K teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Merhabalar bende hamile kalmak için dün spirali çıkarttım insallh kalmisimdir diye umuyorum
Canım, ben bu ay primolut kullandım. Sanırım yumurtlamayı baskıladı çünkü 4 gün sürdü çatlaması. Şu an batımı net bilmiyorum. İlaca göre mi adet olurum yoksa çatlamaya göre mi emin değilim. Sabah ilacın son tanesini içeceğim. Bıraktıktan 1-2 gün sonra adeti söküyormuş. Kısacası çatlamaya göre 18 ekim, ilaca göre 12 ile 18 ekim arasındaKızlar bat ını yazmayı unuttukları varsa tekrar bana yazabilir misiniz
Canım naptın test yaptın mı takip edemedim de30 Eylül bat yazarmısın
Tamam canım nasıl var mı sen de bir gelişmeCanım, ben bu ay primolut kullandım. Sanırım yumurtlamayı baskıladı çünkü 4 gün sürdü çatlaması. Şu an batımı net bilmiyorum. İlaca göre mi adet olurum yoksa çatlamaya göre mi emin değilim. Sabah ilacın son tanesini içeceğim. Bıraktıktan 1-2 gün sonra adeti söküyormuş. Kısacası çatlamaya göre 18 ekim, ilaca göre 12 ile 18 ekim arasındaSen beni yazma o yüzden.
Valla düzenim şaştı. Geçen ay 12. Günde yumurtlama görüp 27. Günde adet olmuştum. Bu ay 16. Günde başladı 20. Günde zor çatladı. 21. Günde de lekelenmeler başladı. 2-3 gündür devam ediyor. Başka hiçbir gelişme yok.Tamam canım nasıl var mı sen de bir gelişme
Tamam canım duruma göre yazarız o zaman inşallah güzel haberlerinizi yazarım burayaCanım, ben bu ay primolut kullandım. Sanırım yumurtlamayı baskıladı çünkü 4 gün sürdü çatlaması. Şu an batımı net bilmiyorum. İlaca göre mi adet olurum yoksa çatlamaya göre mi emin değilim. Sabah ilacın son tanesini içeceğim. Bıraktıktan 1-2 gün sonra adeti söküyormuş. Kısacası çatlamaya göre 18 ekim, ilaca göre 12 ile 18 ekim arasındaSen beni yazma o yüzden.
O zaman inşallah çok güzel gelişmelerini yazarız Allaha şükür şuan çok iyiyimValla düzenim şaştı. Geçen ay 12. Günde yumurtlama görüp 27. Günde adet olmuştum. Bu ay 16. Günde başladı 20. Günde zor çatladı. 21. Günde de lekelenmeler başladı. 2-3 gündür devam ediyor. Başka hiçbir gelişme yok.
Sen nasılsın esas? Hastalığı nasıl atlattın? Hastanede yattın mı, ayakta mıydın?
Tekrar çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yine şanslısın. Allah korusun daha ağır seyredebilirdi. Olsun, bu ay da böyle geçsin. Sağlığından önemli değil ya.O zaman inşallah çok güzel gelişmelerini yazarız Allaha şükür şuan çok iyiyim
Yok canım hastane de yatmadım sözde hafif atlamışım ama hayatımda yaşamadığım agrı ve acılar hissettim 5-6 gün ateşliydim kusma ishal ve sanki iç organlarında cam kırıkları varmış gibi 1 hafta geçirdim nefes bile almak istemiyordum Allahım bir daha bana da kimseye de yaşatmasın anca anca iyi oluyorum o da çok degil de ama işte ilk zamanlar a göre bu arada 3 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat ben olamadım artık korona mı etkiledi bilmiyorum çünkü hiç belirtim yok bakalım ben de sizinle beraber bekliyorum adetim in gelmesini ki yeni aya başlayabileyim
Çok teşekkür ediyorum tatlım öyle tabii Allahıma şükür ki atlattım artık önümüzde ki aya kısmet adet gelsinde bir çalışmalara başlayacagımTekrar çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yine şanslısın. Allah korusun daha ağır seyredebilirdi. Olsun, bu ay da böyle geçsin. Sağlığından önemli değil ya. ☺
13 ekim.Kızlar bat ını yazmayı unuttukları varsa tekrar bana yazabilir misiniz
Adet oldum canım yeni bat 30 kasımKızlar bat ını yazmayı unut
Canım naptın test yaptın mı takip edemedim de
@korfezida 23 eylül
Annehayalim--30eylülTweety22 - - Bat 3 ekim(bu arada hala adet olmadım)
@Tubaa9533 5 ekim
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35 12 ekim
Cizi22 13 ekim
@RBA18 14 ekim
@tokalak--18ekim
A Akasya10 --22ekim
@Ojej 22 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@Hadi yaaa 26 ekim
@jnci--28ekim
@Nosking--13 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
24 ekim Benide ekleyn ilk kez klomen kullanışımKızlar bat ını yazmayı unuttukları varsa tekrar bana yazabilir misiniz
İnşallahh inşallahhh bebeğin seninledir tüm dualarm seninleKızlar dua edin ne olur. Yarın bat günü, dilerim hamile kalmışımdır. Şeffaf bi akıntı var. Dilerim hamileyimdir.
Bat 20 ekim beni de ekler misin canımKızlar bat tarihleri izi söylerseniz 1 sayfaya ekleyebilirimberaberce bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?