Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benim de pembe başladı.. hem de 3 gün erken oldum. Yumurtlama da takip etmiştim oysa bugün 12.gün.
İkimizin durumu da aynı bakalım devamı gelecek mi gün gün birbirimizi bilgilendirelim benim de 7 sinde pik gördüm pikten sonraki 12.günüm peki canım bizim bat ne zaman oluyor sen hesaplayabiliyormusun

Benim de bat tarihi 3 Aralık bugün ovulasyon testimde pik gördüm c ve t çizgileri aynı renkti. Klomen kullanmıştım 5 güm önce doktorum iki yumurtan 20 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Umarım çatlamıştır çok heyecanlıyım

Ya biz hamile kalana kadar bu hesaplarla kafayı yicez galiba benim de 3 Kasım adet 18 sinde lekelenmem oldu yine yumurtlama kanaması mi acaba adet mi iyice kafam karıştı

Hadi inşallah çatlayan yumurtan bebiş olsun

Ya biz hamile kalana kadar bu hesaplarla kafayı yicez galiba benim de 3 Kasım adet 18 sinde lekelenmem oldu yine yumurtlama kanaması mi acaba adet mi iyice kafam karıştı
Aynen canım valla beynim döndü bugün benim de lekelenme var ama acaba adet mi geliyor neler oluyor belli degil adet olana kadarda belli olmayacak

İkimizin durumu da aynı bakalım devamı gelecek mi gün gün birbirimizi bilgilendirelim benim de 7 sinde pik gördüm pikten sonraki 12.günüm peki canım bizim bat ne zaman oluyor sen hesaplayabiliyormusun
Ben yumurtlamadan14 gün sonrasını en erken 21 kasım diye hesaplanmıştım. Ama döngüm hep 29-30 günde bir olunca 22-23 Kasım olurum diyordum. Hiç 27.gün olmadım.

Benim gelecek gibi duruyor ağrım var. Bir de bu ay çörek otu bal tarçın kürünü denemiştim belki etkisi olmuştur erkene çekilmesine. İnşallah senin kesilir canım ben baya ümitsizim bu ağrıdan

Canım ben adet beklemiyorum en az 14 gün daha. Cumartesi günü dondurulmuş embriyo transferim var. 30 kasım da test günüm inşallah o gün müjdeli haberi veririm

Ben yumurtlamadan14 gün sonrasını en erken 21 kasım diye hesaplanmıştım. Ama döngüm hep 29-30 günde bir olunca 22-23 Kasım olurum diyordum. Hiç 27.gün olmadım.
Ayyy hadi inşallah olmazsında inşallah bebiş vardır agrı olması normal SMS hamilelikte de adette de agrı olur

Benim gelecek gibi duruyor ağrım var. Bir de bu ay çörek otu bal tarçın kürünü denemiştim belki etkisi olmuştur erkene çekilmesine. İnşallah senin kesilir canım ben baya ümitsizim bu ağrıdan
Benim şuan gerisi yok ama bakalım gece yada yarına devamı gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…