- 11 Eylül 2020
- 62
- 27
- 18
- 30
Hoş geldin canım ekliyorum seni deBenide ekle kuzu ❤ 17 aralik
Ekliyorum canımBeni de eklermisiniz bat 14 aralık
Pik görmeden de pikten sonrada devam etmeli ilişki diye biliyorum ben sen devam et silikleşene kadarkızlar benim kafama bir şey takıldı. ovulasyon testinde pik görmeden önceki 2 gün+pik günü mü değerlendirmek önemli yoksa pik günü+2 gün sonrasını mı? her yerde farklı şey okuyorum. bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ekledim canım hoş geldin tekrarBenide ekle kuzu ❤ 17 aralik
Korkma canım ya Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerini dua et inşallah o zaman bu ay olsunBata bir veya iki gün var. Ever geçen koyu gördüğümde geç yumurtlama olmuşsa diye acaba beklesem mi diye de düşünüyorum bir yandan. Zaten regl olursam da ortada bir şey yok demektir. Çok yoruldum test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum artık yapmaya o yüzden
İnşaAllah hayırlısı olsun canım hoş geldin bu ay takip et bakalım diger aya yazarız bu ay gebe olmazsan tabiiBende 2021 e hamile girmek istiyorum ama adet tarihimi bilmiyorum :) not almadım
Hayırlı olsun canım gebesin işte dua et bize ekliyorum. Seni de gebeler katınaKizlar simdi erken gebelik testi yaptım adete 2 gun var ve ikinci cizgi cok koyu değil.ama cikti ekleyemiyorum fotoyu nasil eklicem onun için yardım bide yorum.istiyorum
Hamişsin işte hayırlı olsun belirtilerin nelerdi canımKizlar yorum bekliyorum bat 5 Aralık erken gebelik böyle Eki Görüntüle 2732000
Bir kaç gün daha bekle bakalım eger koyulaşmaya devam ederse gebesindirr canımEki Görüntüle 2732046 Kuzular ovülasyon testim böyle çıkıyor. Sat 26 kasım. Yumurtlama mı var yani anlamadım
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçların olur bildir bize deMerhaba kızlar bende 2020 coronadan kah korunarak kah deneyerek geçirdim ve aralıkta aşılama yaprırmaya karar verdik 15.de gonal f iğnesiyle tedaviye başlıycam inş.uğurlu gelir 2021 de sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi
Ekledim canım seni de hayırlı olsunBeni de eklermisiniz bat 14 aralık
Tamam canım :)bidaha ki ay yazarsın beniPik görmeden de pikten sonrada devam etmeli ilişki diye biliyorum ben sen devam et silikleşene kadar
Ekledim canım hoş geldin tekrar
Korkma canım ya Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerini dua et inşallah o zaman bu ay olsun
İnşaAllah hayırlısı olsun canım hoş geldin bu ay takip et bakalım diger aya yazarız bu ay gebe olmazsan tabii
Hayırlı olsun canım gebesin işte dua et bize ekliyorum. Seni de gebeler katına
Hamişsin işte hayırlı olsun belirtilerin nelerdi canım
Bir kaç gün daha bekle bakalım eger koyulaşmaya devam ederse gebesindirr canım
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçların olur bildir bize de
Ekledim canım seni de hayırlı olsun
Canim belirtilerimi anlatım.kisaca. sat tan 9 gun sonra gogus sizlamalarim basladi ki suan hala da agriyor gogus ucundan boynuma kadar damarlarım belli oluyor gogus çevrem genişledi koyulasti.mide yanması yaşıyorum kasiklarima kramplar giriyor batmalar oluyor midem de şişkinlik var sürekli.vucut ısım yükseliyor bunalıyorum bazen. Bas agrisi belirli zamanlarda belirli yerde agri oluyor.kelebek kanatır.cirpmasi gibi şeyler hissediyorum Rabbım hepimizin kucağını bos bırakmasınPik görmeden de pikten sonrada devam etmeli ilişki diye biliyorum ben sen devam et silikleşene kadar
