Amin canım bana umut oldun çok teşekkür ediyorum inşallah bu güzel haberleri hepimiz buradan paylaşırızİnşallah canım sadece yatıyorum kasık ağrısı çekiyorum inşallah kist falan oluşmamıştır son 1 haftam kaldı hayırlısı inşallah eğer adet olursam doktora gitmeyi düşünüyorum bu kasık ağrısı neyin nesiydi diye duanın gücüne inanıyorum duayı kesinlikle bırakma bizde çok zor günler geçirdik 3 sene nişanlı kaldım asla evlenemeyiz biz diyordum iflas etmişlerdi eşim iş bulamadı 3 sene ne çektik kimse bilmez sağın solun lafı bitmedi ama ben duayı hiç bırakmadım çok şükür çok güzel bi şekilde evlendik ve evlendiğimizde hala işi yoktu beni kuaföre koyup mülakata gitti gelin arabasıyla mğlakata girdi sonra gelip beni aldı ogün habergeldi işe alındınız diye yoktan var olduk o iflasın içinde kredisiz borçsuz evimizi düzdük gerçekten duaya güven inan sarıl asla pes etme moralinide aslabozma bişey değiştirmeyecek çünkü hatta herşey senin için daha kötü olacak Rabbim büyük ol der olur sıkma canını stres yapma bir gn herşey çok güzel olacak bizde anne olacağız inşallah
Bence vermene gerek yok artık 6 hafta olunca gidersin kese ve kalp atışı için hayır lı olsun dua et bize deKızlar 6 aralık 257
8 aralık 692
10 aralık 1765 sizce nasıl artık vermiyim dimi
Ben de vermeyi düşünmüyorum heo diyorum allah isteyen herkese nasip etsinAmin canım bana umut oldun çok teşekkür ediyorum inşallah bu güzel haberleri hepimiz buradan paylaşırız
Bence vermene gerek yok artık 6 hafta olunca gidersin kese ve kalp atışı için hayır lı olsun dua et bize de
Hayırlı olsun canım erken belirtin olmuşmuydu benim adete 7 gün var 1 haftadır kasık ağrım bitmiyor çok fazla akıntım var göğsüm 10 gün önceden hassaslaşırdı hiç hassaslık yok ama dolgunlaştılar bide ateşim normalinden yüksekBen de vermeyi düşünmüyorum heo diyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Ya benim belirtiden saydığım kasıklarımda bi hareketlilik vardı böyle bi şeyler kıpırdanıyor gibi ama bu ondan olmayadabilir gögüs icinse suan bile aşırı bişi yok gögsümde azıcık bastırınca acıyor o kadarHayırlı olsun canım erken belirtin olmuşmuydu benim adete 7 gün var 1 haftadır kasık ağrım bitmiyor çok fazla akıntım var göğsüm 10 gün önceden hassaslaşırdı hiç hassaslık yok ama dolgunlaştılar bide ateşim normalinden yüksek
En dogrusu canım kafayı karıştırıp stres yapmaya gerek yok tekrardan hayırlı olsun seni hamişler grubuna ekledimBen de vermeyi düşünmüyorum heo diyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Test yaptın mı canım merak ettimHayırlı olsun canım erken belirtin olmuşmuydu benim adete 7 gün var 1 haftadır kasık ağrım bitmiyor çok fazla akıntım var göğsüm 10 gün önceden hassaslaşırdı hiç hassaslık yok ama dolgunlaştılar bide ateşim normalinden yüksek
Yapmadım sipariş verdim erken gebelik yapacağım yarın gelecek daha kasık ağrım bitmedi 2 günde damla şeklinde kahvrrengi akıntım geldi adetime 4 gün var daha ateşimde yüksek erken gebelik testini yarın yapsam çıkar değilmi 3 gün kalmış olacak kendimi çok halsiz hissediyorum kafamı kaldıramıyorum gözbebeklerimde çok büyük kendimden korkmaya başladımTest yaptın mı canım merak ettim
