Adetin kaç gün gecikmişti canım 95 çıktığında?Teşekkür ederim bu arada inşallah bi sikinti yasamam
Bat 3 yada 5 Aralık di canim evlendikten sonra duzensizlesti. 7 Aralık da 95 ciktiAdetin kaç gün gecikmişti canım 95 çıktığında?
Insallah canim rabbim.hepimizin kucağını bos bırakmasınHayırlı olsun canım inşallah kucağına alırsın
Anladım canım yumurtlaman kasım sonu gibi olduysa değer normal inşallah.Bat 3 yada 5 Aralık di canim evlendikten sonra duzensizlesti. 7 Aralık da 95 cikti
Yok ovulasyon yapmadım canim 8 kasim sat günümdü 13 unde bitti ve 14 15 16 18 kasim değerlendirdik sonra 24 unde goguslerim cok.cok hassaslasti kasik.agrilarim batmalarim oldu erken gebelik testi yaptım.cikmamisti sonra 1 aralıktan itibaren test yaptim cok soluk ikinci cizgi cikti.ama gec cikti. 3 aralıkta erken gebelik yaptim pozitif.cikti.hemen.yani gec dollenme olmus olabilirAnladım canım yumurtlaman kasım sonu gibi olduysa değer normal inşallah.
Ovulasyon testi falan yaptın mı?
Evet geç döllenme olabilir. Yarın tekrar kan ver bakalım nasıl çıkacak. Farkli yerde kan vereceksin sanırım labaratuvardan fark olur benim 3 gün sonra farklı hastanede çok artış olmamıştı. Moralini bozma hemen zaten aynı yerde de kan versen 3.kani tekrar isterler.Yok ovulasyon yapmadım canim 8 kasim sat günümdü 13 unde bitti ve 14 15 16 18 kasim değerlendirdik sonra 24 unde goguslerim cok.cok hassaslasti kasik.agrilarim batmalarim oldu erken gebelik testi yaptım.cikmamisti sonra 1 aralıktan itibaren test yaptim cok soluk ikinci cizgi cikti.ama gec cikti. 3 aralıkta erken gebelik yaptim pozitif.cikti.hemen.yani gec dollenme olmus olabilir
Beklemeye karar verdim haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip vericemEvet geç döllenme olabilir. Yarın tekrar kan ver bakalım nasıl çıkacak. Farkli yerde kan vereceksin sanırım labaratuvardan fark olur benim 3 gün sonra farklı hastanede çok artış olmamıştı. Moralini bozma hemen zaten aynı yerde de kan versen 3.kani tekrar isterler.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBeklemeye karar verdim haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip vericem
Bence bekleme hesap karışır. Yarın ver 170 üstü çıkarsa normaldir labaratuvar farkıyla.Beklemeye karar verdim haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip vericem
Ay bilemedim ki.simdi cok kararsiz kaldimBence bekleme hesap karışır. Yarın ver 170 üstü çıkarsa normaldir labaratuvar farkıyla.
Peki bu kan testini her iki günde bir vericekmiyim kac kez tekrarlicam canim hic birsey bilmiyorum yaYarın kan ver bacım sen. Pazartesiye kadar beklersen hem cok vakit var hem artış olur ama düzenli mi değil mi anlayamazsın. Sonuc olarak yine kan vermek gerekecek bir hafta stres yaptiginla kalacaksın
Yarından sonra her sey yolundaysa 1 veya 2 kez daha ister. Muhtemelen 700leri görünce tekrar kan istemezler.Peki bu kan testini her iki günde bir vericekmiyim kac kez tekrarlicam canim hic birsey bilmiyorum ya
Ay ne güzel rabbim bizede nasip etsin kalp.atisini duymayı cok sevindim senin adına kuzum Rabbım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.Yarından sonra her sey yolundaysa 1 veya 2 kez daha ister. Muhtemelen 700leri görünce tekrar kan istemezler.
Benim ki değerim 800 çıkmıştı doktor ikinci kanı istemedi mesela. Ama kese görünmeyince yine istedi farklı hastanelerde yaltirdigim için yeterince yüksek çıkmadı. 2 gün sonra tekrar kan istedi gayet güzel yükselmişti sonra da kan istemedi. Haftaya Allah izin verirse kalp atışı duymaya çağırdı.
Allah razi olsun canım hepimize evlatlarımızı kulağımızda görmeyi nasip etsinAy ne güzel rabbim bizede nasip etsin kalp.atisini duymayı cok sevindim senin adına kuzum Rabbım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.yarin ben gidim o zaman saglik ocağına kan vereyim
Tamam canim haberdar ederim mutlakaAllah razi olsun canım hepimize evlatlarımızı kulağımızda görmeyi nasip etsin
Sen yarın kan ver ama düşük çıkarsa canını sıkma. 2 gün sonra tekrar ver sağlık ocağında. Son iki sonuca bakarak anlarsın gidişatı zaten. Inşallah yüksek çıkacak
Canım ben iki senedir istiyorum ancak hala tutturamadım 2 ay kadar önce kovit geçirdik eşimle geçen hafta da kadın doguma tahlil vermiştim Dr um izin de olmadığı için gösterememiştim bugün gösterdik benim fsh kovit ten sanırım 33.5 a fırlamış kovit hormonları çok eytkiliyormuş benim bebek olayım hayal olacak sanırım çok üzgünümİnşallah canım sen nezamandır istiyorsun
Öyle düsünmeyin hiç beklemediğiniz anda olur moralinizi yüksek tutun tıp ilerledi eskisi gibi değil elbet birgün bizde ANNE olacağızCanım ben iki senedir istiyorum ancak hala tutturamadım 2 ay kadar önce kovit geçirdik eşimle geçen hafta da kadın doguma tahlil vermiştim Dr um izin de olmadığı için gösterememiştim bugün gösterdik benim fsh kovit ten sanırım 33.5 a fırlamış kovit hormonları çok eytkiliyormuş benim bebek olayım hayal olacak sanırım çok üzgünüm
Amin canım inşallah ama bu sonucu biraz araştırın a moralim çok bozuldu Allahım isteyen herkese tez zamanda aramadan bebiş versinÖyle düsünmeyin hiç beklemediğiniz anda olur moralinizi yüksek tutun tıp ilerledi eskisi gibi değil elbet birgün bizde ANNE olacağızRabbim hepimize çabucak hayırlı evlat nasip eder inşallah
Amin inşallah canımAmin canım inşallah ama bu sonucu biraz araştırın a moralim çok bozuldu Allahım isteyen herkese tez zamanda aramadan bebiş versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?