Bat 5 Aralık iki gun önce de test yaptım umursamadim sonradan baktim silik cizgi gozukmus bu sabah da yaptım ilk dakikalarda görünür gibi oldu bende ikiye ayırdım testi daha net gorim diye kırmızı belirdi kayboldu yedek testim de yoktu cok merak ediyorum midem de şişkinlik ve göğüs hassasiyetim aşırı derece de var 10 gündürCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Hamişsin işte kuzum oldu sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ayagınız uğurlu gelsin bu topiktekilere
Geçmiş olsun canım şu covit i atlatında inşallah diger ay olumlu güzel haberler alırsın öbür su için batını söylerdin ekleriz seni de
Öncelikle hoş geldin canım ve bence sen de hamilesin o yüzden tekrar bu kadar koyulaştı testin yoksa ikinci defa yumurtlar var az m az çok nadir insanda oluyor bit gebelik testi yapıp artık bence
Bana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
Hayırlı olsun hamiş arkadaşım
Hoş geldin canım hayırlı olsun bekleyelim bakalım beraber batını
Hoş geldin canım bazı gebelik şef de hiç belirti olmayabiliyormuş burda kaç kişi de okuduk normal adet inde belirtiler yaşayıp gebe kaldığında hiç belirti yaşamadan öğrenen hadi bir testin varsa yap bize de bildir sonucunu
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Canım ben geçen ay adetimin 14.günü adet oldum olabiliyor böyle durumlar için de şüphe varsa Dr git test yaptır ben yaptırdım Dr um izin de oldugu için 4de gidip gösterebilecegim sonucu burda paylaşırım inşallah senin mi üstüne görmedir
Hoş geldin canım seni 5 Aralık olarak ekliyorum inşallah bu topik sana da hayırlı gelsin
Hoş geldin canım ekliyorum seni de test yapmadın mı acaba bizi bilgilendir hayırlı gelsin sana da bu topik
Canım ekledim hayırlı olsun tekrar bize de dua et hamillerin duası kabul olur derler
Ocak ayı hayırlı gelsin sana da canım
Canım hayırlı olsun ekliyorum yeni batını inşallah şifa olsun kullandıklarını ve bu topikteki herkes bir daha bat yüzü görmesin hamile kalıpta
Insallah hayırlı haberlerini verirsin canim bize de bebeğin seninledir inşallahMerhaba kızlarbende 7 aydir gebelik icin ugrasanlardanim hormon ve ultrasonda bisey cikmadi artk biraz daha olmazsa rahim filmi cektirecegim heralde bakalm bu ay cok umutluyum aslinda hem clife adindaki macuna basladim duzenli kullandim hemde yumurtlama gunumu iyi degerlendirdim 7 gunum var regl gunume insallah gelmistir bana bebegim ve yerlesme kanamasi gibi bir kanama da gordum 2 gun once regl olmadan gelen lekelenme gibiydi (regl olacagim diye korktum hatta ama internetten baktigim kadariyla yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu) Rabbim butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin
Tabiki veririmInsallah hayırlı haberlerini verirsin canim bize de bebeğin seninledir inşallah
Üç dört saat sonra tekrar test yaptım silikleşti canım o yüzden test yapmadım bende sanırım tekrar yumurtladım anlamadım sebebini. Bugün de regl olacakmış gibi agrım varCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Hamişsin işte kuzum oldu sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ayagınız uğurlu gelsin bu topiktekilere
Geçmiş olsun canım şu covit i atlatında inşallah diger ay olumlu güzel haberler alırsın öbür su için batını söylerdin ekleriz seni de
Öncelikle hoş geldin canım ve bence sen de hamilesin o yüzden tekrar bu kadar koyulaştı testin yoksa ikinci defa yumurtlar var az m az çok nadir insanda oluyor bit gebelik testi yapıp artık bence
Bana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
Hoş geldin canım bazı gebelik şef de hiç belirti olmayabiliyormuş burda kaç kişi de okuduk normal adet inde belirtiler yaşayıp gebe kaldığında hiç belirti yaşamadan öğrenen hadi bir testin varsa yap bize de bildir sonucunu