Cikar canim insallah bebeğin seninledirYapmadım sipariş verdim erken gebelik yapacağım yarın gelecek daha kasık ağrım bitmedi 2 günde damla şeklinde kahvrrengi akıntım geldi adetime 4 gün var daha ateşimde yüksek erken gebelik testini yarın yapsam çıkar değilmi 3 gün kalmış olacak kendimi çok halsiz hissediyorum kafamı kaldıramıyorum gözbebeklerimde çok büyük kendimden korkmaya başladım
İnşallah canım inşallah tek çizgi görürüm diye çok korkuyorumCikar canim insallah bebeğin seninledir
İnşallah hayırlı haberlerin olur bizi de haberdar et canım benimde yarın bat günüm bakalım belirtilerim kesildiYapmadım sipariş verdim erken gebelik yapacağım yarın gelecek daha kasık ağrım bitmedi 2 günde damla şeklinde kahvrrengi akıntım geldi adetime 4 gün var daha ateşimde yüksek erken gebelik testini yarın yapsam çıkar değilmi 3 gün kalmış olacak kendimi çok halsiz hissediyorum kafamı kaldıramıyorum gözbebeklerimde çok büyük kendimden korkmaya başladım
İnşallah gecikir sende pozitifi görürsün kuzum benim belirtilerkesilmedi aynı devam 1 haftadır ne çektiğimi bi ben bi Allah biliyor bu ne kasık bel ağrısıymış eğer hamileysem şimdiden böyleyse ben yandım herkes tipimden bakışlarımdan belirtierimden kesin gözüyle bakıyor ama herkesi en başta eşimin üzülmesinden çok korkuyorum inşallah pozitifi görürüm bende sende haber et hayırlı haberler inşallahİnşallah hayırlı haberlerin olur bizi de haberdar et canım benimde yarın bat günüm bakalım belirtilerim kesildi
Birde 3 gün önce kahverengi akıntı gördüm peçeteye sildiğimde suyla karışık açık kahverengiydi sonrasında bir damla belirgin gördüm dün de aynı bi damla belirgin kahverengi akıntı gördüm sonra beyaz akıntım hala devamİnşallah hayırlı haberlerin olur bizi de haberdar et canım benimde yarın bat günüm bakalım belirtilerim kesildi
Umarım bunca eziyet mucizeyle taçlanır canım benim hayırlısı olsun hakkımızda bi kaç güne haberleşiriz yineBirde 3 gün önce kahverengi akıntı gördüm peçeteye sildiğimde suyla karışık açık kahverengiydi sonrasında bir damla belirgin gördüm dün de aynı bi damla belirgin kahverengi akıntı gördüm sonra beyaz akıntım hala devam
İnşallah canım aynen haberleşelimUmarım bunca eziyet mucizeyle taçlanır canım benim hayırlısı olsun hakkımızda bi kaç güne haberleşiriz yine
3 gun kala yap canimAdete 7 gün erken gebelik testi negatif
Adete 7 gün erken gebelik testi negatif
Adetim uzun sürüyor ve ağrılı diye hormon tahlili verdim covid öncesi normal olan hormonlarim covid geçirdikten sonra bozulmuş FSH artmış Dr alttan ultrasonla baktı 4 5 yumurta var dedi korunma gebelik istiyorsan dedi bende bu ay yumurtlama gününden önce ve sonra degerlendirebildim ilk gebeligimde 7 gün kala kasık ağrısı ile öğrenmiştim şuan hiç belirtimde yok dua edin tüp bebek olmadan gebe kalayım3 gun kala yap canim
Benim 5 gün kala erken gebelik negatifti 3 gün kala kaset test negatifti regl günüm 1 gün geçince kaset test ile öğrenip kan testiyle doğruladım kuzum. Hemen üzme kendini bekleAdete 7 gün erken gebelik testi negatif
İnşaallah sabırsızlıkla bekliyrm yumurtlama ağrısı hissettim o gün ovulasyon yaptım pik olmuştu sonradan siliklesti yani yumurtlamis oluyorum sayısı az olmasına rağmen değil miBenim 5 gün kala erken gebelik negatifti 3 gün kala kaset test negatifti regl günüm 1 gün geçince kaset test ile öğrenip kan testiyle doğruladım kuzum. Hemen üzme kendini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?