Amin canım inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberlerimiz olsun
Ayyy canım çok sevindim eklerim tabiii hadi inşallah hayırlısıyla ilerlerse senden sonra ara verilen gebişlerin haberleri ard arda gelirKızlar bu erken gebelik testi. Ilk idrarla yaptım. Var gibi gözüküyor ama bakalım sağlıklı ilerleyecek mi...Tweety22 canım bana da koy bi artı çok şükür 2 yıl sonra çift çizgi gördüm
İnşaAllah canımBeeeeennnn
İlerler ilerler merak etme stres yapma yalnız dus et olumlu düşünAmin inşallah. Çok tedirginim aslında düzgün yükselecek mi, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... inşallah kazasız belasız kalp atışını da duymak nasip olur
Bana da haber ver canım çarşamba test sonucunu çok merak ediyorum transferden sonra k az çıncı günün bugünTüp bebek canım benimki. Test günüm çarşamba. Ondan önce kan vermicem varsa biraz daha yükselsin
Bugün 7.günüm. Pozitifi 5.gün gördüm haftaya belli olacak bakalım var mı yok mu.Ayyy canım çok sevindim eklerim tabiii hadi inşallah hayırlısıyla ilerlerse senden sonra ara verilen gebişlerin haberleri ard arda gelir
İnşaAllah canım
İlerler ilerler merak etme stres yapma yalnız dus et olumlu düşün
Bana da haber ver canım çarşamba test sonucunu çok merak ediyorum transferden sonra k az çıncı günün bugün
Var tabi cnmMerhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce varmıdır gebelik kizlar
Yaaaa amin inşallah cnm saol bugün tekrar test yapacağım hala korkuyorum ya değilse diyeVar tabi cnmAllah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun bebeğin
Hayırlısi olur inşallah çok geçmiş olsunKızlar bende varım
Ama hepimizin bebişleri olsuuuun
Bu ay deneyemedik hiç eşim covid testi pozitif oldu 2. Test yaptırdı yine pozitif çıktı bende vajinal mantar oldum derken bu ay böyle geçti Aralık ayında denemeye başlıyoruz Allah nasip ederse
Hiç korkma yine at resmi cnmYaaaa amin inşallah cnm saol bugün tekrar test yapacağım hala korkuyorum ya değilse diye
Ben kendime geldim ve kötüyü düşünmemeye çalışıyorum bu ay olacak diye bakıyorum İNŞALLAH beraber sevincimizi paylaşırız canımB
Bİr de bana sor her ay uğraşmaktan çok sıkıldım
Hiç korkma yine at resm
Az önce test yaptımHiç korkma yine at resmi cnm
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinAz önce test yaptım
Biliyorum zor bı durum ama oldu mu olmadı mı diye düşünme akışına bırak canım biz böyle hep acabalarla kendimizi bitiriyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyelimKızlar bana da bi yardım edin. Benim adetime 7 gün var doktor muayenesinde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi o gün ve bir önce ki gün ilişki oldu sadece. Doktor zaten bugünden sonra ilişki olsa da bi işe yaramaz demişti. Normalde adetten 10 gün öncesi göğüs hassasiyetim olurdu sabah kalktığımda bile inanılmaz sızlardı. Şuan 7 gün kalmasına rağmen göğüslerde hiç hassasiyet yok. Sadece 2-3 gündür belki daha da öncesinden beri kasık ağrılarım var ve ara sıra bel ağrım oldu adet olacakmışım gibi. Bi yandan umutlanıyorum acaba olur mu diye bir yandan da diğer aylar olmadı bu ay neden olsun ki diyorum. Önce ki aylardan tek farkım adet öncesinde hiç göğüs hassasiyetim olmaması.
Amiin insallahhhVar tabi cnmAllah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun bebeğin
Benide eklermisin canım 25 AralıkHamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@P212 20 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@toowarmtoocool l 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Blacklight 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Ojej 21 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27
@Cizi22 29 kasım
Uzmankezban 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@Sahievlatneydi 30 kasım
karadenizkizi1982 2 Aralık
Nosking 2 Aralık
N ndenk 3 aralık
@Enviro16 5 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
@Neslihangozutok 9 Aralık
@nm88326 14 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
@Sinoplu17 16Aralık
@tokalak 17 Aralık
Tweety22 19 Aralık
M Maviyiseven 20 Aralık
@dryakbas 21 Aralık
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Tabiki var canım güzünüz aydın olsunMerhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce varmıdır gebelik kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?