Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat yok canım gebeyim Allahın izniyle.
Ovulasyon testi falan yaptın mı? Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse testte çıkar artık

Benim bat yok canım gebeyim Allahın izniyle.
Ovulasyon testi falan yaptın mı? Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse testte çıkar artık
Yaaaa çok güzell Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yok ovulasyon yapmadım eğer bu ay olmazsa gelecek aya ya test le takip etmeyi ya da hastaneye gitmeyi düşünüyorum gün aşırı değerlendirme yapıyoruz 3 aralık takvime göre yumurtlama gösteriyordu ben yine ona güvenmeyip gün aşırıya devam etmeyi düşünüyorum 12 geçmedi daha gecikme olmadan yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm peki sen erken belirti yaşadınmı ne zamandır istiyordun çok sevindim senin için ne güzel inşallah banada nasip olur

Bizim 2 sene olmadı tüp bebek tedavisiyle oldu. Kasıkta batmalar, aşırı gaz, bi de bel ağrısı oldu bende. Belimin ağrısından anladım tuttuğunu yani.
Sen ne zamandır deniyorsun? Kür falan denedin mi yaş kaç?
Takvimlere güvenmemen çok iyi olmuş genelde doğru günü göstermiyorlar. Ovülasyona bakıyorsun takvime bakıyorsun bambaşka günler.

Çok şükür ki olmuş ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biz 4 aylık evliyiz 3 aydır deniyorum gurbete geldim ilk aydan bizden bebek haberi beklediler kendimi çok strese soktum aslında karışılmasaydı bi 4 ay korunmayı düşünüyorduk ama çok fazla strese sokuldum zaten çok takıntılı bi insanım 23 yaşındayım geçen ay soğan kürü yaptım 6 gün bu ayda adetin 4. Gününde sütlü maydanoz buharına oturttular doğal yöntemlere çok açık bir insanım en basitinden grip oluyum hap içmek istemem bitki çayları vs çok severim . Yani ben çok strese sokuldum yoksa kafaya takmazdım bukadar çünkü daha yeni evliyim ve yalnızım bu yüzden hemen olsun istiyorum inanınki kasığımda belimde benimde var 3 gündür acaba varmıki bilmiyorum erkenden heveslenmek istemiyorum psikolojikte olabilir

Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Bence bu ay olmazsa önümüzdeki 2 ay ovulasyonla dene, olmazsa al doktora git. 1 yıldır istiyoruz de yoksa bakmıyorlar.
Inşallah olur kuzum çevreyi dinleme diyemiyorum insanın üzerinde baskı oluşuyor Allah onları bildiği gibi yapsın, seni de anne yapsın

Amiin amiin çok teşekkür ederim amin inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edermisin bu ay bende hamile kalayım inşallah yeni evlenmişim 2 . Ay da adet olduğumda bunu ben nasıl söyleyeceğim şimdi diye düşündüm bu kadar stres olmuşum sonra kendine gel dedim söylemek zorunda da değilsin kendini de kötü hissetmene gerek yok büyükler biraz sabırlı olabilse keşke ama yok sağolsunlar herkes 4 gözle beklemekte

Hadi inşallah güzel haberlerini burdan verirsin de biz de umutlanırız

Etmez olur muyum kız ederim tabi kulağını tıkaman lazım bacım sonuçta hayat senin çocuğa sen bakacaksın onlar gelip sevecek, onu öyle yapma bunu böyle yapma deyip sinirini bozacak. O yüzden düşünme cok he de geç
Bana da sürekli soruyorlardı kayinvalidem tarafı en son olmuyor özellikle canımızı sıkmak için mi soruyorsunuz dedim sustular.

Bende dedim ben zaten kafama takıyorum sorup durunca daha çok takıyorum dedi bı seferde rüyasında görüyor öyle diyor rüyamda gördüm kucağında kız bebek vardı diyor 2 seferdir bende dedim o ben değilimdir yanlış görmüşsün dedim yani bişey değişmedi acaba sert mi söylesem bende kırmamak için söylemiyorum

Ee hep biz mi kırılak
Ay şaka bi yana aran açılır falan sonra sen bilirsin kime ne cevap vereceğini ama insanlar susmuyor kulağını tikaman lazım önce

Hayırlı olsun inşallah özel hastanelerde direk yaptırabiliyorsun hamilelik testi yaptırmak istiyorum diyerek doktordan randevu almana gerek yok.

Aynen bencede benide her ay adete yakın rüüyalarında görürler dedimde halbuki ben takıntı yapıyorum diye en iyisi kulak asmamak

Teşekkür ederim bu arada inşallah bi sikinti yasamam
Yaşamazsınınız inşaallah 2 gün sonraki testte en az yüzde 60 oranında bir artış olması gerekiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Insallah ya Allah razi olsun uyku tutmadı stresten problemsiz sorunsuz atlatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…