- 23 Kasım 2020
- 374
- 208
- 53
Yok canım olmadım bekliyorum bakalım testte yapmak istemiyorum bi kaç gün daha geçsin acaba geç döllenme falan mı senin o kadar belirti yaşadın benim on gündür gögüs acısı var sadece bide az az süt kesiği gibi akıntı oluyorNeyaptın canım merak ettim adet oldunmu benim 2 günüm var erken gebelik testi yaptım negatif ama ben aynı devam ediyorum göğslerim 10 gün öncesi hassaslaşırdı halahassas değil
Ay demek 1 gün geçti böyle geç geldiği olurmuydu hiç inşallah vardır bekle bakalım ben buay çok değişik şeyler yaşadım ama tek çizgi bilmiyorum bekleyip görecrğim bende hayırlısı inşallah haber et mutlakaYok canım olmadım bekliyorum bakalım testte yapmak istemiyorum bi kaç gün daha geçsin acaba geç döllenme falan mı senin o kadar belirti yaşadın benim on gündür gögüs acısı var sadece bide az az süt kesiği gibi akıntı oluyor
Genelde günüm şaşmaz ama bilemiyorum ki canım psikolojik de etkileniyor insan en iyisi beklemek haberleşiriz bir kaç gün sonra yineAy demek 1 gün geçti böyle geç geldiği olurmuydu hiç inşallah vardır bekle bakalım ben buay çok değişik şeyler yaşadım ama tek çizgi bilmiyorum bekleyip görecrğim bende hayırlısı inşallah haber et mutlaka
Hayırlı haberler inşallah canımGenelde günüm şaşmaz ama bilemiyorum ki canım psikolojik de etkileniyor insan en iyisi beklemek haberleşiriz bir kaç gün sonra yine
Yaa hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar, benim bat 9 Aralık'tı. Kan testim pozitifti ama maalesef kimyasal gebelik yaşadım. Ocak ayına inşallah
Amin canım, Ocakta hayırlısı ile olur inşallahYaa hayırlısı olsun canım
Beni de ekler misin canım listeye bat 30.12Hamileler
@Tugba220
@Aygolge
Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@P212 20 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@toowarmtoocool l 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Blacklight 14 kasım
Kesek 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Remembermeplease 20 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27
@pofudük biri 27 Kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@Sahievlatneydi 30 kasım
@ndenk 3 aralık
@Enviro16 5 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
N Nil Toprak 9 Aralık
@eceebb 11 Aralık
@Asyaa561 12 Aralık
@nm88326 14 Aralık
P papatyamm5757 14 Aralık
@Bsraaa1234 14 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
@bitkiselhayat 15 Aralık
@Sinoplu17 16Aralık
gurbetgulu16 17 Aralık
@Elysia1 17 Aralık
@tokalak 17 Aralık
Tweety22 19 Aralık
@Maviyiseven 20 Aralık
@Ojej 20 Aralık
@dryakbas 21 Aralık
@Fatmazell74 23 Aralık
@sefa gel 25 Aralık
Kesek 28 Aralık
@Asenaasena96 30 Aralık
@lucesme 30 Aralık
@karadenizkizi1982 1 Ocak
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Kimyasal gebelik yaşadığını nasil.anladin canimMerhaba kızlar, benim bat 9 Aralık'tı. Kan testim pozitifti ama maalesef kimyasal gebelik yaşadım. Ocak ayına inşallah
