Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat ını yazmayı unuttukları varsa tekrar bana yazabilir misiniz

Canım, ben bu ay primolut kullandım. Sanırım yumurtlamayı baskıladı çünkü 4 gün sürdü çatlaması. Şu an batımı net bilmiyorum. İlaca göre mi adet olurum yoksa çatlamaya göre mi emin değilim. Sabah ilacın son tanesini içeceğim. Bıraktıktan 1-2 gün sonra adeti söküyormuş. Kısacası çatlamaya göre 18 ekim, ilaca göre 12 ile 18 ekim arasında Sen beni yazma o yüzden.

Tamam canım nasıl var mı sen de bir gelişme

Tamam canım nasıl var mı sen de bir gelişme
Valla düzenim şaştı. Geçen ay 12. Günde yumurtlama görüp 27. Günde adet olmuştum. Bu ay 16. Günde başladı 20. Günde zor çatladı. 21. Günde de lekelenmeler başladı. 2-3 gündür devam ediyor. Başka hiçbir gelişme yok.
Sen nasılsın esas? Hastalığı nasıl atlattın? Hastanede yattın mı, ayakta mıydın?

Tamam canım duruma göre yazarız o zaman inşallah güzel haberlerinizi yazarım buraya

O zaman inşallah çok güzel gelişmelerini yazarız Allaha şükür şuan çok iyiyim
Yok canım hastane de yatmadım sözde hafif atlamışım ama hayatımda yaşamadığım agrı ve acılar hissettim 5-6 gün ateşliydim kusma ishal ve sanki iç organlarında cam kırıkları varmış gibi 1 hafta geçirdim nefes bile almak istemiyordum Allahım bir daha bana da kimseye de yaşatmasın anca anca iyi oluyorum o da çok degil de ama işte ilk zamanlar a göre bu arada 3 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat ben olamadım artık korona mı etkiledi bilmiyorum çünkü hiç belirtim yok bakalım ben de sizinle beraber bekliyorum adetim in gelmesini ki yeni aya başlayabileyim

Tekrar çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yine şanslısın. Allah korusun daha ağır seyredebilirdi. Olsun, bu ay da böyle geçsin. Sağlığından önemli değil ya.

Tekrar çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yine şanslısın. Allah korusun daha ağır seyredebilirdi. Olsun, bu ay da böyle geçsin. Sağlığından önemli değil ya. ☺
Çok teşekkür ediyorum tatlım öyle tabii Allahıma şükür ki atlattım artık önümüzde ki aya kısmet adet gelsinde bir çalışmalara başlayacagım

13 ekim.
Bir aydır deniyoruz. Dilerim hemen tutar.
hanımlar AMH hormonunuza baktırdınız mı?
Benim 2.35 çıktı. Sanırım normalin alt sınırında, yaş 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…