- 9 Aralık 2020
- 55
- 17
- 3
- 30
Merak ettim kalabildiniz mi HamileBeeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
kuzum bekliyorum daha gelen yok az önce çok kıvamlı akıntı geldi zaten 2 haftadır akıntı hiç bitmiyorda böyle adet öncesi akıntım oluramaonun gibi değildi çok fazla miktarda ve çok fazla yoğun kıvamlıydı adet oldum sandım bir an 2 haftadır kasık ağrımda geçmedi ufak tefek koku hassasiyeti baş dönmeside yaşadım halsizlik had safhada zaten 3 gündr test yapıyorum tek çizgi bu sabah yaptım hayalet şekilde gördük eşimle ama telde hiç belli olmuyor pazartesiye kadsr eğer olmazsam tekrarlayacağık testi pazartesi doktora inşallah inşallah . Sende ne var ne yokCanım beni hatırladın mı bilmiyorum . Seni merak ettim buldum . İkimizinde bat bugündü . Varmı bi gelişme :)
Aynen cnım nasıl geçecek zaman bilmiyorum ama bekliyorum bakalımHayırlısı olsun canım bi kaç gün geçsin varsa kesin belli olur
Bende hiçbir belirti yok gibi . Ara ara ufak tefek kasıklarımda ağrı hissettim sanki . Yada bana öyle geldi . Hiç test yapmadım . Bugün bekliyorum bende gelecek mi bakalım . Evde test var yapmamak için sabah kalkıp hemen tuvalete koşuyorumkuzum bekliyorum daha gelen yok az önce çok kıvamlı akıntı geldi zaten 2 haftadır akıntı hiç bitmiyorda böyle adet öncesi akıntım oluramaonun gibi değildi çok fazla miktarda ve çok fazla yoğun kıvamlıydı adet oldum sandım bir an 2 haftadır kasık ağrımda geçmedi ufak tefek koku hassasiyeti baş dönmeside yaşadım halsizlik had safhada zaten 3 gündr test yapıyorum tek çizgi bu sabah yaptım hayalet şekilde gördük eşimle ama telde hiç belli olmuyor pazartesiye kadsr eğer olmazsam tekrarlayacağık testi pazartesi doktora inşallah inşallah . Sende ne var ne yok
Ben 10 tane falan almıştım bugün aslında yapmayacaktım şeytan dürttü hala olmadım ama ben hamile gibi hissediyorum yaşadıklarım normal değil eşimle hayalet çizgiyidie gördük zaten telde hiç belli olmuyorBende hiçbir belirti yok gibi . Ara ara ufak tefek kasıklarımda ağrı hissettim sanki . Yada bana öyle geldi . Hiç test yapmadım . Bugün bekliyorum bende gelecek mi bakalım . Evde test var yapmamak için sabah kalkıp hemen tuvalete koşuyorumbakalım hayırlısı . Bugün olmazsam belki yarın yaparım . Negatif görmektense korkuyorum .
İnş hayırlısı olur canım hakkında . Bende geçen ay Herşeyi belirti yapmıştım kendime sonra regl olduğumda üzülmüştüm . O yüzden bu ay test falan yapmadım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorumBen 10 tane falan almıştım bugün aslında yapmayacaktım şeytan dürttü hala olmadım ama ben hamile gibi hissediyorum yaşadıklarım normal değil eşimle hayalet çizgiyidie gördük zaten telde hiç belli olmuyor
İnşallah canım brn her ay yapıyorum kendimde sürekli belirti arıyorum ama bu ay kasık ağrısı başlayınca çok şüphelendik inşallah vardır yaa regl olmayız inşallahİnş hayırlısı olur canım hakkında . Bende geçen ay Herşeyi belirti yapmıştım kendime sonra regl olduğumda üzülmüştüm . O yüzden bu ay test falan yapmadım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum
İnşallh canım .İnşallah canım brn her ay yapıyorum kendimde sürekli belirti arıyorum ama bu ay kasık ağrısı başlayınca çok şüphelendik inşallah vardır yaa regl olmayız inşallah
Sheraaa ovulasyondan kaç gün sonra pozitifsin benim bat 21 negatif hala testlerBenim 5 gün kala erken gebelik negatifti 3 gün kala kaset test negatifti regl günüm 1 gün geçince kaset test ile öğrenip kan testiyle doğruladım kuzum. Hemen üzme kendini bekle
15 gun sonra cnm regl gunumun ertesinde poZitif gordumSheraaa ovulasyondan kaç gün sonra pozitifsin benim bat 21 negatif hala testler
Peki öncesinde test yapıp da negatif gördüğünüz olmuş muydu?15 gun sonra cnm regl gunumun ertesinde poZitif gordum
3 gün kala kaset test negatifmisPeki öncesinde test yapıp da negatif gördüğünüz olmuş muydu?
