Benim bat yok canım gebeyim Allahın izniyle.17 aralık canım 10 gün var benim 10 gün önceden göğüslerimde hassasiyet başlardı bugün daha başlamadı hiç şaşmaz yani bekarken 10 gün önce hassasiyetim başlar 30 günde adet olurdum evlenince döngüm 27 ye düştü bakalık belki yarın falan başlar hassasiyet senin ne zaman peki
Yaaaa çok güzell Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim bat yok canım gebeyim Allahın izniyle.
Ovulasyon testi falan yaptın mı? Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse testte çıkar artık
Bizim 2 sene olmadı tüp bebek tedavisiyle oldu. Kasıkta batmalar, aşırı gaz, bi de bel ağrısı oldu bende. Belimin ağrısından anladım tuttuğunu yani.Yaaaa çok güzell Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahyok ovulasyon yapmadım eğer bu ay olmazsa gelecek aya ya test le takip etmeyi ya da hastaneye gitmeyi düşünüyorum gün aşırı değerlendirme yapıyoruz 3 aralık takvime göre yumurtlama gösteriyordu ben yine ona güvenmeyip gün aşırıya devam etmeyi düşünüyorum 12 geçmedi daha gecikme olmadan yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm peki sen erken belirti yaşadınmı ne zamandır istiyordun çok sevindim senin için ne güzel inşallah banada nasip olur
Çok şükür ki olmuş ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBizim 2 sene olmadı tüp bebek tedavisiyle oldu. Kasıkta batmalar, aşırı gaz, bi de bel ağrısı oldu bende. Belimin ağrısından anladım tuttuğunu yani.
Sen ne zamandır deniyorsun? Kür falan denedin mi yaş kaç?
Takvimlere güvenmemen çok iyi olmuş genelde doğru günü göstermiyorlar. Ovülasyona bakıyorsun takvime bakıyorsun bambaşka günler.
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.Çok şükür ki olmuş ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiz 4 aylık evliyiz 3 aydır deniyorum gurbete geldim ilk aydan bizden bebek haberi beklediler kendimi çok strese soktum aslında karışılmasaydı bi 4 ay korunmayı düşünüyorduk ama çok fazla strese sokuldum zaten çok takıntılı bi insanım 23 yaşındayım geçen ay soğan kürü yaptım 6 gün bu ayda adetin 4. Gününde sütlü maydanoz buharına oturttular doğal yöntemlere çok açık bir insanım en basitinden grip oluyum hap içmek istemem bitki çayları vs çok severim . Yani ben çok strese sokuldum yoksa kafaya takmazdım bukadar çünkü daha yeni evliyim ve yalnızım bu yüzden hemen olsun istiyorum inanınki kasığımda belimde benimde var 3 gündür acaba varmıki bilmiyorum erkenden heveslenmek istemiyorum psikolojikte olabilir
Amiin amiin çok teşekkür ederim amin inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edermisin bu ay bende hamile kalayım inşallahAy seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Bence bu ay olmazsa önümüzdeki 2 ay ovulasyonla dene, olmazsa al doktora git. 1 yıldır istiyoruz de yoksa bakmıyorlar.
Inşallah olur kuzum çevreyi dinleme diyemiyorum insanın üzerinde baskı oluşuyorAllah onları bildiği gibi yapsın, seni de anne yapsın
Hadi inşallah güzel haberlerini burdan verirsin de biz de umutlanırızİnşallah canım inşallah kötü bisey olmasında acaba psikolojikmi diyorum ama ağrıyı çok acayip hissediyorum kendime söz vermiştim buay önceden ümitlenmeyeceğim diye içten içe ümit oluyor malesef ama bu ağrı bi değişik
İnşallah canım sen nezamandır istiyorsunHadi inşallah güzel haberlerini burdan verirsin de biz de umutlanırız
Etmez olur muyum kız ederim tabiAmiin amiin çok teşekkür ederim amin inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edermisin bu ay bende hamile kalayım inşallahyeni evlenmişim 2 . Ay da adet olduğumda bunu ben nasıl söyleyeceğim şimdi diye düşündüm bu kadar stres olmuşum sonra kendine gel dedim söylemek zorunda da değilsin kendini de kötü hissetmene gerek yok büyükler biraz sabırlı olabilse keşke ama yok sağolsunlar herkes 4 gözle beklemekte
Bende dedim ben zaten kafama takıyorum sorup durunca daha çok takıyorum dedi bı seferde rüyasında görüyorEtmez olur muyum kız ederim tabikulağını tıkaman lazım bacım sonuçta hayat senin çocuğa sen bakacaksın onlar gelip sevecek, onu öyle yapma bunu böyle yapma deyip sinirini bozacak. O yüzden düşünme cok he de geç
Bana da sürekli soruyorlardı kayinvalidem tarafı en son olmuyor özellikle canımızı sıkmak için mi soruyorsunuz dedim sustular.
Ee hep biz mi kırılakBende dedim ben zaten kafama takıyorum sorup durunca daha çok takıyorum dedi bı seferde rüyasında görüyoröyle diyor rüyamda gördüm kucağında kız bebek vardı diyor 2 seferdir bende dedim o ben değilimdir yanlış görmüşsün dedim yani bişey değişmedi acaba sert mi söylesem bende kırmamak için söylemiyorum
Aynen bencede benide her ay adete yakın rüüyalarında görürler dedimde halbuki ben takıntı yapıyorum diye en iyisi kulak asmamakEtmez olur muyum kız ederim tabikulağını tıkaman lazım bacım sonuçta hayat senin çocuğa sen bakacaksın onlar gelip sevecek, onu öyle yapma bunu böyle yapma deyip sinirini bozacak. O yüzden düşünme cok he de geç
Bana da sürekli soruyorlardı kayinvalidem tarafı en son olmuyor özellikle canımızı sıkmak için mi soruyorsunuz dedim sustular.
Testleri ayni yerde yaptırın diye okumuştum gruplarda o yuzden panik oldumHayırlı olsun inşallahözel hastanelerde direk yaptırabiliyorsun hamilelik testi yaptırmak istiyorum diyerek doktordan randevu almana gerek yok.
Teşekkür ederim bu arada inşallah bi sikinti yasamamHayırlı olsun inşallahözel hastanelerde direk yaptırabiliyorsun hamilelik testi yaptırmak istiyorum diyerek doktordan randevu almana gerek yok.
Çok az bir labaratuvar farkı olur demişti bana doktorum çok etkilemez demişti.Testleri ayni yerde yaptırın diye okumuştum gruplarda o yuzden panik oldum
Yaşamazsınınız inşaallah 2 gün sonraki testte en az yüzde 60 oranında bir artış olması gerekiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim bu arada inşallah bi sikinti yasamam
Insallah ya Allah razi olsun uyku tutmadı stresten problemsiz sorunsuz atlatırım inşallahYaşamazsınınız inşaallah 2 gün sonraki testte en az yüzde 60 oranında bir artış olması gerekiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım inşallah kucağına alırsınInsallah ya Allah razi olsun uyku tutmadı stresten problemsiz sorunsuz atlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?