Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz
Sat 27 Kasım.
Ama şöyle bir durum var kızlar. Lütfen yaşayan varsa bilgi versin.
Normalde 38-39 günde bir adet oluyorum. Doktora gittim inofolic toz verdi. Yumurta kalitesini arttırıyor diye. Kullanmaya başladım. İki hafta önce gebelik belirtilerim başladı dedim kesin hamileyim. Ama bir baktım ki adet olmuşum. Tam 10 gün erken adet oldum ilk defa. O yüzden bat yazamadım. Tekrar erken mi olurum yoksa vaktinde mi bilmiyorum.Bu ay çok istiyorum gebe kalmayı. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Ben hiç 10 gün önceden adet olmadım canım benim genelde 1-2 gün sarkar yada 1-2 gün öne gelir.dr verdiği takviye yapar mı acaba. Adet olduğuna emin misin bak hamile olup ara lekelenme yaşayanlarda var burda. 10 gün erken adet olmak normal gelmedi bana

Hanımlar merhaba
Bende hamiş girmek istiyorum 2021e Rabbım hepimizin kucağını bos bırakmasın
Bu ay adetimden sonra yaşadıklarımı kısaca anlatım bilgi verin bana lütfen yeni evliyim 5 aydır adetim duzensizlesti normalde 24 gun regl sürem.27 ve 29 gun olarak son 3 aydır değişiklik gösterdi. 8 kasim adet oldum 13.unde bitti ve 3 gun ilişki den sonra bi gun boşluk bırakıp bir gun daha ilişki yaşadık. Ovulasyon takip etmiyorum. 19 undan itibaren ilişki yaşamadık ve 24 unden itibaren goguslerimi sanki birisi cekiyo uçlarından kasik ağrım gaz sıkıntım mide yanması iki kez ates bastı bunaldim. Yer sanki Ayağımın altından kayıyor gibi bazen hissediyorum. Ve adetim 10 gun varken erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Adete 4 gun varken normal test yaptım sonuc gene hüsran. Acaba bu belirtilerim nedeni gebelik mi bunlari yaşadınız mı daha önce adetim iki gun var insallah olmam

Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Canım çocuk düşünmeye başladığınızda önce hiç araştırma yapmadın mı?Gebelik düşünenlere en az 3 ay öncesinden folik asit takviyesi veriliyor.Bir an önce başlaman çok iyi olur

Beni de ekler misiniz 3 Aralık yada 5 Aralık bat tarihim

Valla kuzum bildiğin adet gibi kanamam oldu. Adet olmadan bir gün önce bhcg 0.100 çıkmıştı. Ben de çok şaşırdım hatta yumurtlamadan 12 gün sonra kasık ağrılarım falan başlayınca çok umutlanmıştım ama bir de ne göreyim, adet olmuşum. Doktor birşey de demiyor erken olmasına. Psikolojim bozuldu resmen

artık mevsim geçisine bağlayalım o zaman dr. da bişey demediğine göre biz ne desek boş

Merhaba cann beni de hamile diye ekler misin test
Merhaba beni de hamile olarak ekler misin canm

Tweety22 canım ben bugün ovulasyon testinde pik gördüm hesabıma göre 15 Aralık beklenen adet günüm. Tekrar ekleyebilir misin :)

Bu arada 2 aydır çörek otu karışımını kullanıyorum...her iki ayda da 13.gün çok net pik gördüm. Umarım böyle düzenli gider. Gerçi inşallah gebe kalırız da regl yüzü görmeyiz :)))

Canım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Merhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce varmıdır gebelik kizlar
Hamişsin işte kuzum oldu sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ayagınız uğurlu gelsin bu topiktekilere
Geçmiş olsun canım şu covit i atlatında inşallah diger ay olumlu güzel haberler alırsın öbür su için batını söylerdin ekleriz seni de
Öncelikle hoş geldin canım ve bence sen de hamilesin o yüzden tekrar bu kadar koyulaştı testin yoksa ikinci defa yumurtlar var az m az çok nadir insanda oluyor bit gebelik testi yapıp artık bence
Ben kendime geldim ve kötüyü düşünmemeye çalışıyorum bu ay olacak diye bakıyorum İNŞALLAH beraber sevincimizi paylaşırız canım
Bana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
Az önce test yaptım
Hayırlı olsun hamiş arkadaşım
Merhaba
Bende bu ay hamile olmaya karar verdim. Kasım ayındaki döllenme zamanını umarım değerlendirmişimdir. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Hoş geldin canım hayırlı olsun bekleyelim bakalım beraber batını
Hoş geldin canım bazı gebelik şef de hiç belirti olmayabiliyormuş burda kaç kişi de okuduk normal adet inde belirtiler yaşayıp gebe kaldığında hiç belirti yaşamadan öğrenen hadi bir testin varsa yap bize de bildir sonucunu
Benide eklermisin canım 25 Aralık
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Canım ben geçen ay adetimin 14.günü adet oldum olabiliyor böyle durumlar için de şüphe varsa Dr git test yaptır ben yaptırdım Dr um izin de oldugu için 4de gidip gösterebilecegim sonucu burda paylaşırım inşallah senin mi üstüne görmedir
Beni de ekler misiniz 3 Aralık yada 5 Aralık bat tarihim
Hoş geldin canım seni 5 Aralık olarak ekliyorum inşallah bu topik sana da hayırlı gelsin
Benide eklermisiniz kızlar bat 20 kasımdı :)
Hoş geldin canım ekliyorum seni de test yapmadın mı acaba bizi bilgilendir hayırlı gelsin sana da bu topik
Merhaba cann beni de hamile diye ekler misin test

Merhaba beni de hamile olarak ekler misin canm
Canım ekledim hayırlı olsun tekrar bize de dua et hamillerin duası kabul olur derler
Günaydın kızlar,

Ben rengl oldum yeni BAt 01 OCAK
Ocak ayı hayırlı gelsin sana da canım
Canım hayırlı olsun ekliyorum yeni batını inşallah şifa olsun kullandıklarını ve bu topikteki herkes bir daha bat yüzü görmesin hamile kalıpta

Tweety22 gülüm ben buraya yazmadım. Pazartesi günü kan verdim sonucum 791 cıktı. Doktor yarın kese görmeye çağırdı ama durumlar biraz karışık bizde. Ne zaman giderim bilmiyorum inşallah gittiğimde kese-kalp atışı bir arada olur bize

Canım çok sevindim hadi inşallah kalp atışını da kesmeyi de sağlıkla götürsün inşallah tekrar hayırlı olsun ekledim seni hamiş ler grubuna ayagınız ugurlu gelsin inşallah bu topikteki lere haber verirsin kuzum Dr gidince

Mutlaka haber veririm tabi isteyen bekleyen herkes inşallah pozitifi görsün

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ekliyorum seni de hamişler grubuna

Çok isterdim üstüne görme olmasını canım. Ama bildiğin adet gibi oldu. Sat 26 kasım 30 u bitti. Bugün de şeffaf bi akıntım var. Neden böyle oldu bilmiyorum

Ya çok sevindim Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Bizlere de dua et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…