Hoş geldin canım ekledim seni bu topik uğurlu gelsin sana daBende adetimi bekliyorum 26 kasım allah hepmizimin yüzünü güldürür
İnşallah kuzum yaHoş geldin canım ekledim seni bu topik uğurlu gelsin sana da
Hmm anladim, sevindim adina gercekten. Insallah istedigin gibi olur hersey.gobegin dustu derler ya o .. rahmimde gobekle beraber asagi kaymis yasli bi teyze yagla beraber pvusturdu kasiklarimdan yukariya dogru biraz agri oluyo gobek deligine parmak basarak konteol ediyo kalp atisi gibi atis oluyo tam gobek deliginin orda olmasi gerekiyormus .. ondan sebep mi bilmem ama pesine yumirtlamam oldu akintidan anladim iki hafta sonrada adet oldum tam 2 ay olmustu
Evet 9 Kasım'da regl olmuştum. Aralık 9 olacakCanım bat 9 Kasım geçti ama Aralık olabilir mi acaba senin batın
Amin, teşekkürlerMerhabalar canım hoş geldin ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah sana da bu topik
Canım sen yine de tekrar bı test yap belki geç döllenme olmuştur.insallah hayırlı haberler alırsınKızlar ya benim bat 6 gün geçti gelen giden yok :) ne regl sancısı ne hamilelik belirtim hiçbirşey yok
Bu belirsizlik ne kötüymüş :) sadece göğüs ucumda hafif sızı yanma var onun harici birşey yok, 3 gün önce gebelik testi yaptım negatif şimdi tekrar yapmaya korkuyorum, en azından bu şekil umut oluyor
Canım ekliyorum hoş geldin bu topik sana da hayırlı gelsin22 Kasım
Canım hoşgeldin ekledim seni bu topik sana da hayırlı gelsinSelamlar, benim bat 8 aralık beni de ekler misiniz :)
Korkma eger elinde testin varsa yap elki geç döllenmedirKızlar ya benim bat 6 gün geçti gelen giden yok :) ne regl sancısı ne hamilelik belirtim hiçbirşey yok
Bu belirsizlik ne kötüymüş :) sadece göğüs ucumda hafif sızı yanma var onun harici birşey yok, 3 gün önce gebelik testi yaptım negatif şimdi tekrar yapmaya korkuyorum, en azından bu şekil umut oluyor
yeni bat 15 aralıkT tokalak
P P212
Luna277
A Asisya
izmirlibjkkartal
haveaniceday
pitican
Tubaasare
T tekduam
Uzmankezban
Nane surubu
Enviro16
T TuseSU
Aygolge
eylulyorgunu
B Bendiss1708
Nosking
T Tamam
Kesek
I ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Tamam canım hayırlı olsunyeni bat 15 aralık
Var demeyi öyle çok isterdim kiT tokalak
P P212
Luna277
A Asisya
izmirlibjkkartal
haveaniceday
pitican
Tubaasare
T tekduam
Uzmankezban
Nane surubu
Enviro16
T TuseSU
Aygolge
eylulyorgunu
B Bendiss1708
Nosking
T Tamam
Kesek
I ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
İnşaAllah hayırlısı olsun canım belki bu aya nasip olur üzülmeVar demeyi öyle çok isterdim ki
Bat23 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?