Canım çok teşekkür ederim moral oldu ban da teşekkür ederim bitti dediğim yerden yenide.n başlıyorumCanım ben kitap okumuştum kitap bizim konuyla alakalı değil ama beni motive etti atayım sana da Eki Görüntüle 2734752
Bir kaç gün daha bakalım eger hala devam ediyorsa bebiş yerleşmeye çalışıyor olabilir benceKızlar bisey sormak istiyorum 3ünde yumurtlamam oldu takvime göre yani adetim düzenli olduğu için güveniyorum yumurtlama ağrısı akıntı vs hepsini yaşadım ama kasık ağrılarım geçmedi sol kasığımda acayip ağrı var belimede vuruyor neden hala geçmedi bu ne olabilir birde benim 10 gün önceden göğüslerim hassaslaşmaya başlardı hiç hassaslık yok 10 gün var adetime geçen adetimin 4. Günü sütlü maydsnoz buharı yapmıştım onun bi etkisi olabilirmi kasık ağrım baya fazla ayağa kalkınca batmada oluyor
İnşallah canım inşallah kötü bisey olmasında acaba psikolojikmi diyorum ama ağrıyı çok acayip hissediyorum kendime söz vermiştim buay önceden ümitlenmeyeceğim diye içten içe ümit oluyor malesef ama bu ağrı bi değişikCanım çok teşekkür ederim moral oldu ban da teşekkür ederim bitti dediğim yerden yenide.n başlıyorum
Bir kaç gün daha bakalım eger hala devam ediyorsa bebiş yerleşmeye çalışıyor olabilir bence
Rica ederim canım ne demek çok sevindim.Canım çok teşekkür ederim moral oldu ban da teşekkür ederim bitti dediğim yerden yenide.n başlıyorum
Bir kaç gün daha bakalım eger hala devam ediyorsa bebiş yerleşmeye çalışıyor olabilir bence
Ben valla girmediğim sayfa kalmadı hamilelikle ilgiliMerhaba kızlar bayadır belirtiler yaşıyorum okumadığım sayfa ve konu kalmadı daha bi hafta var bata beklemek zor sizde ben gibi delicisine okuyor musunuz heryeri
Umarım olmaz bu kadar ağrı boşuna değildir sende nasıl belirtiler varBen valla girmediğim sayfa kalmadı hamilelikle ilgiliaynen bende yaşıyorum sonu hüsran olmasa bari
Ben çok şiddetli bel ağrısı çektm kimyasalda yani 2 ay önce şuanda öyleyim bi haftayı geçti hala devam ediyor midem yanıyor değişik hallerdeyim ben takmıyordum aslında bel ağrısı girince tekrar şüphelendim araştırmaya başladım deli gibiGeçmiş olsun bende geçen ay kimyasal geçirdim bacağım ve kasığım baya yanmıştı
Aynen aynı şekilde benim de ve süt kesiği gibi de akıntım var belimden iş yapamıyorum doğru düzgün hayırlısı inşallah gruptaki herkes hamile kalır mutluluğu paylaşırızSol kasığımda acayip ağrı batma var 3 gündür de sürekli uykum var ayağa kalktığımda batmayı çok daha fazla hissediyorum bulaşık yıkarkende belime saplanıyor arada yumurtlamam geçti akıntım geçmedi sanki adet oluyomuşum gibi oluyor inşallah hamileyizdir yoksa ben her geçen ay daha çok yıpranacağım
İnşallah inşallah bu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla mucizemize kavuşuruzAynen aynı şekilde benim de ve süt kesiği gibi de akıntım var belimden iş yapamıyorum doğru düzgün hayırlısı inşallah gruptaki herkes hamile kalır mutluluğu paylaşırız
Canım akıntın sarı-yeşile dönükse, kokuyorsa ve koyu kivamliysa enfeksiyondur süt kesiği alıntı enfeksiyon değil bildigim kadarıyla. Umutlandirmak istemem ama gebelikte çok olduğu söyleniyor inşallah bebiştendirİnşallah inşallah bu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla mucizemize kavuşuruzaynı akıntılar bndede var acaba iltihap ya da başka bişeymi diye korkuyorum geçen ayda oldu ama geçen ay soğan kürü içmiştim 6 gün sonra ailemin yanına gittim ordayken akıntılar başladı yumurtlamam ailemin yanındayken oldu dedim bu akıntı ne yoksa hamile mi kaldım hatta anneme anlattım erken test yaptık negatif ti adet oldum zaten bu ayda aynısı yani bu akıntılarda umutlandırmıyor çok fazla ama Allah tan ümit kesilmez kaşıntı yanma vs yok mantar değildir bence
Ayy inşallah canım ya yok kesinlikle sarı yeşile dönük ve koyu değil iç çamaşırım süt kesiği gibi beyaz oluyor peçeteyede öylr sarı yeşil bişey gelmiyor yanmam vs de yok kaşıntı hiç yok ya iltihap döküyorum yada gebelik yerleşme vs yaşıyorum bence inşallah gebeliktir Allah isteyen herkese versin herzaman dua ediyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım akıntın sarı-yeşile dönükse, kokuyorsa ve koyu kivamliysa enfeksiyondur süt kesiği alıntı enfeksiyon değil bildigim kadarıyla. Umutlandirmak istemem ama gebelikte çok olduğu söyleniyor inşallah bebiştendir
Bakalım hakkımızda hayırlısı sonuçlarımızı paylaşırız günümüz gelsin deİnşallah inşallah bu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla mucizemize kavuşuruzaynı akıntılar bndede var acaba iltihap ya da başka bişeymi diye korkuyorum geçen ayda oldu ama geçen ay soğan kürü içmiştim 6 gün sonra ailemin yanına gittim ordayken akıntılar başladı yumurtlamam ailemin yanındayken oldu dedim bu akıntı ne yoksa hamile mi kaldım hatta anneme anlattım erken test yaptık negatif ti adet oldum zaten bu ayda aynısı yani bu akıntılarda umutlandırmıyor çok fazla ama Allah tan ümit kesilmez kaşıntı yanma vs yok mantar değildir bence
İnşallah canım dualarım sizinle birisi hamileyim diyince bende çok mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallahBakalım hakkımızda hayırlısı sonuçlarımızı paylaşırız günümüz gelsin de
Amin canım inşallahAyy inşallah canım ya yok kesinlikle sarı yeşile dönük ve koyu değil iç çamaşırım süt kesiği gibi beyaz oluyor peçeteyede öylr sarı yeşil bişey gelmiyor yanmam vs de yok kaşıntı hiç yok ya iltihap döküyorum yada gebelik yerleşme vs yaşıyorum bence inşallah gebeliktir Allah isteyen herkese versin herzaman dua ediyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
17 aralık canım 10 gün var benim 10 gün önceden göğüslerimde hassasiyet başlardı bugün daha başlamadı hiç şaşmaz yani bekarken 10 gün önce hassasiyetim başlar 30 günde adet olurdum evlenince döngüm 27 ye düştü bakalık belki yarın falan başlar hassasiyet senin ne zaman pekiAmin canım inşallahvajinal enfeksiyonda kaşıntı yanma olmuyor zaten mantar varsa olur kaşıntı. Bata kaç gün var senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?