Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beni hatırladın mı bilmiyorum . Seni merak ettim buldum . İkimizinde bat bugündü . Varmı bi gelişme :)
kuzum bekliyorum daha gelen yok az önce çok kıvamlı akıntı geldi zaten 2 haftadır akıntı hiç bitmiyorda böyle adet öncesi akıntım oluramaonun gibi değildi çok fazla miktarda ve çok fazla yoğun kıvamlıydı adet oldum sandım bir an 2 haftadır kasık ağrımda geçmedi ufak tefek koku hassasiyeti baş dönmeside yaşadım halsizlik had safhada zaten 3 gündr test yapıyorum tek çizgi bu sabah yaptım hayalet şekilde gördük eşimle ama telde hiç belli olmuyor pazartesiye kadsr eğer olmazsam tekrarlayacağık testi pazartesi doktora inşallah inşallah . Sende ne var ne yok

Bende hiçbir belirti yok gibi . Ara ara ufak tefek kasıklarımda ağrı hissettim sanki . Yada bana öyle geldi . Hiç test yapmadım . Bugün bekliyorum bende gelecek mi bakalım . Evde test var yapmamak için sabah kalkıp hemen tuvalete koşuyorum bakalım hayırlısı . Bugün olmazsam belki yarın yaparım . Negatif görmektense korkuyorum .

Ben 10 tane falan almıştım bugün aslında yapmayacaktım şeytan dürttü hala olmadım ama ben hamile gibi hissediyorum yaşadıklarım normal değil eşimle hayalet çizgiyidie gördük zaten telde hiç belli olmuyor

İnş hayırlısı olur canım hakkında . Bende geçen ay Herşeyi belirti yapmıştım kendime sonra regl olduğumda üzülmüştüm . O yüzden bu ay test falan yapmadım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım brn her ay yapıyorum kendimde sürekli belirti arıyorum ama bu ay kasık ağrısı başlayınca çok şüphelendik inşallah vardır yaa regl olmayız inşallah

Peki öncesinde test yapıp da negatif gördüğünüz olmuş muydu?
Regl me 5 gun kala erken gebelik testif negatifti tertemiz tek cizgi 3 gun kala kaset gebelik testi negatifti o da tertemiz tek cizgi reglm 1 gun gecince gogusumun buyudugunu farkettim ustunde damarlanma vardi 3. Testimi yaptim o zmn gordum pozitifi silik 2 ciZgi ama nispeten belirgindi asiri silik degildi

Anladım baya geç belli olmuş. Benim de bata 8 gün kaldı bekliyorum öyle Hayırlı olsun kelebeğiniz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Anladım baya geç belli olmuş. Benim de bata 8 gün kaldı bekliyorum öyle Hayırlı olsun kelebeğiniz sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Dusuk riskim var kuzum Rabbim ne eylerse guzel eyler temennin icin tesekkur ederim Allah insallah sana da yasatsin en kisa zamanda surekli test yapmak cok yorucu cnm bnm en guzeli bat gecince yapmak bende regl den yaklasik 1 hafta once kasigimda batmalar oldu 3 oncesinde mide bulantisi ve ishal aksam aniden basladi test yaptim
Negatif cikti o zmn bende umidi kestim sonra bat gunumde regl olmadim test yapmicam dedim cunku ayni regl sancim vardi demek ertesi gun olucam dedim ama olmayinca test yaptim o zmn cikti

Evet biraz sabırlı olmak gerekiyor tutmaya çalışacağım kendimi bakalımİnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin gönlünü ferah tut

Hiç korkmayın, gönlünüzü ferah tutun benim değerim yok denecek kadar düşüktü. Belliydi kanamam olacağı. Sizin değeriniz yüksek ve artış var mı diye kan testi yaptırın. Değer yükseliyorsa sorun yok demektir. Bir de güzel düşünün sağlıkla gelişsin

Benim erken gebelik testinde çıkmamıştı ama dandik kaset testte hem de normal gebelik testinde çıkmıştı. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…