Allah tan ümit kesilmez canım kötü düşünme bol bol dua Allah ın yanında hiç bişey imkansız değildir duanın gücüne öyle çok inanıyorumki olacak inşallah iyi güzel düşünki iyi olsun verecek olan Allah değilmi psikoloji çok önemli kendini koyverme inşallah hepimiz anneliği tadacağızCanım ben iki senedir istiyorum ancak hala tutturamadım 2 ay kadar önce kovit geçirdik eşimle geçen hafta da kadın doguma tahlil vermiştim Dr um izin de olmadığı için gösterememiştim bugün gösterdik benim fsh kovit ten sanırım 33.5 a fırlamış kovit hormonları çok eytkiliyormuş benim bebek olayım hayal olacak sanırım çok üzgünüm
Canim evde test yaptin miBat a 8 gün kaldı kasık ağrım hafif devam ediyor belimde bugün sancı oluştu ayakta yken zor yürüdüm dün çok başım döndü 1 2 saniye sürdü herbiri bugünde miğde bulantısı başladı 2 3 kere üsküfra ettim ama kusmadım bide sebepsiz böyle ağladım miğdem bulandıkça kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlayacak gibi ağrıyor reglden 10 gün önce göğsüm hassaslaşırdı şimdi dolgunlaşto ama hassaslık hiç yok kendimi çok köyü hissediyorum yüzüm ateş basıyor sanki neolur benim içimi ferahlatacak bişey söyleyin kanda falan şimdi çıkarmı varsa bunun hiç biri psikolojik olamaz akıntımda var erken mi yumurtladım acaba belirtiler erkenmi başlafı bilmiyorum ama brn çok kötü hissediyorum kendimi
Hayır yapmadım daha 8 gün var bekleyeyim dedim ama vücudumda yolunda gitmeyen şeyler var neyapsam bilmiyorumCanim evde test yaptin mi
Bende öyle olmustum ben bekleyemedim erken gebelik yaptim ilkinde cikmadi bata 3 kala yaptim.cikti sende öyle yap istersen canimHayır yapmadım daha 8 gün var bekleyeyim dedim ama vücudumda yolunda gitmeyen şeyler var neyapsam bilmiyorum
Senin kaç gün önce başladı belirtilerin kuruntu mu yapıyorum acaba diyorum ama hiç iyi hissetmiyorum gerçekten sabah yapayım olmadı kan versem çıkarmı acaba öncedenBende öyle olmustum ben bekleyemedim erken gebelik yaptim ilkinde cikmadi bata 3 kala yaptim.cikti sende öyle yap istersen canim
10 gun önceden basladi gogus ağrısıyla uykumdan uyandım 24 unde.25 inde erken gebelik yaptim cikmadi. Normal test yaptim yarim saat sonra cok cok silik cizgi cikti.gun aşırı tekrarldim testi.bat 5 Aralık'ı 3 aralıkta erken gebelik yaptim net cikti.normal.testleri de devam ettirdim her sabah sık idrarla yaptim gun geçtikçe koyulastiSenin kaç gün önce başladı belirtilerin kuruntu mu yapıyorum acaba diyorum ama hiç iyi hissetmiyorum gerçekten sabah yapayım olmadı kan versem çıkarmı acaba önceden
Kan ver bi istersen artışından anlarlar cunku muhtemelen cok yeni bebeginSenin kaç gün önce başladı belirtilerin kuruntu mu yapıyorum acaba diyorum ama hiç iyi hissetmiyorum gerçekten sabah yapayım olmadı kan versem çıkarmı acaba önceden
Sence şimdi erken test mi normal testmi yapayım sabah bi sağlık ocağına uğrayayım olmadı testte alıyım bende tekrarlayım senin gibi benim 10 gün önce hassaslaşmaya başlar göğüslerim hiç şaşmaz 8 gün kaldı hiç bişey yok bugün miğdem bulanınca iyice şüphelendim ya yoksa diyede korkuyorumKan ver bi istersen artışından anlarlar cunku muhtemelen cok yeni bebegin
Sen git saglik ocağına için içini yemesin sonucunda cikar zaten minik de olsa çıkmazsa da üzülme varsa bebeğin kana düşmemiştir uzulmeyeceksen git belki de cok sevineceksin bilemeyiz Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah.Sence şimdi erken test mi normal testmi yapayım sabah bi sağlık ocağına uğrayayım olmadı testte alıyım bende tekrarlayım senin gibi benim 10 gün önce hassaslaşmaya başlar göğüslerim hiç şaşmaz 8 gün kaldı hiç bişey yok bugün miğdem bulanınca iyice şüphelendim ya yoksa diyede korkuyorum
İnşallah canım Rabbim senide sağ salim mucizene kavuştursun inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınSen git saglik ocağına için içini yemesin sonucunda cikar zaten minik de olsa çıkmazsa da üzülme varsa bebeğin kana düşmemiştir uzulmeyeceksen git belki de cok sevineceksin bilemeyiz Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah.
