Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulama kullanıp da işe yarayan var mı acaba? ben de 6 aydır kullanıyorum, pek bir fayda göremedim
Ben uygulama kullanıyorum ama adetimin geleceği günü doğru çıkıyor sadece. Yumurtlama gününü hiç tutturamadı uygulama. Pek de uygulamaya güvenmiyorum onun için.

Ben uygulama kullanıyorum ama adetimin geleceği günü doğru çıkıyor sadece. Yumurtlama gününü hiç tutturamadı uygulama. Pek de uygulamaya güvenmiyorum onun için.
Uygulamam var ama adet düzenimi ve akıntı günlerimi güncelleyince son 3 ayı da güncelliyor, geri bakınca görüyorum ki yumurtalama günlerindeki beraberlik günleri de sapmış.. ben anlamadım bu işi :))))

Uygulamam var ama adet düzenimi ve akıntı günlerimi güncelleyince son 3 ayı da güncelliyor, geri bakınca görüyorum ki yumurtalama günlerindeki beraberlik günleri de sapmış.. ben anlamadım bu işi :))))
Perio var uygulama o güzel. Senin uygulama hangisi canım benim

Uygulama kullanıp da işe yarayan var mı acaba? ben de 6 aydır kullanıyorum, pek bir fayda göremedim
Normalde kullandığım flo vardı ama ona güvenmedim. Takvimim diye bir program yükledim. O yumurtlama ve adeti gösteriyor. Son üç ay reglini girmen lazım. Ben de doğru çıktı.

Benide ekleyin 22 Ocak
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da

Benim de bat 28 ocak ekler mısınız
Tabiki ekliyorum seni de canım hayırlı olsun
Adet oldum canım bu ayda olmadı malesef
İnşaAllah diger aya olur canım
Testi bugün tekrarladim hamile yım şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah dua et canım bize de

Bat tarihi 27 Ocak a kadar olan kızlar durumlar nasıl var mı gelişme belirti gecikme?
Beni soracak olursanız ben hala adet olmadım ama gebelikten degil eminim çünkü hiç bir belirtim yok ayrıca bugün test yaptım negatif çıktı eger olsaydı bugün gecikmenin 3.günü çıkardı
Benim kist geçmişim oldugu için ben ona baglı yorum bir de troid hormonun yüksek o sebeple de olabilir bekliyorum bakalım adet oluversem Dr a gidicem bir türlü gelivermedi ben de durumlar böyle kızlar

Canım hoş geldin Allahım tekrar böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah güzel haberlerin olur
Kizlar merhaba araniza yeni katildim adetkme 3 gun var ufak tefek belirtim vardi dayanamayip idrar testi yaptım sizce gebelik var mi yanlis sonuc verir mi erken oldugu icinEki Görüntüle 2765847
Bu bariz pozif hayırlı olsun hepimize nasip etsin Allahım

Amin sağol canım Rabb'im hepinize nasip etsin ins

Amin ins herkese nasip olur bu sene bizim dememiz olur ins

beni de listeye ekler misin canım BAT 30 ocak... adet öncesi lekelenmem oluyordu 4 5 gün önceden. şuan lekelenme yok; beyaz su g,b, yoğun akıntılar geliyor.. İnşallah tutmustur bu ay :))

Hayırlısı olsun hakkında canım sıkma canını. Rabbim elbet bize de nasip eder.

beni de listeye ekler misin canım BAT 30 ocak... adet öncesi lekelenmem oluyordu 4 5 gün önceden. şuan lekelenme yok; beyaz su g,b, yoğun akıntılar geliyor.. İnşallah tutmustur bu ay :))
Tabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Yaptım canım pozitif çıktı sana cevAp verdim mi yoksa yeni mi görüyorum yorumu
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimize

Tabiki canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin dua et hepimize
Teşekkürler sağ salim dogururum ins Rabb'im hepinize bu güzelliği verdin dua ediyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…