Ben yeni evliyim diye cekmezse tahlil yapmazsa diye korkuyorm acaba bi senelik evliyim desem anlarmıHayır hiç belirtim yoktu bebiş olmadıgı için şüphelendik sadece. eşim gitti doktora değerleri normal çıkınca bende aklımda kalmasın diye gittim bi kaç testten sonra istersen bide rahim filmi çekelim dedi tamam dedim öyle ortaya çıktı iyiki de dinlemişim doktorumu
Saol canım tüm sorularımı cevpladıgın için Allah size bagıslasınben 5 aylık evliyiz denedik olmadı dedim valladoktora bağlı sanırım biraz bazıları bekleyin diyomuş ama sen yinede ne olur ne olmaz doğruyu söyle kuzum bebek istiyoruz dersen kimse geri çevirmez en azından hormon testlerini fln yapar
Alır canım niye almasınBen yeni evliyim diye cekmezse tahlil yapmazsa diye korkuyorm acaba bi senelik evliyim desem anlarmı
Benim bekarken çok düzenliydi 30 günde bir olurdum hep evlendikten sonra 4 aylık evliyim döngüm 27 güne düştü het ay mutlaka 3 gün önce oluyorum yani evlendikten sonra neden değişiyor anlamadım çok şükür hiç şaşmaz adetim Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin aratmadan versin inşallah28 aralık bat olsun benimki denasılsa düzensiz 35 gün
Tamam canım ekliyorum seni de hoş geldin topigimize inşallah sana da uğurlu gelir burası23 bat bnm de
Ekliyorum canım seni de hayırlı gelsin sana da bu topikBAT 30 aralık deneyelim bakalımzaten alıştık denemeye negatiflere
Aslında çok ta erken değil bence h az mile olabilirsinMerhaba kızlarbenim bat 11 Aralık bugün bütün gün sağ göğsüm acıdı ve sol göğsüme göre hafif bi renk değişikliği koyulaşma var biliyorum daha belirti için erken ama gebelik belirtisi olabilir mi?
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı olsun inşallah bebiş getirsin dans bu topikBat12 aralık beni de eklermisiniz 23 kasım catlatma iğnesi oldum insallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
2 ile 5.gün arası yapılıyor canım hormon testiSalı günü adetin 5.günü oluyor anca o zamana randevu alabildim kadın dogumdan,sabah ac karnına gidecem hormon testi yaparlarmı hormonlarıma baktırmak istiyorum desem
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bize de dua et belirtilerini de yazarsan sevinirim
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin sana da bu topikBeni de ekle 20 aralık bat çok umutluyum
Sanki daha çatlama mış gibi canım sen devam et çalışmalara ve testlerin varsa ovuyuda yapKizlar ne zaman pik ,catlamamis mi daha anlayamiyprum biturlu ya
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah sana da bu topikMerhaba benide eklermisiniz bat 17 aralık
Gecikebilir canım sonuçta düşük yapmış sayılırsın sen degerlendirmeye devam et hayırlısı olsun inşallahMerhabalar benide ekler misiniz bat 14 aralık.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Kanama biraz uzun sürdü yumurtlama günü ne zaman oldu bilmiyorum 9. 16. döngü günleri arasında gün aşırı değerlendirdim. Acaba daha devam etmeli miyim yumurtlama bu kadar gecikir mi kimyasaldan dolayı?
merhaba doula ve emzirme danışmanlığımı yapıyorum her ay tam 1. regl gününüzden diğer ay ki regl gününüze kadar 28. gün veya 29 gun sayın bunun ıkı hafta gerısıne gıdın tam regl guunuzdekı hafta mesela salı ise iki hafta önce gittiğiniz salı gunu sızın yumurtlama donemınızdır bunun 3gün öncesi bır yun sonrası ilşkiye girerseniz ihtimallerı arttırısınız ınstagramdan danismannee sayfasına ulasıp soru sorabilirsinizFolik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Selam canım,Adetin neden düzensizdi ? Kontrole gittiğinde bişey çıktımı ? Bende çok düzensizdi pkos varmış meğer.. bu yüzden klomene başladım bu ay
Kanama yönünden bi sıkıntı yoktu canım bir hafta suruyordu normal, sadece adetim çok fazla geç geliyordu bazen 40-50-60 gün değişiyordu bir gün olsun düzenli gelmediSelam canım,
Düzensiz derken mesela döngün nasıldı? Adet olurken nasıl başlardı kanamaların mesela?
Hımmm anladım canım. Baya sarkıyormuş pco olması normal çok belirgin sebep bu gecikmeler pco belitibenim bildiğimde geçmiş olsun. İlacı tedavisi var allahtanKanama yönünden bi sıkıntı yoktu canım bir hafta suruyordu normal, sadece adetim çok fazla geç geliyordu bazen 40-50-60 gün değişiyordu bir gün olsun düzenli gelmedi
Evet canım pco tedaviye bu ay başladım ve klomen kullanıyorum hayırlısı bakalımHımmm anladım canım. Baya sarkıyormuş pco olması normal çok belirgin sebep bu gecikmeler pco belitibenim bildiğimde geçmiş olsun. İlacı tedavisi var allahtan
Canım ben kitap okumuştum kitap bizim konuyla alakalı değil ama beni motive etti atayım sana daBana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?