- 2 Ağustos 2020
- 68
- 52
- 8
Malesef Kasım olmadı@tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
Uzmankezban
@toowarmtoocool
Enviro16
@TuseSU
@Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
@Blacklight
Kesek
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı tarcın sabah ac karna ye.. adetin 2. günü başla.Çörek otu bal ve tarçını nasıl kullanıyoruz. Ne kadar, kaçar kaşık olacak ve karıştıracak mıyız? Hep okuyorum çörek otu bal tarçın diye, merak ettim ben de kullanayım.
İnşallah sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olurIyi akşamlar kızlarrrBugün 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Embriyo kalitelerinin oldukça iyi olduğu söylendi, bir de tutunmanın kolaylaşması için bir solüsyon kullanıldı. Embriyolog bu embriyolarla transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Yine de çok umutlanmak istemiyorum bir tarafım hala olmayabilir diyor. Resmen çuvalla ilaç verdiler, iğnesi fitili hapı. 2 aralik test günü dendi, muhtemelen 30 kasımda test yaparım. Inşallah güzel şeyler olur
HAyırlısı olsun canım hadi inşallah şifa olsun1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı tarcın sabah ac karna ye.. adetin 2. günü başla.
Ayyyy hadi çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin bizeIyi akşamlar kızlarrrBugün 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Embriyo kalitelerinin oldukça iyi olduğu söylendi, bir de tutunmanın kolaylaşması için bir solüsyon kullanıldı. Embriyolog bu embriyolarla transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Yine de çok umutlanmak istemiyorum bir tarafım hala olmayabilir diyor. Resmen çuvalla ilaç verdiler, iğnesi fitili hapı. 2 aralik test günü dendi, muhtemelen 30 kasımda test yaparım. Inşallah güzel şeyler olur
Hadi inşallah hayırlı haberlerin olsun bence bekleme daha fazla yarın yaptır testini çünkü 9 gün geçmiş varsa da çıkar artıkKızlar adetim 9 gün gecikti ara ara ağrı saplanıyor kasıklarıma anlık, göğüslerim hassas, bugün gebelik testi yaptım negatif, ne olcak böyle bilmem, bikaç gün daha bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırcam. İnşallah hamileyim dir
İNŞALLAH canım aynı bende dün adet oldum benimde 20 AralıkKızlar ben bugün itibariyle adet oldum 19 Aralık yeni baktım inşallah Aralık ayı uğur getirir
Canım senin de hayırlı olsun inşallah Aralık ayı bize uğurlu gelsin inşallahİNŞALLAH canım aynı bende dün adet oldum benimde 20 Aralık
İNŞALLAH canım ben bugün çok kötüyümCanım senin de hayırlı olsun inşallah Aralık ayı bize uğurlu gelsin inşallah
Hayırdır ne olduİNŞALLAH canım ben bugün çok kötüyüm
Maalesef geçen ay olmadı yeni bat 29 kasim@tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@izmirlibjkkartal
@haveaniceday
@pitican
@Tubaa9533
@tekduam
Uzmankezban
@toowarmtoocool
Enviro16
@TuseSU
@Aygolge
@eylulyorgunu
@Bendiss1708
Nosking
@Blacklight
Kesek
@ifakattt
Kızlarrr batlar geçmiş gelişmeler neler yok mu müjdeli haberler yada batı yenilenen arkadaşlar yeni bahtlarınızı yazalım
Merhaba bat 29 kasim bu ay inşallah olumlu haberler yazarımKızlaaaarrrr gelişmeler nedir bizi bilgilendirir misiniz adet tarihlerini geçmişşşş
@korfezida
@tokalak
@P212
@dryakbas
@Asisya
@bitkiselhayat
@pitican
@jnci
@Tubaa9533
@tekduam
Uzmankezban
@toowarmtoocool
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle bol hamişli ayımız olsunMerhaba bat 29 kasim bu ay inşallah olumlu haberler yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?