Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim kucağıni doldursun hemencecik inşallah kuzum insallah olmazsın tüp bebek

İnşaallah sabırsızlıkla bekliyrm yumurtlama ağrısı hissettim o gün ovulasyon yaptım pik olmuştu sonradan siliklesti yani yumurtlamis oluyorum sayısı az olmasına rağmen değil mi
Evet canım bak sana ne anlatıcm. 39 yaşındayım fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var 5 ay önce evlendim ilk evliliğim ve 4+3 hamileyim. yumurtlama öncesi eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Pregnacare diye bir vitamin kullnıyoruz eşimle birlikte yumurtlamamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Köpek pozisyonu denedik ve yüz üstü yatıp tek ayağımı karnıma doğru çektim.yumurtlamam 24 kasımdı 22-23-24-25 kasımı değerlendirdik. Sat 13 kasımdı ve bir daha regl olmadım. regl günümün ertesi günü pozitifi gördüm. Rabbim sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah. Tüm dualarımı burda o stresle mutlu haber bekleyen anne adaylarına ediyorum.

aa ve en büyük ayrıntı yumurtlama ncesi 1 hafta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp günde 1 tatlı kaşık yedim.

İnşaallah çok sağol bı dahaki aya gebe değilsem şuan dediğin gibi yapayım

Sizin daha zor değerlere bakılırsa bende 29 yaşındayım bu ay tesaduf öğrendim hormonlarımi ilk gebeligimde böyle sorun yoktu oğluma kardeş istiyordum bu ay tam denk geldi hormonlarımi öğrenmiş oldum

Sizin daha zor değerlere bakılırsa bende 29 yaşındayım bu ay tesaduf öğrendim hormonlarımi ilk gebeligimde böyle sorun yoktu oğluma kardeş istiyordum bu ay tam denk geldi hormonlarımi öğrenmiş oldum
Evet cnm yaş ileri, hormonlar fena ama Rabbim ol diyince oluyor bak sen anne de olmuşsun daha önce içini karartma sakın

Her adet öncesi olan şeyler var. Sizin belirtiler neydi nasıl anladınız ilk olarak?
Adetimden 11 gun sonra göğüs ağrısıyla gece uyandim dokunamadim uçlarından biri çekiyordu sanki gun geçtikçe arttı kasiklarimda batmalar oluyordu hala var ve mide yanması sürekli devam ediyor.

Adetimden 11 gun sonra göğüs ağrısıyla gece uyandim dokunamadim uçlarından biri çekiyordu sanki gun geçtikçe arttı kasiklarimda batmalar oluyordu hala var ve mide yanması sürekli devam ediyor.
Göğüs ağrım var ama her regl öncesi olduğu için farkı anlayamıyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…