Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberlerimiz olsun
Aminn benimde bat 25 kasım yani bugün ilk kez adet belirtilerim yok karın ağrısı yok ama hamilelik belirtisi de yok tek bişey var göğüs hassasiyeti adet belirtisi de olabilir tabi bu bi de gebelik belirtilerinde adet olacakmış gibi ağrıdan bahsetmişler hep karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yok

Kızlar dr bana diane doğum kontrol hapı verdi adet düzenlesin diye ama ben daha öncede kullandım bırakınca yine eskisi gibi oluyor.ne yapsam ya

Ben ben ben ne olucak böyle bilmiyorum inş 2021bize hayırlı gelir ilk aylarda alırız haberi bunu buraya yazıyorum belki gelip hamileyim demek nasip olur Yarabbim duy sesimi nasip et
İnşaAllah bu topikteki herkes bu ay güzel haberler alır

Ayyy hadi inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤
Amin inşallah. Çok tedirginim aslında düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... inşallah kazasız belasız kalp atışını da duymak nasip olur

Bende şuan reglyim cumartesi günü progeterona bakılacak eğer düşükse menopur kullanmaya başlayacağım acaba bu ay mı toplarlar yumurtaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…