Bu çok umut verici demekki 12 gün değil 15 gün sonrada yerlesebiliyor15 gun sonra cnm regl gunumun ertesinde poZitif gordum
Regl me 5 gun kala erken gebelik testif negatifti tertemiz tek cizgi 3 gun kala kaset gebelik testi negatifti o da tertemiz tek cizgi reglm 1 gun gecince gogusumun buyudugunu farkettim ustunde damarlanma vardi 3. Testimi yaptim o zmn gordum pozitifi silik 2 ciZgi ama nispeten belirgindi asiri silik degildiPeki öncesinde test yapıp da negatif gördüğünüz olmuş muydu?
Anladım baya geç belli olmuş. Benim de bata 8 gün kaldı bekliyorum öyleRegl me 5 gun kala erken gebelik testif negatifti tertemiz tek cizgi 3 gun kala kaset gebelik testi negatifti o da tertemiz tek cizgi reglm 1 gun gecince gogusumun buyudugunu farkettim ustunde damarlanma vardi 3. Testimi yaptim o zmn gordum pozitifi silik 2 ciZgi ama nispeten belirgindi asiri silik degildi
Dusuk riskim var kuzum Rabbim ne eylerse guzel eyler temennin icin tesekkur ederimAnladım baya geç belli olmuş. Benim de bata 8 gün kaldı bekliyorum öyleHayırlı olsun kelebeğiniz sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet biraz sabırlı olmak gerekiyor tutmaya çalışacağım kendimi bakalımDusuk riskim var kuzum Rabbim ne eylerse guzel eyler temennin icin tesekkur ederimAllah insallah sana da yasatsin en kisa zamanda surekli test yapmak cok yorucu cnm bnm en guzeli bat gecince yapmak bende regl den yaklasik 1 hafta once kasigimda batmalar oldu 3 oncesinde mide bulantisi ve ishal aksam aniden basladi test yaptim
Negatif cikti o zmn bende umidi kestim sonra bat gunumde regl olmadim test yapmicam dedim cunku ayni regl sancim vardi demek ertesi gun olucam dedim ama olmayinca test yaptim o zmn cikti
Hiç korkmayın, gönlünüzü ferah tutunHimm.bende cok korkuyorum ya en son 9 aralıkta gittim doktora 264 cikti beta erken dedi dun idrar testi yaptım cok kotu ikinci cizgi hemen cikti birsey yoktur dimi kanamam da yok ama ya bebek yoksa diye korkuyorum pazartesi gidicem doktora ama günler.hic geçmiyor.kasik agrim.gogus hassasiyetim hala var.ilk gebeligim cok korkuyorum
Benim erken gebelik testinde çıkmamıştı ama dandik kaset testte hem de normal gebelik testinde çıkmıştı. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyorlar.Regl me 5 gun kala erken gebelik testif negatifti tertemiz tek cizgi 3 gun kala kaset gebelik testi negatifti o da tertemiz tek cizgi reglm 1 gun gecince gogusumun buyudugunu farkettim ustunde damarlanma vardi 3. Testimi yaptim o zmn gordum pozitifi silik 2 ciZgi ama nispeten belirgindi asiri silik degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?