Ekledim canım hoş geldin tekrar
Korkma canım ya Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerini dua et inşallah o zaman bu ay olsun
İnşaAllah hayırlısı olsun canım hoş geldin bu ay takip et bakalım diger aya yazarız bu ay gebe olmazsan tabii
Hayırlı olsun canım gebesin işte dua et bize ekliyorum. Seni de gebeler katına
Hamişsin işte hayırlı olsun belirtilerin nelerdi canım
Bir kaç gün daha bekle bakalım eger koyulaşmaya devam ederse gebesindirr canım
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçların olur bildir bize de
Ekledim canım seni de hayırlı olsun
Merhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin bende de bazı belirtiler var yaklaşık bi haftadır bel ve kaşık ağrısı ve batmalar var mide bulantısı oluyor ara ara bide şeffaf akıntı oldu sonra süt gibi akıntı oldu ama bel ağrısı hiç bitmiyor bat 10 gün var bekliyorum 2ay önce kimyasal olmuştu o zamanda böyle ağrı çekmiştim umarım boşuna değildir bu ağrılarCanim belirtilerimi anlatım.kisaca. sat tan 9 gun sonra gogus sizlamalarim basladi ki suan hala da agriyor gogus ucundan boynuma kadar damarlarım belli oluyor gogus çevrem genişledi koyulasti.mide yanması yaşıyorum kasiklarima kramplar giriyor batmalar oluyor midem de şişkinlik var sürekli.vucut ısım yükseliyor bunalıyorum bazen. Bas agrisi belirli zamanlarda belirli yerde agri oluyor.kelebek kanatır.cirpmasi gibi şeyler hissediyorum Rabbım hepimizin kucağını bos bırakmasın
Insallah canim.sabret bakalim rabbim.bebegini nasip.eder insallah sana da her isteyene deMerhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin bende de bazı belirtiler var yaklaşık bi haftadır bel ve kaşık ağrısı ve batmalar var mide bulantısı oluyor ara ara bide şeffaf akıntı oldu sonra süt gibi akıntı oldu ama bel ağrısı hiç bitmiyor bat 10 gün var bekliyorum 2ay önce kimyasal olmuştu o zamanda böyle ağrı çekmiştim umarım boşuna değildir bu ağrılar
Amin canımInsallah canim.sabret bakalim rabbim.bebegini nasip.eder insallah sana da her isteyene de
Bende inofolic kullanıyorum canım böyle bişey olmadı. Ben inofolic’le beraber adet söktürücüde kullandım ama bilmiyorum. 28günden kısamı sürdü ?Kızlar bana da bi destek olun lütfen
En başından başlıyorum anlatmaya
29 ekimde adetim başlamıştı. O ay için baya bi değerlendirdik bir de inofolic toz kullanmaya başlamıştım.
Adet düzenim 38-39 gün.Bat 6 Aralık gösteriyor uygulama. Normalde bir iki gün oynar en fazla uygulamaya göre. 20 kasımda kasıklarımda ağrılar başladı gebelik belirtilerinin bir çoğu vardı.25 inde ağrıdan ölüyorum Sandım ağrıdan. Doktora gittim bhcg 0.100 çıktı.
Yumurtlamayla alakalı da bir şey söylemedi.
26 kasımda da kanamam oldu su gibi 2 gün boyunca. 3. Ve 4. Gün çok az lekelenme oldu Ve bitti.
inofolic yüzünden mi böyle oldu bilmiyorum. İlk defa on gün erken adet oldum.
yerleşme kanaması böyle olmazmış. Normalde bugün yarın olmam gereken adetim 10 gün önce oldu işte. Şimdi de 2 gündür çok fazla gazım oluyor. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın
39. Günde adet olmam gerekirken 28. Günde oldu. İki gün su gibi aktı sonra lekelendi ve bitti. 4. Kutuya başladım kuzum toz olandan kullanıyorum.Bende inofolic kullanıyorum canım böyle bişey olmadı. Ben inofolic’le beraber adet söktürücüde kullandım ama bilmiyorum. 28günden kısamı sürdü ?
