- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Kizlar simdi erken gebelik testi yaptım adete 2 gun var ve ikinci cizgi cok koyu değil.ama cikti ekleyemiyorum fotoyu nasil eklicem onun için yardım bide yorum.istiyorum
Hadi inşallah hayırlı olur Aralık ayı senin için de canım
Ben hala sen adet olmadan üstüne görme oldugunu düşünüyorum yoksa neden şeffaf akıntı olsun ki
Bir test daha al yarın yine yap bakalım canım vardır belki eger varsa da yarına daha çok koyulaşmış olması gerek diye düşünüyorum canım.bize de haber ver lütfen
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun canım haber ver bize de ve dua et lütfen
Sen yarın bir test daha yapsana canım vardır belki
Çok ilginç yaaa acaba bir şey var mı ki yarın tekrar test yapsana sen
Hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebiş dua et bize de canım
Yarın tekrar yapıp önceki testlerinle beraber koysana buraya canım var demek ki bebiş olmasa hiç çizgi çıkmazdı olmayınca çizgi çıkmıyor ki
Canim uygulamadan yukleyemedim googleden yükleniyormus meğer cok saol kuzumEki Görüntüle 2731999
Canım üstteki fotoğrafta fotoğraf sekmesi var oraya tıklıyorsun. Sonra fotoğrafı buraya sürükleye. Resmi seçtiğinde ekleniyor zaten.
Canım ekleyebilmişsin :) hayırlı olsun eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa beta hcg yükselmiş ve gebesinnKizlar yorum bekliyorum bat 5 Aralık erken gebelik böyle Eki Görüntüle 2732000
Saol canim 5 dakka icinde belirdi canim vallahi ay inanamıyorum şuan gözyaşlarımı tutamıyorumCanım ekleyebilmişsin :) hayırlı olsun eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa beta hcg yükselmiş ve gebesinn
Valla kendi bembeyaz testlerimden sonra burada pozitif sonuç görünce çok seviyorumSaol canim 5 dakka icinde belirdi canim vallahi ay inanamıyorum şuan gözyaşlarımı tutamıyorum
Insallah canim bi sorun yoktur. Bende kimyasal olur mu diye korkuyorum açıkçası ama 5 aydir evliyim ilk defa böyle gördüm ve tahmini 10 günlük sanirim 18 inde son ilişki yasadim 24 unde belirtileri basladi. Ay insallah kucağımıza bos kalmazValla kendi bembeyaz testlerimden sonra burada pozitif sonuç görünce çok seviyorumsen bence 2 gün sonra tekrar yap canım koyulaşma olursa kan vermeye git. Veya şimdi kan ver iki gün sonra tekrar verirsin. Düzenli beta hcg artışı görmeden yani 2 kan tahlili sonucu görmeden bence hayatındaki kimseyle paylaşma..böyle diyorum çünkü regl günü geçmeden önce öğrenilen gebelikler kimyasal olabiliyor.. Kendim yaşadığım için diyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur ve kavuşursun.
Üzülmek yokk yola devam canmKuzum ben hamile değilim
Valla insan yoruluyor doğru ruhende bedenendeTüh ya bütün enerjimi boşuna tükettim 2 gün üst üste pik gördüm hala çatlamadı.
3 gün pik öncesi+ 2 gün pik toplam 5 günü değerlendirdim. İşim çok yoğun yorgun oluyorum. 3 gün daha umarım başarabilirim
Eee Pozitif buKizlar yorum bekliyorum bat 5 Aralık erken gebelik böyle Eki Görüntüle 2732000
Ay insallah öyleyimdir hemen cikti 4-5 dakikada korkuyorum değilsem diyeEee Pozitif bu
Çok sevindim. İnşallah bebişini hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın kuzumAy insallah öyleyimdir hemen cikti 4-5 dakikada korkuyorum değilsem diye
Insallah canim bat tarihim geçsin de ondan sonra ka vericem insallah sıkıntı çıkmazÇok sevindim. İnşallah bebişini hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın kuzum
Geçenki topikte hamileydin cnm ne olduBeeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
Aşılama tedavisi kaç tlye yaptıracaksın canım, ilçalar hariç. Bu iğne kaç tlMerhaba kızlar bende 2020 coronadan kah korunarak kah deneyerek geçirdim ve aralıkta aşılama yaprırmaya karar verdik 15.de gonal f iğnesiyle tedaviye başlıycam inş.uğurlu gelir 2021 de sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi
Al benden de o kadarValla insan yoruluyor doğru ruhende bedenendehamile kalayim 3 ay adama dokunmam
Pik günü sonraki iki gün yap gec olacagi varsa olur adamin iligini kurutacanAl benden de o kadarhele bu ay yanlış uygulamadan canım çıktı, daha 3 gün daha varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?