Hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberlerimiz olsunMaalesef geçen ay olmadı yeni bat 29 kasim
Valla herhalde bu ay kimsenin olmayınca moraller bozuk kimse gelmiyor gibi topiğeNiye sessiz buralar :))ben adet oldum yarın 3.günüm dra gidecem hormon testi için
Ben de hormon testi verdim pztsi de um izinden 4ünde dönünce 5inde sonuç alacagızNiye sessiz buralar :))ben adet oldum yarın 3.günüm dra gidecem hormon testi için
AminnHadi hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberlerimiz olsun
Yoruldum bu süreçten soranlardan sıkıldımHayırdır ne oldu
Tamam canım düzelttimhayırlı olsunTweety22 BAT 2 Aralık değil düzeltir misin 14 Aralık :))) teşekkürler.
Bİr de bana sor her ay uğraşmaktan çok sıkıldımYoruldum bu süreçten soranlardan sıkıldım
İnşaAllah bu topikteki herkes bu ay güzel haberler alırBen ben ben ne olucak böyle bilmiyorum inş 2021bize hayırlı gelir ilk aylarda alırız haberi bunu buraya yazıyorum belki gelip hamileyim demek nasip olur Yarabbim duy sesimi nasip et
Dr un verdiyse kullan canım belki bu sefer şifa olurKızlar dr bana diane doğum kontrol hapı verdi adet düzenlesin diye ama ben daha öncede kullandım bırakınca yine eskisi gibi oluyor.ne yapsam ya
Ayyy hadi inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤Kızlar bu erken gebelik testi. Ilk idrarla yaptım. Var gibi gözüküyor ama bakalım sağlıklı ilerleyecek mi...Tweety22 canım bana da koy bi artı çok şükür 2 yıl sonra çift çizgi gördüm
Amin inşallah. Çok tedirginim aslında düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... inşallah kazasız belasız kalp atışını da duymak nasip olurAyyy hadi inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤
Olur olur tabi hiç stres yapma:) daha çok minikkAmin inşallah. Çok tedirginim aslında düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... inşallah kazasız belasız kalp atışını da duymak nasip olur
Tüp bebek canım benimki. Test günüm çarşamba. Ondan önce kan vermicem varsa biraz daha yükselsinOlur olur tabi hiç stres yapma:) daha çok minikkkan ver bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?