Benimkide toz.39. Günde adet olmam gerekirken 28. Günde oldu. İki gün su gibi aktı sonra lekelendi ve bitti. 4. Kutuya başladım kuzum toz olandan kullanıyorum.
Düzene girmiştir belki bilmiyorum ki kafam çok karışık. Bir daha ki adet tarihimi bilemiyorum şimdi. Ovülasyon testi ile takip edicem bakalım inşallah bu ay olurBenimkide toz.
Canım zaten normalde 28inci günde olması çok normal. Adetin düzene girmiş, 39 gün normalinden uzun bi süre çünkü
Adetin neden düzensizdi ? Kontrole gittiğinde bişey çıktımı ? Bende çok düzensizdi pkos varmış meğer.. bu yüzden klomene başladım bu ayDüzene girmiştir belki bilmiyorum ki kafam çok karışık. Bir daha ki adet tarihimi bilemiyorum şimdi. Ovülasyon testi ile takip edicem bakalım inşallah bu ay olur
Pcos varmış bende de ama korkulacak bir şey yok dedi inofolic verdi . Doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen. Açıklayıcı konuşmuyorlarAdetin neden düzensizdi ? Kontrole gittiğinde bişey çıktımı ? Bende çok düzensizdi pkos varmış meğer.. bu yüzden klomene başladım bu ay
Evet canım bana başta inofolic önerdi ben zaten 2 sene vajinismusle uğraştım dedim daha fazla beklemek istemiyorumPcos varmış bende de ama korkulacak bir şey yok dedi inofolic verdi . Doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen. Açıklayıcı konuşmuyorlar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah canım. Valla hepimize dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahEvet canım bana başta inofolic önerdi ben zaten 2 sene vajinismusle uğraştım dedim daha fazla beklemek istemiyoruminofolic ve klomen yazdı.
Kullan canım bakalım ovulasyon günlerinide takip et bakalım inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın
Tamam canım ekliyorum hoş geldin bu arada bu topik sana da hayırlı gelsinBat 30 aralik eklermisin canim.
Pkos var bende ve bugün klomene başladım hadi hayırlısı
Anladım canım hayırlısı ile kucagına al inşallahCanim belirtilerimi anlatım.kisaca. sat tan 9 gun sonra gogus sizlamalarim basladi ki suan hala da agriyor gogus ucundan boynuma kadar damarlarım belli oluyor gogus çevrem genişledi koyulasti.mide yanması yaşıyorum kasiklarima kramplar giriyor batmalar oluyor midem de şişkinlik var sürekli.vucut ısım yükseliyor bunalıyorum bazen. Bas agrisi belirli zamanlarda belirli yerde agri oluyor.kelebek kanatır.cirpmasi gibi şeyler hissediyorum Rabbım hepimizin kucağını bos bırakmasın
Canım senin adetin normale dönmeye başlamıştır geçen ay benim de adetin 14.günü tekrar başladı adetim merak etme bazen böyle durumlar olabiliyor yaniKızlar bana da bi destek olun lütfen
En başından başlıyorum anlatmaya
29 ekimde adetim başlamıştı. O ay için baya bi değerlendirdik bir de inofolic toz kullanmaya başlamıştım.
Adet düzenim 38-39 gün.Bat 6 Aralık gösteriyor uygulama. Normalde bir iki gün oynar en fazla uygulamaya göre. 20 kasımda kasıklarımda ağrılar başladı gebelik belirtilerinin bir çoğu vardı.25 inde ağrıdan ölüyorum Sandım ağrıdan. Doktora gittim bhcg 0.100 çıktı.
Yumurtlamayla alakalı da bir şey söylemedi.
26 kasımda da kanamam oldu su gibi 2 gün boyunca. 3. Ve 4. Gün çok az lekelenme oldu Ve bitti.
inofolic yüzünden mi böyle oldu bilmiyorum. İlk defa on gün erken adet oldum.
yerleşme kanaması böyle olmazmış. Normalde bugün yarın olmam gereken adetim 10 gün önce oldu işte. Şimdi de 2 gündür çok fazla gazım oluyor. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?