Benim idrar testlerim silik çıkmıştı. Hemen kan verdim. Hamile çıktım ama değerim çok düşüktü. Doktor bir hafta bekleyelim eğer adet olmazsan gel yükselmiş mi diye kontrol edelim dedi. Ben tabi yükselecek diye heyecanla beklerken kanamam başladı. Bir kaç gün kanamadan sonra doktorum tekrar kan testi istedi. Değerimin düşmesi gerekiyormuş ve 1 e düşmüştü. Adet ile kendiliğinden bitti. Dış gebelik vs olmasın diye değerim düşene kadar bekledim.Kimyasal gebelik yaşadığını nasil.anladin canim
Himm.bende cok korkuyorum ya en son 9 aralıkta gittim doktora 264 cikti beta erken dedi dun idrar testi yaptım cok kotu ikinci cizgi hemen cikti birsey yoktur dimi kanamam da yok ama ya bebek yoksa diye korkuyorum pazartesi gidicem doktora ama günler.hic geçmiyor.kasik agrim.gogus hassasiyetim hala var.ilk gebeligim cok korkuyorumBenim idrar testlerim silik çıkmıştı. Hemen kan verdim. Hamile çıktım ama değerim çok düşüktü. Doktor bir hafta bekleyelim eğer adet olmazsan gel yükselmiş mi diye kontrol edelim dedi. Ben tabi yükselecek diye heyecanla beklerken kanamam başladı. Bir kaç gün kanamadan sonra doktorum tekrar kan testi istedi. Değerimin düşmesi gerekiyormuş ve 1 e düşmüştü. Adet ile kendiliğinden bitti. Dış gebelik vs olmasın diye değerim düşene kadar bekledim.
Hayırlı haberler
Ben hasta oldum canım inşallah sen hayırlı haber verirsinHayırlı haberler inşallah canım
Yaaa çok üzüldüm kuzum bu aya inşallah dualarım seninle. Benim bat bugün . 3 gündür test yapıyorum tek çizgi. Bugün sabah yaptım belirsiz insan görecem diye kör olabilir 2. Çizgiyi hayalet şeklinde gördük ben yanlışmı görüyorum diye eşimede gösterdim oda var dedi yarın tekrarlayacağım olmazsam bakalım 3 gündür hiç görmemiştim bugün öyle bişey gördümBen hasta oldum canım inşallah sen hayırlı haber verirsin
Sizce var mı ya ışığa tutunca böyle oluyor 3gündür yaptığım testlerde aynı ışıkta baktım hiç böyle bişey görmemiştim bugün bat günümBen hasta oldum canım inşallah sen hayırlı haber verirsin
İkiye ayir plastik kısmını içindeki kağıda oyle bak daha net anlarsın burdan belli olmuyor canimSizce var mı ya ışığa tutunca böyle oluyor 3gündür yaptığım testlerde aynı ışıkta baktım hiç böyle bişey görmemiştim bugün bat günüm
Hayalet gibi canım sadece ben görebiliyorum çıkarttığımda yoktu ama kaç saat geçti test yapalı yarın tekrarlayayım olmazsam inşallah o ışıkta belli olançizgiyi 3 gündür hiç görmemiştimİkiye ayir plastik kısmını içindeki kağıda oyle bak daha net anlarsın burdan belli olmuyor canim
Ay canlarim bende 2021 e hamile girmek istiyorum insallah takvime gore baya ugrasiyorum ama bakalimBu arada ben de 2021’e hamile girmek istiyorum aynen 2019 ve 2020’de istediğim gibi
Canım beni hatırladın mı bilmiyorum . Seni merak ettim buldum . İkimizinde bat bugündü . Varmı bi gelişme :)Sizce var mı ya ışığa tutunca böyle oluyor 3gündür yaptığım testlerde aynı ışıkta baktım hiç böyle bişey görmemiştim bugün bat günüm
Hayırlısı olsun canım bi kaç gün geçsin varsa kesin belli olurYaaa çok üzüldüm kuzum bu aya inşallah dualarım seninle. Benim bat bugün . 3 gündür test yapıyorum tek çizgi. Bugün sabah yaptım belirsiz insan görecem diye kör olabilir 2. Çizgiyi hayalet şeklinde gördük ben yanlışmı görüyorum diye eşimede gösterdim oda var dedi yarın tekrarlayacağım olmazsam bakalım 3 gündür hiç görmemiştim bugün öyle bişey gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?