Valla iyi olurHadi hayırlı haberlerle geç inşallh 30 kasımı yazayım o zaman bat ını
T tokalak
@P212
Luna277
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
@Enviro16
@TuseSU
@Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
@Blacklight
@Kaktusluk
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yaz
malesef yeni bat 17 aralik net dehil amaT tokalak
@P212
Luna277
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
@Enviro16
@TuseSU
@Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
@Blacklight
@Kaktusluk
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Ben elendim listedenAyyy hadi inşallah olmazsında inşallah bebiş vardır agrı olması normal SMS hamilelikte de adette de agrı olur
Bu dün yaptığım testKızlar günaydın dün ovulasyon testimi atmıştım pik olduğunu söyleyenler olmuştu ben Klomen kullandı fakat doktorum çatlatma iğnesi vermedi testimin resmimi görsellere koyuyorum bir saat sonra tekrar test yapıcam onu da atarım ama dünden beri sanki regl olacakmış gibi ağrım var sanki şimdi baksam regl olmuşum öyle bir ağrı ama reglime de 13 gün var daha sizce sebebi ne erken mi regl olucam acaba
Ne zaman yumurtlamanız oldu sizin?Ben yumurtlamadan14 gün sonrasını en erken 21 kasım diye hesaplanmıştım. Ama döngüm hep 29-30 günde bir olunca 22-23 Kasım olurum diyordum. Hiç 27.gün olmadım.
Yok canım malesef yeni bat 21aralıkT tokalak
@P212
Luna277
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
@Uzmankezban
@toowarmtoocool
@Enviro16
@TuseSU
@Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
@Blacklight
@Kaktusluk
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Onda da vardır bir hayır biliyorsundur ben de tüp bebek tedavisi görüyorum benim de transferim belirsiz it zaman a ertelendi korona dan ötürüValla iyi olurnormalde bugün test günum olacaktı transfer ertelendi. Vardır bir hayir deyip devam.
6 Kasım pik gördüm 7 Kasım çatlama olmuştu.Ne zaman yumurtlamanız oldu sizin?
Hasta mı oldun sen canımBen elendim listedenAralık bat tarihini ovulasyonda göre yazdıracağım. Hayırlısı olsun. Senin güzel haberlerini bekliyorum canım.
Evet canım silebilirsin.Hasta mı oldun sen canım
Canım henüz çatlama İl olabilir yumlar çatlama zamanında çok agrı oluyor benim seninde öyle olabilir bir ikik gün sonra tekrar yap bakalım siliniyor mu diyeKızlar günaydın dün ovulasyon testimi atmıştım pik olduğunu söyleyenler olmuştu ben Klomen kullandı fakat doktorum çatlatma iğnesi vermedi testimin resmimi görsellere koyuyorum bir saat sonra tekrar test yapıcam onu da atarım ama dünden beri sanki regl olacakmış gibi ağrım var sanki şimdi baksam regl olmuşum öyle bir ağrı ama reglime de 13 gün var daha sizce sebebi ne erken mi regl olucam acaba
Tamam canım inşallah Aralık sana uğurlu gelsinEvet canım silebilirsin.Yumurtlamayı yakalayınca Aralık bat tarihini vereyim.
Hoş geldin hayırlı gelsin sana da bu topik inşallah ekliyorum canımBeni de eklermisiniz (tüp bebek) test günüm 30 Kasım
İnşallah canım hepimize..Hoş geldin hayırlı gelsin sana da bu topik inşallah ekliyorum canım
Aminn güzel haberler alalım şu mubarek cumalar hürmetineİnşallah canım hepimize..
o zaman şaşmaz 7 kasım üstüne 14 gün koy bugün en geç yarın adet olmalısın6 Kasım pik gördüm 7 Kasım çatlama olmuştu.
Canım ben dün oldum :)o zaman şaşmaz 7 kasım üstüne 14 gün koy bugün en geç yarın adet olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?