Ben uygulama kullanıyorum ama adetimin geleceği günü doğru çıkıyor sadece. Yumurtlama gününü hiç tutturamadı uygulama. Pek de uygulamaya güvenmiyorum onun için.Uygulama kullanıp da işe yarayan var mı acaba? ben de 6 aydır kullanıyorum, pek bir fayda göremedim
Uygulamam var ama adet düzenimi ve akıntı günlerimi güncelleyince son 3 ayı da güncelliyor, geri bakınca görüyorum ki yumurtalama günlerindeki beraberlik günleri de sapmış.. ben anlamadım bu işi :))))Ben uygulama kullanıyorum ama adetimin geleceği günü doğru çıkıyor sadece. Yumurtlama gününü hiç tutturamadı uygulama. Pek de uygulamaya güvenmiyorum onun için.
Perio var uygulama o güzel. Senin uygulama hangisi canım benimUygulamam var ama adet düzenimi ve akıntı günlerimi güncelleyince son 3 ayı da güncelliyor, geri bakınca görüyorum ki yumurtalama günlerindeki beraberlik günleri de sapmış.. ben anlamadım bu işi :))))
Bende dün onu yükledim ama perioyu daha çok beğenmiştim. Bundan pek birsey anlamadım. Bi de perioyu dene istersenpembe bir çiçek var sanırım adı Takvimim My tracker...
Tamamdır denerim, bu 5 gün geçsin inşallah gerek de kalmaz yüklememe :)Bende dün onu yükledim ama perioyu daha çok beğenmiştim. Bundan pek birsey anlamadım. Bi de perioyu dene istersen
Bata 5 gün mü kaldı?? Hadi inşallah yükleme yapsan bile gebelik takibi için uygulama yüklensin o zaman...Tamamdır denerim, bu 5 gün geçsin inşallah gerek de kalmaz yüklememe :)
Normalde kullandığım flo vardı ama ona güvenmedim. Takvimim diye bir program yükledim. O yumurtlama ve adeti gösteriyor. Son üç ay reglini girmen lazım. Ben de doğru çıktı.Uygulama kullanıp da işe yarayan var mı acaba? ben de 6 aydır kullanıyorum, pek bir fayda göremedim
pembe bir çiçek var sanırım adı Takvimim My
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana daBenide ekleyin 22 Ocak
Erken yaptım diye herhalde ama yine eşime söyledim çok sevindiins yanilmiyorum dur çünkü buda 5 dk yi geçmeden çıktı ins yanilmam sag salim tutunur bana darısı tüm anne adaylarına Alllahim sen bu cuma gecesine bağlayan günün hürmetine herkesi evlat sahibi et güzel haberler almasını dile
Tabiki ekliyorum seni de canım hayırlı olsunBenim de bat 28 ocak ekler mısınız
İnşaAllah diger aya olur canımAdet oldum canım bu ayda olmadı malesef
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah dua et canım bize deTesti bugün tekrarladim hamile yımşükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin
Canım hoş geldin Allahım tekrar böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah güzel haberlerin olurMerhabalar. Ben de 2021'e hamile girmek istiyordum. Neredeyse girecektim de. 16 aydır istiyoruz. 1 yıldan sonra eylülde hamile kalmıştım. Malesef kalbi durdu 2 aylıkken. 9 kasımda zorunlu kürtaj oldu. Zaten kanamam falan da olmuştu progestanla durdurmuştuk. Şimdi yine ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapıyorum çünkü bende pko var. Ve bazen hiç pozitifi göremeden hasta oluyorum. Genelde 40 45 günde bir. Bazen daha çok bazen daha az. Çok çaresizim 1 yıl bekledikten sonra bir de düşük olması aklıma geldikçe kahroluyorum ve aklımdan çıkmıyor diyebilirim. Yarın birdaha test yapıcam. Ovulasyon koyulaştığı güne göre. Ama sadece en koyu olduğu gün yani pozitif değildi aslında. Kontrol çizgisi hep daha koyu oluyor malesef. Bu ay da olmazsa yine soğan kürü yapıcam. Bakalım inşallah tekrar bu güzel duyguyu yaşarım. Hepiniz de yaşarsınız ve sağlıklı olur inşallah herkesin bebişleri.
Bu bariz pozif hayırlı olsun hepimize nasip etsin AllahımKizlar merhaba araniza yeni katildim adetkme 3 gun var ufak tefek belirtim vardi dayanamayip idrar testi yaptım sizce gebelik var mi yanlis sonuc verir mi erken oldugu icinEki Görüntüle 2765847
Amin sağol canımHoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Tabiki ekliyorum seni de canım hayırlı olsun
İnşaAllah diger aya olur canım
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah dua et canım bize de
Amin ins herkese nasip olur bu sene bizim dememiz olur insHamileler
Kalbim73
@Fatmazell74
@Tugba220
@Aygolge
@Zeymes
@Uzmankezban
@Nosking
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@karadenizkizi1982 1 Ocak
@Hayatlarrr 2
Ocak
@yncmst 7 Ocak
@yncmst 8 Ocak
@yakamoz-91 9 Ocak
@kelebek3333 9 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@balkabagi21 16 Ocak
ELIF7007 17 Ocak
@Seven003 20 Ocak
@FitnatAsel 22 Ocak
@rayiha87 22 Ocak
Kalbim73 22 Ocak
Kalbim73 22 Ocak
@Seven003 23 Ocak
@denizzz5900 23 Ocak
Tweety22 24 OCAK
@karavil 28 Ocak
@Freeangel09 28 Ocak
@Kesek 31 Ocak
@Hafize2511 4 Şubat
@yncmst 4 Şubat
@kullaniciadimne 4 Şubat
@gcss 5 Şubat
T There is Hope 10 Şubat
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
beni de listeye ekler misin canım BAT 30 ocak... adet öncesi lekelenmem oluyordu 4 5 gün önceden. şuan lekelenme yok; beyaz su g,b, yoğun akıntılar geliyor.. İnşallah tutmustur bu ay :))Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Tabiki ekliyorum seni de canım hayırlı olsun
İnşaAllah diger aya olur canım
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah dua et canım bize de
Yaptım canım pozitif çıktıBenimde lekeler 2 gun sonra adete döndükdr73 test yaptin mi tekrar?
Hayırlısı olsun hakkında canım sıkma canını. Rabbim elbet bize de nasip eder.Bat tarihi 27 Ocak a kadar olan kızlar durumlar nasıl var mı gelişme belirti gecikme?
Beni soracak olursanız ben hala adet olmadım ama gebelikten degil eminim çünkü hiç bir belirtim yok ayrıca bugün test yaptım negatif çıktı eger olsaydı bugün gecikmenin 3.günü çıkardı
Benim kist geçmişim oldugu için ben ona baglı yorum bir de troid hormonun yüksek o sebeple de olabilir bekliyorum bakalım adet oluversem Dr a gidicem bir türlü gelivermedi ben de durumlar böyle kızlar
Tabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana dabeni de listeye ekler misin canım BAT 30 ocak... adet öncesi lekelenmem oluyordu 4 5 gün önceden. şuan lekelenme yok; beyaz su g,b, yoğun akıntılar geliyor.. İnşallah tutmustur bu ay :))
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimizeYaptım canım pozitif çıktısana cevAp verdim mi yoksa yeni mi görüyorum yorumu
TeşekkürlerTabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?