Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi erken gebelik testi yaptım adete 2 gun var ve ikinci cizgi cok koyu değil.ama cikti ekleyemiyorum fotoyu nasil eklicem onun için yardım bide yorum.istiyorum

Canım üstteki fotoğrafta fotoğraf sekmesi var oraya tıklıyorsun. Sonra fotoğrafı buraya sürükleye. Resmi seçtiğinde ekleniyor zaten.

Kizlar yorum bekliyorum bat 5 Aralık erken gebelik böyle

Saol canim 5 dakka icinde belirdi canim vallahi ay inanamıyorum şuan gözyaşlarımı tutamıyorum
Valla kendi bembeyaz testlerimden sonra burada pozitif sonuç görünce çok seviyorum sen bence 2 gün sonra tekrar yap canım koyulaşma olursa kan vermeye git. Veya şimdi kan ver iki gün sonra tekrar verirsin. Düzenli beta hcg artışı görmeden yani 2 kan tahlili sonucu görmeden bence hayatındaki kimseyle paylaşma..böyle diyorum çünkü regl günü geçmeden önce öğrenilen gebelikler kimyasal olabiliyor.. Kendim yaşadığım için diyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur ve kavuşursun.

Insallah canim bi sorun yoktur. Bende kimyasal olur mu diye korkuyorum açıkçası ama 5 aydir evliyim ilk defa böyle gördüm ve tahmini 10 günlük sanirim 18 inde son ilişki yasadim 24 unde belirtileri basladi. Ay insallah kucağımıza bos kalmaz

Valla insan yoruluyor doğru ruhende bedenende hamile kalayim 3 ay adama dokunmam

Merhaba kızlar bende 2020 coronadan kah korunarak kah deneyerek geçirdim ve aralıkta aşılama yaprırmaya karar verdik 15.de gonal f iğnesiyle tedaviye başlıycam inş.uğurlu gelir 2021 de sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi

Aşılama tedavisi kaç tlye yaptıracaksın canım, ilçalar hariç. Bu iğne kaç tl

Cmm inan hiç bilmiyoum memorialda dr.m 15 aralıkta öğrenirim daha önce hiç kullanmadım ilk aşılamam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…