Amin canim cumlemizi inşallah haber ver mutlaka olabildiğince sakin ol hersey gönlünce olsunİnşallah canım Rabbim senide sağ salim mucizene kavuştursun inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Verirm tabi amiin inşallah da regli bekleyeyim diyorum bir haftadaha sabredeyim bakalımAmin canim cumlemizi inşallah haber ver mutlaka olabildiğince sakin ol hersey gönlünce olsun
Tweety22 dha once seninle bi topikte konusmusmuyduk arkdasimVermez olur muyum benim bata kaldı 8 gerçi tam yumurtlamaya degerlendiremedik ovu testlerin geç geldi ama inşallah önümüzdeki ayı degerlendirecegim
Sen bilirsin canım hakkinda hayirlisi☺Verirm tabi amiin inşallah da regli bekleyeyim diyorum bir haftadaha sabredeyim bakalım
Canım çok güzel artışın Tebrik ediyorum Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et olur muKizlar beta hcg
7 Aralık 95
9 Aralık 264 sizce nasil
Öyle düşünmeye çalışıyorum aslında ama moralimde ara ara bozuluyor umutsuzluğa düşüyorum işte neyse ben yine de vazgeçmeyeceğim Allahım en iyisini takdir eder zaten çok teşekkür ederim canım bana moral verdim Allah tez zamanda seni de anne yapsınAllah tan ümit kesilmez canım kötü düşünme bol bol dua Allah ın yanında hiç bişey imkansız değildir duanın gücüne öyle çok inanıyorumki olacak inşallah iyi güzel düşünki iyi olsun verecek olan Allah değilmi psikoloji çok önemli kendini koyverme inşallah hepimiz anneliği tadacağız
Canım stres yapma gebersindir gebe olunca hormonlar degişiyorsa ya gerilme sen biraz daha bekle test yap bakalım hayırlı sonuçlar inşallahBat a 8 gün kaldı kasık ağrım hafif devam ediyor belimde bugün sancı oluştu ayakta yken zor yürüdüm dün çok başım döndü 1 2 saniye sürdü herbiri bugünde miğde bulantısı başladı 2 3 kere üsküfra ettim ama kusmadım bide sebepsiz böyle ağladım miğdem bulandıkça kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlayacak gibi ağrıyor reglden 10 gün önce göğsüm hassaslaşırdı şimdi dolgunlaşto ama hassaslık hiç yok kendimi çok köyü hissediyorum yüzüm ateş basıyor sanki neolur benim içimi ferahlatacak bişey söyleyin kanda falan şimdi çıkarmı varsa bunun hiç biri psikolojik olamaz akıntımda var erken mi yumurtladım acaba belirtiler erkenmi başlafı bilmiyorum ama brn çok kötü hissediyorum kendimi
Canım bilmiyorum ki ben daha önce o kadar çok topikte yazmıştım ki mümkündür benceTweety22 dha once seninle bi topikte konusmusmuyduk arkdasim
İnşallah canım sadece yatıyorum kasık ağrısı çekiyorum inşallah kist falan oluşmamıştır son 1 haftam kaldı hayırlısı inşallah eğer adet olursam doktora gitmeyi düşünüyorum bu kasık ağrısı neyin nesiydi diye duanın gücüne inanıyorum duayı kesinlikle bırakma bizde çok zor günler geçirdik 3 sene nişanlı kaldım asla evlenemeyiz biz diyordum iflas etmişlerdi eşim iş bulamadı 3 sene ne çektik kimse bilmez sağın solun lafı bitmedi ama ben duayı hiç bırakmadım çok şükür çok güzel bi şekilde evlendik ve evlendiğimizde hala işi yoktu beni kuaföre koyup mülakata gitti gelin arabasıyla mğlakata girdi sonra gelip beni aldı ogün habergeldi işe alındınız diye yoktan var olduk o iflasın içinde kredisiz borçsuz evimizi düzdük gerçekten duaya güven inan sarıl asla pes etme moralinide aslabozma bişey değiştirmeyecek çünkü hatta herşey senin için daha kötü olacak Rabbim büyük ol der olur sıkma canını stres yapma bir gn herşey çok güzel olacak bizde anne olacağız inşallahCanım çok güzel artışın Tebrik ediyorum Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et olur mu
Öyle düşünmeye çalışıyorum aslında ama moralimde ara ara bozuluyor umutsuzluğa düşüyorum işte neyse ben yine de vazgeçmeyeceğim Allahım en iyisini takdir eder zaten çok teşekkür ederim canım bana moral verdim Allah tez zamanda seni de anne yapsın
Canım stres yapma gebersindir gebe olunca hormonlar degişiyorsa ya gerilme sen biraz daha bekle test yap bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
Canım bilmiyorum ki ben daha önce o kadar çok topikte yazmıştım ki mümkündür bence
Saol canim Allahim en yakin zamanda hamis olmak isteyenlere nasip etsin insallahCanım çok güzel artışın Tebrik ediyorum Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et olur mu
Öyle düşünmeye çalışıyorum aslında ama moralimde ara ara bozuluyor umutsuzluğa düşüyorum işte neyse ben yine de vazgeçmeyeceğim Allahım en iyisini takdir eder zaten çok teşekkür ederim canım bana moral verdim Allah tez zamanda seni de anne yapsın
Canım stres yapma gebersindir gebe olunca hormonlar degişiyorsa ya gerilme sen biraz daha bekle test yap bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
Canım bilmiyorum ki ben daha önce o kadar çok topikte yazmıştım ki mümkündür bence
Canım yumurtlama testi yapmadım ama vücut ısısıyla takip ediliyomuş yaonu yazmıştım hergün ölçüyodum not alıyordum ama yumurtlama günü bırakmıştım sıkıldım sanki yunurtlamadan sonra ateş 0.5 dr yüksek seyrederse muhtelemelen hamilesiniz yazıyor yumurtlamaya kadar ateşim 36.1 en fazla 36.4 dü şimdi bi ölçeyim dedim 36.9 iyice umutlandım ya son 7 günSaol canim Allahim en yakin zamanda hamis olmak isteyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?