Canım ben geçen ay adetimin 14.günü adet oldum olabiliyor böyle durumlar için de şüphe varsa Dr git test yaptır ben yaptırdım Dr um izin de oldugu için 4de gidip gösterebilecegim sonucu burda paylaşırım inşallah senin mi üstüne görmedir
Hoş geldin canım seni 5 Aralık olarak ekliyorum inşallah bu topik sana da hayırlı gelsin
Hoş geldin canım ekliyorum seni de test yapmadın mı acaba bizi bilgilendir hayırlı gelsin sana da bu topik
Canım ekledim hayırlı olsun tekrar bize de dua et hamillerin duası kabul olur derler
Canım hayırlı olsun ekliyorum yeni batını inşallah şifa olsun kullandıklarını ve bu topikteki herkes bir daha bat yüzü görmesin hamile kalıpta
Bugün döngünün 30. Yumurtlamanın da 14. Günü az çnce ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı. İkinci kere koyu görmemin üzerinden de 3 ya da 4 gün geçti. Ama dediğim gibi ilk yaptığımda koyu Bi kaç saat sonra tekrar yaptığımda yine siliktiCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Bat tarihimde test yapmıstım ben belki bi umut diye orda çıktı sonra hemen kan testine koşa koşa:) simdilik bi sıkıntı yok kızlar güzel gidiyoCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Ovulasyon testi yapmışmıydın acaba? Hangi günleri değerlendirdin merak ettimBat tarihimde test yapmıstım ben belki bi umut diye orda çıktı sonra hemen kan testine koşa koşa:) simdilik bi sıkıntı yok kızlar güzel gidiyo
Hadi inşallah hayırlı olur Aralık ayı senin için de canımKızlar bende varım
Ama hepimizin bebişleri olsuuuun
Bu ay deneyemedik hiç eşim covid testi pozitif oldu 2. Test yaptırdı yine pozitif çıktı bende vajinal mantar oldum derken bu ay böyle geçti Aralık ayında denemeye başlıyoruz Allah nasip ederse
Ben hala sen adet olmadan üstüne görme oldugunu düşünüyorum yoksa neden şeffaf akıntı olsun kiÇok isterdim üstüne görme olmasını canım. Ama bildiğin adet gibi oldu. Sat 26 kasım 30 u bitti. Bugün de şeffaf bi akıntım var. Neden böyle oldu bilmiyorum
Bir test daha al yarın yine yap bakalım canım vardır belki eger varsa da yarına daha çok koyulaşmış olması gerek diye düşünüyorum canım.bize de haber ver lütfenBat 5 Aralık iki gun önce de test yaptım umursamadim sonradan baktim silik cizgi gozukmus bu sabah da yaptım ilk dakikalarda görünür gibi oldu bende ikiye ayırdım testi daha net gorim diye kırmızı belirdi kayboldu yedek testim de yoktu cok merak ediyorum midem de şişkinlik ve göğüs hassasiyetim aşırı derece de var 10 gündür
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun canım haber ver bize de ve dua et lütfenMerhaba kızlarbende 7 aydir gebelik icin ugrasanlardanim hormon ve ultrasonda bisey cikmadi artk biraz daha olmazsa rahim filmi cektirecegim heralde bakalm bu ay cok umutluyum aslinda hem clife adindaki macuna basladim duzenli kullandim hemde yumurtlama gunumu iyi degerlendirdim 7 gunum var regl gunume insallah gelmistir bana bebegim ve yerlesme kanamasi gibi bir kanama da gordum 2 gun once regl olmadan gelen lekelenme gibiydi (regl olacagim diye korktum hatta ama internetten baktigim kadariyla yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu) Rabbim butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin
Sen yarın bir test daha yapsana canım vardır belkiÜç dört saat sonra tekrar test yaptım silikleşti canım o yüzden test yapmadım bende sanırım tekrar yumurtladım anlamadım sebebini. Bugün de regl olacakmış gibi agrım var
Çok ilginç yaaa acaba bir şey var mı ki yarın tekrar test yapsana senBugün döngünün 30. Yumurtlamanın da 14. Günü az çnce ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı. İkinci kere koyu görmemin üzerinden de 3 ya da 4 gün geçti. Ama dediğim gibi ilk yaptığımda koyu Bi kaç saat sonra tekrar yaptığımda yine silikti
Hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebiş dua et bize de canımBat tarihimde test yapmıstım ben belki bi umut diye orda çıktı sonra hemen kan testine koşa koşa:) simdilik bi sıkıntı yok kızlar güzel gidiyo
