Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün kadın dogum gittim geçen ay adetin 14. günü adet olmuştum sorun mu var acaba diye sag tarafımda 2-3 santimlik birşey varmış ama ne oldugunu anlamadım dedi ne bebek ne kist belli degil adetin 2.günü gel dedi bebek olsa bilmezmiydi sizce bugün test yaptım gebelik negatif

Beni de ekler misiniz. BAT 02 Aralık

Bebek olsa tabiki bilirdi canım. kisttir onlar yumurtalıklarda gördüyse eğer.

Yok canım pcom yok ama çok fazla kist problemi yaşadım ben de liste baglı yorum adetin 2.günü çagırdı bakalım testler yapacakmış ne oldugu o zaman çıkar inşallah
gercekten doktorun 2-3 santimlik bir bebek olup anlamamasi cok enteresan ama bebek mi kist mi anlamadim demesi daha da enteresan.. insallah guzel haberler alirsin canim

gercekten doktorun 2-3 santimlik bir bebek olup anlamamasi cok enteresan ama bebek mi kist mi anlamadim demesi daha da enteresan.. insallah guzel haberler alirsin canim
İnşaAllah canım valla bana da ilginç geldi sanki kist olup olmamasını bilmesi gerekiyor gibi geldi ama adetin 2.günü gel şimdi anlaşılmaz dedi bu da garip aslında neyse ben kist oldugunu düşünüyorum hayırlısı artık bata 8 var alıcaz günü gelince

Gebelik olda rahim kalınlaşıyor ya inşallah bir şey yoktur

Bende adet olmadım hala progestan kullanıyorum adet olmak için sonra hormon testi yapacak dr

Kızlar bu arada benim ovu testim 7.sinde pik olmuştu şimdi kullandığım programa göre 27 Kasım bat ben onu mu beklemeliyim yoksa pik e göre hangi tarihi beklemeliyim kafam karıştı başka topiklerde farklı söyleniyorda

Pike göre git bence erken olmuştun değil mi

2-3 mm falan olsa belki anlamaz ama cm büyük bir değer. 8 gün varsa regl e negatif de normal gibi canım.. İnşallah kötü bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…