Canım ben istıgramdan aldım çok uygun 30 adet ovalasyon 4 adet gebelik testi 75 TLNerden aldın canm ben bu ay almadım ama şeytan dürtüyo düşünuyorm
Minnak kurabiyeler denmiCanım ben istıgramdan aldım çok uygun 30 adet ovalasyon 4 adet gebelik testi 75 TL
Evet canım onlardanMinnak kurabiyeler denmi
Bnde denesemmi acaba o sayfası ya Ugur getiriyo diyorlar yorumlardaEvet canım onlardan
Evet canım doktor yazıyor o tavsiye ederse kullan senRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah canım. Valla hepimize dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahKlomeni doktor mu yazıyor eczaneden alsam?
Adetin 2 yada 3 günü sabah 9 10 arasında vermen gerek aç karnına en doğru sonuc bu zaman da oluyorSalı günü adetin 5.günü oluyor anca o zamana randevu alabildim kadın dogumdan,sabah ac karnına gidecem hormon testi yaparlarmı hormonlarıma baktırmak istiyorum desem
Hayırlı olsun
Doktorunu değiştir benim gitmediğim doktor kalmadı 3 senelik evliyim pko var verdikleri ilaç inofolic kombi sonra evimin yakınında özel bi hastane var bide oraya gideyim dedim hersey denk geldi regl oldum 3. Gün hormon verdim falan doktor o kadar ilgili ki ilaç verdi şuan çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum inşllah olacak içim de bi his var değişik olacak bu seferKızlar benim adetim hep düzensiz dra söylüyorum birşey yok diyo adet düzensizken nasıl olacak bu iş bilmiyorum kafam çok karışık
Doktorunu değiştir ilaç güzel tm ama bna faydası olmadı aksine zaman kaybı başka doktora git ben öyle yaptım bi ton ilaç verdi insülin direncim varmıs bu da pko olduğu için yumurtlamayı yavaslatıyor tembelleştiriyor şuan kullandığım ilaçlar herkesin bildiği ilaç faydası oldu hayırlısıyla bana ne doktorlar neler neler söyledi psikoloji bozmaktan başka bişey değil sana tavsiye dah iyi bi doktor bullPcos varmış bende de ama korkulacak bir şey yok dedi inofolic verdi . Doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen. Açıklayıcı konuşmuyorlar
Beni de ekle 20 aralık bat çok umutluyumHoş geldin canım ekliyorum seni de
Canım kaç dr gittim birşey yok diyorlar hormanlara bakıyo yumurtlara bakıyo sorun yok diyo gebelik istiyorsan gün aşırı ilişki diyo sadeceDoktorunu değiştir benim gitmediğim doktor kalmadı 3 senelik evliyim pko var verdikleri ilaç inofolic kombi sonra evimin yakınında özel bi hastane var bide oraya gideyim dedim hersey denk geldi regl oldum 3. Gün hormon verdim falan doktor o kadar ilgili ki ilaç verdi şuan çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum inşllah olacak içim de bi his var değişik olacak bu sefer
Sürekli doktor değiştirmekten yoruldum gerçekten. Bunu da değiştireceğim. İlk gittiğim doktor yazdı inofolic i ondan sonraki doktor onu kullanmama gerek olmadığını gün aşırı ilişki olmasını söylüyor. Herkes farklı birşey söylüyor. Gerçekten psikoloji bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Doktor araştırıyorum şimdi de bakalımDoktorunu değiştir ilaç güzel tm ama bna faydası olmadı aksine zaman kaybı başka doktora git ben öyle yaptım bi ton ilaç verdi insülin direncim varmıs bu da pko olduğu için yumurtlamayı yavaslatıyor tembelleştiriyor şuan kullandığım ilaçlar herkesin bildiği ilaç faydası oldu hayırlısıyla bana ne doktorlar neler neler söyledi psikoloji bozmaktan başka bişey değil sana tavsiye dah iyi bi doktor bull
Aynen kuzum öyle diyorlar. Açıklayıcı da konuşmuyorlarCanım kaç dr gittim birşey yok diyorlar hormanlara bakıyo yumurtlara bakıyo sorun yok diyo gebelik istiyorsan gün aşırı ilişki diyo sadece
Tamam kuzum teşekkür ederimEvet canım doktor yazıyor o tavsiye ederse kullan sen
Değiştir değiştir pko var dedi bana da inofolic verdi bi sorun yok tamam bi sorun yok ama hamile kalamıyorum şimdi ki doktorum çok tatlı beyfendi herseyin bi saati var demekki nasip bakalım şimdi bekliyorum bat geçsin diye inşallahSürekli doktor değiştirmekten yoruldum gerçekten. Bunu da değiştireceğim. İlk gittiğim doktor yazdı inofolic i ondan sonraki doktor onu kullanmama gerek olmadığını gün aşırı ilişki olmasını söylüyor. Herkes farklı birşey söylüyor. Gerçekten psikoloji bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Doktor araştırıyorum şimdi de bakalım
Bana da öyle dediler neler dediler baska baska doktorlar iyi doktoru bulacaksınız bende tesadüfen buldum bi sorun var pko var insülin direncim varmıs mesela şimdi şeker ilacı kullanıyorum klomen kullandım fitil verdi vajinal krem verdi çatlama iğnesi verdi bekliyorum 4 aralıkta vurdum iğnemi bekliyorum bakalım bu sefer umutluyum nedense olacak hissediyorum hayırlısıylaCanım kaç dr gittim birşey yok diyorlar hormanlara bakıyo yumurtlara bakıyo sorun yok diyo gebelik istiyorsan gün aşırı ilişki diyo sadece
Pko olsa söylerlerdi diye düşünüyorum benim iki düşüpüm var birde pko neye göre deniliyor adet düzensizliği olan herkese pko diyebilir miyizBana da öyle dediler neler dediler baska baska doktorlar iyi doktoru bulacaksınız bende tesadüfen buldum bi sorun var pko var insülin direncim varmıs mesela şimdi şeker ilacı kullanıyorum klomen kullandım fitil verdi vajinal krem verdi çatlama iğnesi verdi bekliyorum 4 aralıkta vurdum iğnemi bekliyorum bakalım bu sefer umutluyum nedense olacak hissediyorum hayırlısıyla
Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah kuzumDeğiştir değiştir pko var dedi bana da inofolic verdi bi sorun yok tamam bi sorun yok ama hamile kalamıyorum şimdi ki doktorum çok tatlı beyfendi herseyin bi saati var demekki nasip bakalım şimdi bekliyorum bat geçsin diye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?