Yarın tekrar yapıp önceki testlerinle beraber koysana buraya canım var demek ki bebiş olmasa hiç çizgi çıkmazdı olmayınca çizgi çıkmıyor ki2 gun once Idrar testi yaptım kizlar yarim.saat sonra ikinci cizgi cok silik.bi şekilde belirdi. Bugun sabah tekrar baktım.gene gec silik cikti acaba hamilemiyim yorumlarınız neler
Amiin inşallahCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Benide ekle kuzu ❤ 17 aralikHamileler
Pembeyuvam
Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@P212 20 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@toowarmtoocool l 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Blacklight 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
Bebekannesio 20 Kasım
@Ojej 21 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27
@pofudük biri 27 Kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@Sahievlatneydi 30 kasım
N ndenk 3 aralık
@Enviro16 5 Aralık
@Zeynes 5 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
@Neslihangozutok 9 Aralık
@nm88326 14 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
B bitkiselhayat 15 Aralık
@Sinoplu17 16Aralık
@tokalak 17 Aralık
Tweety22 19 Aralık
@Maviyiseven 20 Aralık
@dryakbas 21 Aralık
@sefa gel 25 Aralık
@karadenizkizi1982 1 Ocak
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Pik gunu ve sonrasındaki 3 gun onemlikızlar benim kafama bir şey takıldı. ovulasyon testinde pik görmeden önceki 2 gün+pik günü mü değerlendirmek önemli yoksa pik günü+2 gün sonrasını mı? her yerde farklı şey okuyorum. bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bata bir veya iki gün var. Ever geçen koyu gördüğümde geç yumurtlama olmuşsa diye acaba beklesem mi diye de düşünüyorum bir yandan. Zaten regl olursam da ortada bir şey yok demektir. Çok yoruldum test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum artık yapmaya o yüzdenHadi inşallah hayırlı olur Aralık ayı senin için de canım
Ben hala sen adet olmadan üstüne görme oldugunu düşünüyorum yoksa neden şeffaf akıntı olsun ki
Bir test daha al yarın yine yap bakalım canım vardır belki eger varsa da yarına daha çok koyulaşmış olması gerek diye düşünüyorum canım.bize de haber ver lütfen
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun canım haber ver bize de ve dua et lütfen
Sen yarın bir test daha yapsana canım vardır belki
Çok ilginç yaaa acaba bir şey var mı ki yarın tekrar test yapsana sen
Hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebiş dua et bize de canım
Yarın tekrar yapıp önceki testlerinle beraber koysana buraya canım var demek ki bebiş olmasa hiç çizgi çıkmazdı olmayınca çizgi çıkmıyor ki
Kuzum ben hamile değilimBenide ekle kuzu ❤ 17 aralik
Kizlar simdi erken gebelik testi yaptım adete 2 gun var ve ikinci cizgi cok koyu değil.ama cikti ekleyemiyorum fotoyu nasil eklicem onun için yardım bide yorum.istiyorumHadi inşallah hayırlı olur Aralık ayı senin için de canım
Ben hala sen adet olmadan üstüne görme oldugunu düşünüyorum yoksa neden şeffaf akıntı olsun ki
Bir test daha al yarın yine yap bakalım canım vardır belki eger varsa da yarına daha çok koyulaşmış olması gerek diye düşünüyorum canım.bize de haber ver lütfen
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun canım haber ver bize de ve dua et lütfen
Sen yarın bir test daha yapsana canım vardır belki
Çok ilginç yaaa acaba bir şey var mı ki yarın tekrar test yapsana sen
Hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebiş dua et bize de canım
Yarın tekrar yapıp önceki testlerinle beraber koysana buraya canım var demek ki bebiş olmasa hiç çizgi çıkmazdı olmayınca çizgi çıkmıyor ki
Tüh ya bütün enerjimi boşuna tükettim 2 gün üst üste pik gördüm hala çatlamadı.Pik gunu ve sonrasındaki 3 gun onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?