Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünden beri şeker ilacını araştırıyorum. İçtiği ay hamile kalmış çoğu kişi inşallah senin de güzel haberini alırız canım benim

Sizce 6 ay olmamsı normal durummu ama 3 aydır ovulasyonla deneme yaptık yine olmadı sizce normalmi

Bizim 3 senedir olmuyor stres çok etkiliyor ne yazık ki doktora git
Aslında stresli degilim zaten işsizim evdeyim yani kocamda çalıştırmıyor iş olsada .rahatım yani evde ,temizlik yapsam bile eşim kızıyor kendini yorma diye.kafadanda rahatım .neden böyle oluyor bilmiyorm

Kizlar ne zaman pik ,catlamamis mi daha anlayamiyprum biturlu ya

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 20
Sizce 6 ay olmamsı normal durummu ama 3 aydır ovulasyonla deneme yaptık yine olmadı sizce normalmi
Bizde 5 ay denedik hatta son 3 ayı ovülasyon testi kullanmıştım. En son doktora gidip rahim filmi çekildim tıkanıklık varmış ilaçla açıldı aynı ay içinde ovülasyon testi kullanmadan hamile kaldım

Tıkanıklık olunca belirti oluyormu yani neyden dolayı tıkanıklık oluyor

Hayır hiç belirtim yoktu bebiş olmadıgı için şüphelendik sadece. eşim gitti doktora değerleri normal çıkınca bende aklımda kalmasın diye gittim bi kaç testten sonra istersen bide rahim filmi çekelim dedi tamam dedim öyle ortaya çıktı iyiki de dinlemişim doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…