Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 5 Aralık iki gun önce de test yaptım umursamadim sonradan baktim silik cizgi gozukmus bu sabah da yaptım ilk dakikalarda görünür gibi oldu bende ikiye ayırdım testi daha net gorim diye kırmızı belirdi kayboldu yedek testim de yoktu cok merak ediyorum midem de şişkinlik ve göğüs hassasiyetim aşırı derece de var 10 gündür

Merhaba kızlar bende 7 aydir gebelik icin ugrasanlardanim hormon ve ultrasonda bisey cikmadi artk biraz daha olmazsa rahim filmi cektirecegim heralde bakalm bu ay cok umutluyum aslinda hem clife adindaki macuna basladim duzenli kullandim hemde yumurtlama gunumu iyi degerlendirdim 7 gunum var regl gunume insallah gelmistir bana bebegim ve yerlesme kanamasi gibi bir kanama da gordum 2 gun once regl olmadan gelen lekelenme gibiydi (regl olacagim diye korktum hatta ama internetten baktigim kadariyla yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu) Rabbim butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin

Insallah hayırlı haberlerini verirsin canim bize de bebeğin seninledir inşallah

Üç dört saat sonra tekrar test yaptım silikleşti canım o yüzden test yapmadım bende sanırım tekrar yumurtladım anlamadım sebebini. Bugün de regl olacakmış gibi agrım var

Bugün döngünün 30. Yumurtlamanın da 14. Günü az çnce ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı. İkinci kere koyu görmemin üzerinden de 3 ya da 4 gün geçti. Ama dediğim gibi ilk yaptığımda koyu Bi kaç saat sonra tekrar yaptığımda yine silikti

Eklentiler

• 8AC4BB0B-B6E6-4C42-8B66-3AA88139955F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 27
Bat tarihimde test yapmıstım ben belki bi umut diye orda çıktı sonra hemen kan testine koşa koşa:) simdilik bi sıkıntı yok kızlar güzel gidiyo

2 gun once Idrar testi yaptım kizlar yarim.saat sonra ikinci cizgi cok silik.bi şekilde belirdi. Bugun sabah tekrar baktım.gene gec silik cikti acaba hamilemiyim yorumlarınız neler

Bat tarihimde test yapmıstım ben belki bi umut diye orda çıktı sonra hemen kan testine koşa koşa:) simdilik bi sıkıntı yok kızlar güzel gidiyo
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Ovulasyon testi yapmışmıydın acaba? Hangi günleri değerlendirdin merak ettim

Hadi inşallah hayırlı olur Aralık ayı senin için de canım
Çok isterdim üstüne görme olmasını canım. Ama bildiğin adet gibi oldu. Sat 26 kasım 30 u bitti. Bugün de şeffaf bi akıntım var. Neden böyle oldu bilmiyorum
Ben hala sen adet olmadan üstüne görme oldugunu düşünüyorum yoksa neden şeffaf akıntı olsun ki
Bir test daha al yarın yine yap bakalım canım vardır belki eger varsa da yarına daha çok koyulaşmış olması gerek diye düşünüyorum canım.bize de haber ver lütfen
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun canım haber ver bize de ve dua et lütfen
Üç dört saat sonra tekrar test yaptım silikleşti canım o yüzden test yapmadım bende sanırım tekrar yumurtladım anlamadım sebebini. Bugün de regl olacakmış gibi agrım var
Sen yarın bir test daha yapsana canım vardır belki
Çok ilginç yaaa acaba bir şey var mı ki yarın tekrar test yapsana sen
Hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebiş dua et bize de canım
2 gun once Idrar testi yaptım kizlar yarim.saat sonra ikinci cizgi cok silik.bi şekilde belirdi. Bugun sabah tekrar baktım.gene gec silik cikti acaba hamilemiyim yorumlarınız neler
Yarın tekrar yapıp önceki testlerinle beraber koysana buraya canım var demek ki bebiş olmasa hiç çizgi çıkmazdı olmayınca çizgi çıkmıyor ki

kızlar benim kafama bir şey takıldı. ovulasyon testinde pik görmeden önceki 2 gün+pik günü mü değerlendirmek önemli yoksa pik günü+2 gün sonrasını mı? her yerde farklı şey okuyorum. bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Amiin inşallah

Benide ekle kuzu ❤ 17 aralik

Pik gunu ve sonrasındaki 3 gun onemli

Bata bir veya iki gün var. Ever geçen koyu gördüğümde geç yumurtlama olmuşsa diye acaba beklesem mi diye de düşünüyorum bir yandan. Zaten regl olursam da ortada bir şey yok demektir. Çok yoruldum test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum artık yapmaya o yüzden

Kizlar simdi erken gebelik testi yaptım adete 2 gun var ve ikinci cizgi cok koyu değil.ama cikti ekleyemiyorum fotoyu nasil eklicem onun için yardım bide yorum.istiyorum

Pik gunu ve sonrasındaki 3 gun onemli
Tüh ya bütün enerjimi boşuna tükettim 2 gün üst üste pik gördüm hala çatlamadı.

3 gün pik öncesi+ 2 gün pik toplam 5 günü değerlendirdim. İşim çok yoğun yorgun oluyorum. 3 gün daha umarım başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…