Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım çok sevindim eklerim tabiii hadi inşallah hayırlısıyla ilerlerse senden sonra ara verilen gebişlerin haberleri ard arda gelir
İnşaAllah canım
Amin inşallah. Çok tedirginim aslında düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... inşallah kazasız belasız kalp atışını da duymak nasip olur
İlerler ilerler merak etme stres yapma yalnız dus et olumlu düşün
Tüp bebek canım benimki. Test günüm çarşamba. Ondan önce kan vermicem varsa biraz daha yükselsin
Bana da haber ver canım çarşamba test sonucunu çok merak ediyorum transferden sonra k az çıncı günün bugün

Bugün 7.günüm. Pozitifi 5.gün gördüm haftaya belli olacak bakalım var mı yok mu.
5.günden beri test yapıyorum sabahları çizgiler yavaş yavaş koyulaşıyor. Inşallah kanda da artışı doğrularız

Merhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce varmıdır gebelik kizlar

Eklentiler

• IMG_20201128_154024.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bende varım
Ama hepimizin bebişleri olsuuuun
Bu ay deneyemedik hiç eşim covid testi pozitif oldu 2. Test yaptırdı yine pozitif çıktı bende vajinal mantar oldum derken bu ay böyle geçti Aralık ayında denemeye başlıyoruz Allah nasip ederse

Hayırlısi olur inşallah çok geçmiş olsun

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde baya şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 72675C17-DF18-4A22-8E32-2730C1E2C4B7.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 52
  • B3301BF3-4FD3-4310-9A82-0AA9AFB63CE9.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba
Bende bu ay hamile olmaya karar verdim. Kasım ayındaki döllenme zamanını umarım değerlendirmişimdir. ALLAH isteyen herkese nasip etsin

Kızlar bana da bi yardım edin. Benim adetime 7 gün var doktor muayenesinde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi o gün ve bir önce ki gün ilişki oldu sadece. Doktor zaten bugünden sonra ilişki olsa da bi işe yaramaz demişti. Normalde adetten 10 gün öncesi göğüs hassasiyetim olurdu sabah kalktığımda bile inanılmaz sızlardı. Şuan 7 gün kalmasına rağmen göğüslerde hiç hassasiyet yok. Sadece 2-3 gündür belki daha da öncesinden beri kasık ağrılarım var ve ara sıra bel ağrım oldu adet olacakmışım gibi. Bi yandan umutlanıyorum acaba olur mu diye bir yandan da diğer aylar olmadı bu ay neden olsun ki diyorum. Önce ki aylardan tek farkım adet öncesinde hiç göğüs hassasiyetim olmaması.

Biliyorum zor bı durum ama oldu mu olmadı mı diye düşünme akışına bırak canım biz böyle hep acabalarla kendimizi bitiriyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Benide eklermisin canım 25 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…