Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

malesef yeni bat 17 aralik net dehil ama

Ayyy hadi inşallah olmazsında inşallah bebiş vardır agrı olması normal SMS hamilelikte de adette de agrı olur
Ben elendim listeden Aralık bat tarihini ovulasyonda göre yazdıracağım. Hayırlısı olsun. Senin güzel haberlerini bekliyorum canım.

Kızlar günaydın dün ovulasyon testimi atmıştım pik olduğunu söyleyenler olmuştu ben Klomen kullandı fakat doktorum çatlatma iğnesi vermedi testimin resmimi görsellere koyuyorum bir saat sonra tekrar test yapıcam onu da atarım ama dünden beri sanki regl olacakmış gibi ağrım var sanki şimdi baksam regl olmuşum öyle bir ağrı ama reglime de 13 gün var daha sizce sebebi ne erken mi regl olucam acaba

Bu dün yaptığım test

Eklentiler

• B702C9E3-61C9-4811-9643-727A506C2CCD.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
  • 44D0CF32-C8BF-4D5C-A129-7325252D4418.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
Valla iyi olur normalde bugün test günum olacaktı transfer ertelendi. Vardır bir hayir deyip devam.
Onda da vardır bir hayır biliyorsundur ben de tüp bebek tedavisi görüyorum benim de transferim belirsiz it zaman a ertelendi korona dan ötürü

Canım henüz çatlama İl olabilir yumlar çatlama zamanında çok agrı oluyor benim seninde öyle olabilir bir ikik gün sonra tekrar yap bakalım siliniyor mu diye

kızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…