- 23 Kasım 2020
- 374
- 209
- 53
Dünden beri şeker ilacını araştırıyorum. İçtiği ay hamile kalmış çoğu kişi inşallah senin de güzel haberini alırız canım benimBana da öyle dediler neler dediler baska baska doktorlar iyi doktoru bulacaksınız bende tesadüfen buldum bi sorun var pko var insülin direncim varmıs mesela şimdi şeker ilacı kullanıyorum klomen kullandım fitil verdi vajinal krem verdi çatlama iğnesi verdi bekliyorum 4 aralıkta vurdum iğnemi bekliyorum bakalım bu sefer umutluyum nedense olacak hissediyorum hayırlısıyla
Hayır pko diyemeyiz kuzum doktor daha net söyler. Bir çok sebebi olabilir.Pko olsa söylerlerdi diye düşünüyorum benim iki düşüpüm var birde pko neye göre deniliyor adet düzensizliği olan herkese pko diyebilir miyiz
Amin canım inşllahDünden beri şeker ilacını araştırıyorum. İçtiği ay hamile kalmış çoğu kişi inşallah senin de güzel haberini alırız canım benim
Bana senin ki stresten kaynaklı diyo bende ne yapacağımı şaşırdım artık.doğum kontrol hapı verdi düzene girsin diye bende kullanmk istemiyorumHayır pko diyemeyiz kuzum doktor daha net söyler. Bir çok sebebi olabilir.
Bizim 3 senedir olmuyor stres çok etkiliyor ne yazık ki doktora gitSizce 6 ay olmamsı normal durummu ama 3 aydır ovulasyonla deneme yaptık yine olmadı sizce normalmi
Aslında stresli degilim zaten işsizim evdeyim yani kocamda çalıştırmıyor iş olsada .rahatım yani evde ,temizlik yapsam bile eşim kızıyor kendini yorma diye.kafadanda rahatım .neden böyle oluyor bilmiyormBizim 3 senedir olmuyor stres çok etkiliyor ne yazık ki doktora git
Çevresel faktörler takma kafayaAslında stresli degilim zaten işsizim evdeyim yani kocamda çalıştırmıyor iş olsada .rahatım yani evde ,temizlik yapsam bile eşim kızıyor kendini yorma diye.kafadanda rahatım .neden böyle oluyor bilmiyorm
Doktor sorarsa bi senelik evliyim desem anlarmı acaba yalan söyledigimi.6 ay deyince hiç bişe yapmıyolar diyolarÇevresel faktörler takma kafaya
Hala pik çatlamamışKizlar ne zaman pik ,catlamamis mi daha anlayamiyprum biturlu ya
Üçüde pik canım biraz yürüyüş yap iyi gelir çatlarKizlar ne zaman pik ,catlamamis mi daha anlayamiyprum biturlu ya
Of catlamiyo ya delircem agrida varHala pik çatlamamış
deniyim cok sagollÜçüde pik canım biraz yürüyüş yap iyi gelir çatlar
Valla canım benimkide pik oldugu gün iki saatte çatlar benimde cocugum olmuyo kaliteli oldugnu anca doktor anlarOf catlamiyo ya delircem agrida varniye boyle oldu bilmiyom kalitesizmi acaba
Valla canım benimkide pik oldugu gün iki saatte çatlar benimde cocugum olmuyo kaliteli oldugnu anca doktor anlar
Ovülasyon testi kullanmadım canım adet baslangıcından 10 ve 12.günü değerlendirdim ama benim adet döngüm 24 günde bir oluyoduMaşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Ovulasyon testi yapmışmıydın acaba? Hangi günleri değerlendirdin merak ettim
Bizde 5 ay denedik hatta son 3 ayı ovülasyon testi kullanmıştım. En son doktora gidip rahim filmi çekildim tıkanıklık varmış ilaçla açıldı aynı ay içinde ovülasyon testi kullanmadan hamile kaldımSizce 6 ay olmamsı normal durummu ama 3 aydır ovulasyonla deneme yaptık yine olmadı sizce normalmi
Tıkanıklık olunca belirti oluyormu yani neyden dolayı tıkanıklık oluyorBizde 5 ay denedik hatta son 3 ayı ovülasyon testi kullanmıştım. En son doktora gidip rahim filmi çekildim tıkanıklık varmış ilaçla açıldı aynı ay içinde ovülasyon testi kullanmadan hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?