Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım yumurtlaman kasım sonu gibi olduysa değer normal inşallah.
Ovulasyon testi falan yaptın mı?
Yok ovulasyon yapmadım canim 8 kasim sat günümdü 13 unde bitti ve 14 15 16 18 kasim değerlendirdik sonra 24 unde goguslerim cok.cok hassaslasti kasik.agrilarim batmalarim oldu erken gebelik testi yaptım.cikmamisti sonra 1 aralıktan itibaren test yaptim cok soluk ikinci cizgi cikti.ama gec cikti. 3 aralıkta erken gebelik yaptim pozitif.cikti.hemen.yani gec dollenme olmus olabilir

Evet geç döllenme olabilir. Yarın tekrar kan ver bakalım nasıl çıkacak. Farkli yerde kan vereceksin sanırım labaratuvardan fark olur benim 3 gün sonra farklı hastanede çok artış olmamıştı. Moralini bozma hemen zaten aynı yerde de kan versen 3.kani tekrar isterler.

Beklemeye karar verdim haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip vericem

Yarın kan ver bacım sen. Pazartesiye kadar beklersen hem cok vakit var hem artış olur ama düzenli mi değil mi anlayamazsın. Sonuc olarak yine kan vermek gerekecek bir hafta stres yaptiginla kalacaksın

Yarın kan ver bacım sen. Pazartesiye kadar beklersen hem cok vakit var hem artış olur ama düzenli mi değil mi anlayamazsın. Sonuc olarak yine kan vermek gerekecek bir hafta stres yaptiginla kalacaksın
Peki bu kan testini her iki günde bir vericekmiyim kac kez tekrarlicam canim hic birsey bilmiyorum ya

Peki bu kan testini her iki günde bir vericekmiyim kac kez tekrarlicam canim hic birsey bilmiyorum ya
Yarından sonra her sey yolundaysa 1 veya 2 kez daha ister. Muhtemelen 700leri görünce tekrar kan istemezler.
Benim ilk değerim 800 çıkmıştı doktor ikinci kanı istemedi mesela. Ama kese görünmeyince yine istedi farklı hastanelerde yaltirdigim için yeterince yüksek çıkmadı. 2 gün sonra tekrar kan istedi gayet güzel yükselmişti sonra da kan istemedi. Haftaya Allah izin verirse kalp atışı duymaya çağırdı.

Ay ne güzel rabbim bizede nasip etsin kalp.atisini duymayı cok sevindim senin adına kuzum Rabbım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.yarin ben gidim o zaman saglik ocağına kan vereyim

Ay ne güzel rabbim bizede nasip etsin kalp.atisini duymayı cok sevindim senin adına kuzum Rabbım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.yarin ben gidim o zaman saglik ocağına kan vereyim
Allah razi olsun canım hepimize evlatlarımızı kulağımızda görmeyi nasip etsin
Sen yarın kan ver ama düşük çıkarsa canını sıkma. 2 gün sonra tekrar ver sağlık ocağında. Son iki sonuca bakarak anlarsın gidişatı zaten. Inşallah yüksek çıkacak

Tamam canim haberdar ederim mutlaka

İnşallah canım sen nezamandır istiyorsun
Canım ben iki senedir istiyorum ancak hala tutturamadım 2 ay kadar önce kovit geçirdik eşimle geçen hafta da kadın doguma tahlil vermiştim Dr um izin de olmadığı için gösterememiştim bugün gösterdik benim fsh kovit ten sanırım 33.5 a fırlamış kovit hormonları çok eytkiliyormuş benim bebek olayım hayal olacak sanırım çok üzgünüm

Öyle düsünmeyin hiç beklemediğiniz anda olur moralinizi yüksek tutun tıp ilerledi eskisi gibi değil elbet birgün bizde ANNE olacağız Rabbim hepimize çabucak hayırlı evlat nasip eder inşallah

Öyle düsünmeyin hiç beklemediğiniz anda olur moralinizi yüksek tutun tıp ilerledi eskisi gibi değil elbet birgün bizde ANNE olacağız Rabbim hepimize çabucak hayırlı evlat nasip eder inşallah
Amin canım inşallah ama bu sonucu biraz araştırın a moralim çok bozuldu Allahım isteyen herkese tez zamanda aramadan bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…