir şey değildir.İnşaAllah canım valla bana da ilginç geldi sanki kist olup olmamasını bilmesi gerekiyor gibi geldi ama adetin 2.günü gel şimdi anlaşılmaz dedi bu da garip aslında neyse ben kist oldugunu düşünüyorum hayırlısı artık bata 8 var alıcaz günü gelince
Hormon testleri yapacaklardırYok canım pcom yok ama çok fazla kist problemi yaşadım ben de liste baglı yorum adetin 2.günü çagırdı bakalım testler yapacakmış ne oldugu o zaman çıkar inşallah
Yok maalesef hastalandım
Evet canım adetimin 14.günü yine adet olmuştum eger pike göre düşünürsek son 4 gün falan sanırımPike göre git bence erken olmuştun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?