Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canim cok saol

Valla kuzum insan en ufak detaya takılıyor çok isteyince

Inşllah bende

BAT 30 aralık deneyelim bakalım zaten alıştık denemeye negatiflere

Merhaba kızlar benim bat 11 Aralık bugün bütün gün sağ göğsüm acıdı ve sol göğsüme göre hafif bi renk değişikliği koyulaşma var biliyorum daha belirti için erken ama gebelik belirtisi olabilir mi?

Kızlar benim adetim hep düzensiz dra söylüyorum birşey yok diyo adet düzensizken nasıl olacak bu iş bilmiyorum kafam çok karışık

Bat12 aralık beni de eklermisiniz 23 kasım catlatma iğnesi oldum insallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Kızlar benim adetim hep düzensiz dra söylüyorum birşey yok diyo adet düzensizken nasıl olacak bu iş bilmiyorum kafam çok karışık
Mesela düzensiz derken hafta olarak mı 1 2 gün olarak mı kaç gün erke geliyor veya geç geliyor

Mesela düzensiz derken hafta olarak mı 1 2 gün olarak mı kaç gün erke geliyor veya geç geliyor
Gün olarak canım 35 gün üstü geçiyor sonra adet oluyorum ve dr birşey demiyor sıkıntı yok diyo millet şu gün adet olacam falan diyo nasıl oluyor diyorum ben neden bilemiyorum

Gün olarak canım 35 gün üstü geçiyor sonra adet oluyorum ve dr birşey demiyor sıkıntı yok diyo millet şu gün adet olacam falan diyo nasıl oluyor diyorum ben neden bilemiyorum
Mesela benimde günü gününedir bilirim mesela bat 12 ya 11 i olurum yada 13 bi kaç defa 3 4 gun oynama olmuştu doktara sorduğumda normal demişti 3 4 gun erken veya 3 4 gun geç gelmesi öyleyse bence doktorun dediği gibi sıkıntı yok ama aşırı düzensiz olmadı gebelige engel bence sonuçta yumurtlama günün belli olur

Nerden aldın canm ben bu ay almadım ama şeytan dürtüyo düşünuyorm
Eczanelerde pahalıydı ben sordum içinde 2 adet 25tl demişti oda indirimli internet sitelerind3n alabilirsiniz uygun fiyatta ben araştırmıştım mesela 40 adet olanlar 70 lira falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…