Rabbim kucağıni doldursun hemencecik inşallah kuzum insallah olmazsın tüp bebekAdetim uzun sürüyor ve ağrılı diye hormon tahlili verdim covid öncesi normal olan hormonlarim covid geçirdikten sonra bozulmuş FSH artmış Dr alttan ultrasonla baktı 4 5 yumurta var dedi korunma gebelik istiyorsan dedi bende bu ay yumurtlama gününden önce ve sonra degerlendirebildim ilk gebeligimde 7 gün kala kasık ağrısı ile öğrenmiştim şuan hiç belirtimde yok dua edin tüp bebek olmadan gebe kalayım
Evet canım bak sana ne anlatıcm. 39 yaşındayım fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var 5 ay önce evlendim ilk evliliğim ve 4+3 hamileyim. yumurtlama öncesi eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Pregnacare diye bir vitamin kullnıyoruz eşimle birlikte yumurtlamamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Köpek pozisyonu denedik ve yüz üstü yatıp tek ayağımı karnıma doğru çektim.yumurtlamam 24 kasımdı 22-23-24-25 kasımı değerlendirdik. Sat 13 kasımdı ve bir daha regl olmadım. regl günümün ertesi günü pozitifi gördüm. Rabbim sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. Tüm dualarımı burda o stresle mutlu haber bekleyen anne adaylarına ediyorum.İnşaallah sabırsızlıkla bekliyrm yumurtlama ağrısı hissettim o gün ovulasyon yaptım pik olmuştu sonradan siliklesti yani yumurtlamis oluyorum sayısı az olmasına rağmen değil mi
aa ve en büyük ayrıntı yumurtlama ncesi 1 hafta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp günde 1 tatlı kaşık yedim.Evet canım bak sana ne anlatıcm. 39 yaşındayım fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var 5 ay önce evlendim ilk evliliğim ve 4+3 hamileyim. yumurtlama öncesi eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Pregnacare diye bir vitamin kullnıyoruz eşimle birlikte yumurtlamamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Köpek pozisyonu denedik ve yüz üstü yatıp tek ayağımı karnıma doğru çektim.yumurtlamam 24 kasımdı 22-23-24-25 kasımı değerlendirdik. Sat 13 kasımdı ve bir daha regl olmadım. regl günümün ertesi günü pozitifi gördüm. Rabbim sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. Tüm dualarımı burda o stresle mutlu haber bekleyen anne adaylarına ediyorum.
İnşaallah çok sağol bı dahaki aya gebe değilsem şuan dediğin gibi yapayımEvet canım bak sana ne anlatıcm. 39 yaşındayım fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var 5 ay önce evlendim ilk evliliğim ve 4+3 hamileyim. yumurtlama öncesi eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Pregnacare diye bir vitamin kullnıyoruz eşimle birlikte yumurtlamamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Köpek pozisyonu denedik ve yüz üstü yatıp tek ayağımı karnıma doğru çektim.yumurtlamam 24 kasımdı 22-23-24-25 kasımı değerlendirdik. Sat 13 kasımdı ve bir daha regl olmadım. regl günümün ertesi günü pozitifi gördüm. Rabbim sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. Tüm dualarımı burda o stresle mutlu haber bekleyen anne adaylarına ediyorum.
Sizin daha zor değerlere bakılırsa bende 29 yaşındayım bu ay tesaduf öğrendim hormonlarımi ilk gebeligimde böyle sorun yoktu oğluma kardeş istiyordum bu ay tam denk geldi hormonlarımi öğrenmiş oldumEvet canım bak sana ne anlatıcm. 39 yaşındayım fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var 5 ay önce evlendim ilk evliliğim ve 4+3 hamileyim. yumurtlama öncesi eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Pregnacare diye bir vitamin kullnıyoruz eşimle birlikte yumurtlamamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Köpek pozisyonu denedik ve yüz üstü yatıp tek ayağımı karnıma doğru çektim.yumurtlamam 24 kasımdı 22-23-24-25 kasımı değerlendirdik. Sat 13 kasımdı ve bir daha regl olmadım. regl günümün ertesi günü pozitifi gördüm. Rabbim sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. Tüm dualarımı burda o stresle mutlu haber bekleyen anne adaylarına ediyorum.
Evet cnm yaş ileri, hormonlar fena ama Rabbim ol diyince oluyor bak sen anne de olmuşsun daha önce içini karartma sakınSizin daha zor değerlere bakılırsa bende 29 yaşındayım bu ay tesaduf öğrendim hormonlarımi ilk gebeligimde böyle sorun yoktu oğluma kardeş istiyordum bu ay tam denk geldi hormonlarımi öğrenmiş oldum
Yok çok şükür var bir tane bir tane daha sağlıklı nasip etsin rabbim insaallahEvet cnm yaş ileri, hormonlar fena ama Rabbim ol diyince oluyor bak sen anne de olmuşsun daha önce içini karartma sakın
Ben sabredemiyrm elimde 3 test kaldı 3 sabah daha yapacam sonra da yapmam3 gun kala yap canim
Gun aşırı yap bari kiz.Ben sabredemiyrm elimde 3 test kaldı 3 sabah daha yapacam sonra da yapmam
Benim de adete 7 gün var. Negatif görmek çok moral bozucu olduğu için test yapmaya cesaret edemiyorumAdete 7 gün erken gebelik testi negatif
Ben 3 gun kala erken gebelikte öğrendim sabret kiz guzel haberler ver bizeNo no nooo sabredemem
Belirtilerin varmi canimBenim de adete 7 gün var. Negatif görmek çok moral bozucu olduğu için test yapmaya cesaret edemiyorum
Yok malasefBelirtilerin varmi canim
Her adet öncesi olan şeyler var. Sizin belirtiler neydi nasıl anladınız ilk olarak?Belirtilerin varmi canim
Adetimden 11 gun sonra göğüs ağrısıyla gece uyandim dokunamadim uçlarından biri çekiyordu sanki gun geçtikçe arttı kasiklarimda batmalar oluyordu hala var ve mide yanması sürekli devam ediyor.Her adet öncesi olan şeyler var. Sizin belirtiler neydi nasıl anladınız ilk olarak?
Göğüs ağrım var ama her regl öncesi olduğu için farkı anlayamıyorum. Bakalım bekleyip göreceğizAdetimden 11 gun sonra göğüs ağrısıyla gece uyandim dokunamadim uçlarından biri çekiyordu sanki gun geçtikçe arttı kasiklarimda batmalar oluyordu hala var ve mide yanması sürekli devam ediyor.
Rabbim hayirlisini versin inşallah canimGöğüs ağrım var ama her regl öncesi olduğu için farkı anlayamıyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz
Neyaptın canım merak ettim adet oldunmu benim 2 günüm var erken gebelik testi yaptım negatif ama ben aynı devam ediyorum göğslerim 10 gün öncesi hassaslaşırdı halahassas değilTest yaptın mı canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?