Ayyy canım şimdi sen yazınca gördüm hata yaptığımı. Mm demişti zaten2-3 mm falan olsa belki anlamaz ama cm büyük bir değer. 8 gün varsa regl e negatif de normal gibi canım.. İnşallah kötü bir şey değildir.
Az önce wc de kagıda pembe akıntım bulaştı sanırım adet geliyor yine2-3 mm falan olsa belki anlamaz ama cm büyük bir değer. 8 gün varsa regl e negatif de normal gibi canım.. İnşallah kötü bir şey değildir.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahYok maalesef hastalandım
Evet sanırım canım hormonlarını kontrol edecekHormon testleri yapacaklardır
Ayın 7 si pik olmuştu o zaman 7 si dahil 14 gün mü sayayım canımPike göre git bence erken olmuştun değil mi
Aynen benim de pembe başladı.. hem de 3 gün erken oldum. Yumurtlama da takip etmiştim oysa bugün 12.gün.Az önce wc de kagıda pembe akıntım bulaştı sanırım adet geliyor yine
İkimizin durumu da aynı bakalım devamı gelecek mi gün gün birbirimizi bilgilendirelim benim de 7 sinde pik gördüm pikten sonraki 12.günüm peki canım bizim bat ne zaman oluyor sen hesaplayabiliyormusunAynen benim de pembe başladı.. hem de 3 gün erken oldum. Yumurtlama da takip etmiştim oysa bugün 12.gün.
Benim de bat tarihi 3 Aralık bugün ovulasyon testimde pik gördüm c ve t çizgileri aynı renkti. Klomen kullanmıştım 5 güm önce doktorum iki yumurtan 20 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Umarım çatlamıştır çok heyecanlıyımHamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@Uzmankezban 6 kasım
@toowarmtoocool l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
Nosking --13 kasım
T Tamam 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
A Akasya10 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Ojej 21 kasım
B bitkiselhayat 22 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Maviyiseven 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@karadenizkizi1982 2 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
@Neslihangozutok 9 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Olmadım daha 2 gün gecikince testim negatif çıkmıştı@tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
@Enviro16
@TuseSU
Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
T Tamam
@Kaktusluk
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Hadi inşallah çatlayan yumurtan bebiş olsunBenim de bat tarihi 3 Aralık bugün ovulasyon testimde pik gördüm c ve t çizgileri aynı renkti. Klomen kullanmıştım 5 güm önce doktorum iki yumurtan 20 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Umarım çatlamıştır çok heyecanlıyım
Aynen canım valla beynim döndü bugün benim de lekelenme var ama acaba adet mi geliyor neler oluyor belli degil adet olana kadarda belli olmayacakYa biz hamile kalana kadar bu hesaplarla kafayı yicez galiba benim de 3 Kasım adet 18 sinde lekelenmem oldu yine yumurtlama kanaması mi acaba adet mi iyice kafam karıştı
16 aralık batAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah haberdar et biziOlmadım daha 2 gün gecikince testim negatif çıkmıştı
Ben yumurtlamadan14 gün sonrasını en erken 21 kasım diye hesaplanmıştım. Ama döngüm hep 29-30 günde bir olunca 22-23 Kasım olurum diyordum. Hiç 27.gün olmadım.İkimizin durumu da aynı bakalım devamı gelecek mi gün gün birbirimizi bilgilendirelim benim de 7 sinde pik gördüm pikten sonraki 12.günüm peki canım bizim bat ne zaman oluyor sen hesaplayabiliyormusun
Benim gelecek gibi duruyor ağrım var. Bir de bu ay çörek otu bal tarçın kürünü denemiştim belki etkisi olmuştur erkene çekilmesine. İnşallah senin kesilir canım ben baya ümitsizim bu ağrıdanİkimizin durumu da aynı bakalım devamı gelecek mi gün gün birbirimizi bilgilendirelim benim de 7 sinde pik gördüm pikten sonraki 12.günüm peki canım bizim bat ne zaman oluyor sen hesaplayabiliyormusun
Canım ben adet beklemiyorum en az 14 gün daha. Cumartesi günü dondurulmuş embriyo transferim var. 30 kasım da test günüm inşallah o gün müjdeli haberi veririm@tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
@Enviro16
@TuseSU
Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
T Tamam
@Kaktusluk
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Ayyy hadi inşallah olmazsında inşallah bebiş vardır agrı olması normal SMS hamilelikte de adette de agrı olurBen yumurtlamadan14 gün sonrasını en erken 21 kasım diye hesaplanmıştım. Ama döngüm hep 29-30 günde bir olunca 22-23 Kasım olurum diyordum. Hiç 27.gün olmadım.
Benim şuan gerisi yok ama bakalım gece yada yarına devamı gelecek miBenim gelecek gibi duruyor ağrım var. Bir de bu ay çörek otu bal tarçın kürünü denemiştim belki etkisi olmuştur erkene çekilmesine. İnşallah senin kesilir canım ben baya ümitsizim bu ağrıdan
Hadi hayırlı haberlerle geç inşallh 30 kasımı yazayım o zaman bat ınıCanım ben adet beklemiyorum en az 14 gün daha. Cumartesi günü dondurulmuş embriyo transferim var. 30 kasım da test günüm inşallah o gün müjdeli haberi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?