Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çörek otu bal ve tarçını nasıl kullanıyoruz. Ne kadar, kaçar kaşık olacak ve karıştıracak mıyız? Hep okuyorum çörek otu bal tarçın diye, merak ettim ben de kullanayım.

Ben adet oldum Malesef önceden BAT 24 kasımdı... artık Aralığa kaldım.. pzt Dr randevumuz var. bu sefer Bebek istem merkezine gidicez, oradaki yeni dr yeniden Kan alımı yapacak ikimize de, bana ultrasonla bakacak. bir önceki dr hiç sorun yok demişti.. Artık bebek olsun istiyoruz, sorun yoksa neden olmuyor ki.. Forumda bir arkadaşın mesajında gördüm ve Tarcın çörekotu kürüne başladım, hayırlısı. umudum var Nasip Allah'tan inşallah.

Çörek otu bal ve tarçını nasıl kullanıyoruz. Ne kadar, kaçar kaşık olacak ve karıştıracak mıyız? Hep okuyorum çörek otu bal tarçın diye, merak ettim ben de kullanayım.
1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı tarcın sabah ac karna ye.. adetin 2. günü başla.

Iyi akşamlar kızlarrr Bugün 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Embriyo kalitelerinin oldukça iyi olduğu söylendi, bir de tutunmanın kolaylaşması için bir solüsyon kullanıldı. Embriyolog bu embriyolarla transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Yine de çok umutlanmak istemiyorum bir tarafım hala olmayabilir diyor. Resmen çuvalla ilaç verdiler, iğnesi fitili hapı. 2 aralik test günü dendi, muhtemelen 30 kasımda test yaparım. Inşallah güzel şeyler olur

İnşallah sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olur

Kızlar adetim 9 gün gecikti ara ara ağrı saplanıyor kasıklarıma anlık, göğüslerim hassas, bugün gebelik testi yaptım negatif, ne olcak böyle bilmem, bikaç gün daha bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırcam. İnşallah hamileyim dir

Ayyyy hadi çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin bize

Hadi inşallah hayırlı haberlerin olsun bence bekleme daha fazla yarın yaptır testini çünkü 9 gün geçmiş varsa da çıkar artık

Kızlar ben bugün itibariyle adet oldum 19 Aralık yeni baktım inşallah Aralık ayı uğur getirir

Niye sessiz buralar :))ben adet oldum yarın 3.günüm dra gidecem hormon testi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…