- 26 Eylül 2020
- 174
- 93
- 48
- 31
Bu arada çokça geçmiş olsun. Allah hiç kimseye yaşatmasın.Kızlar merhabalar korona kapmıştım çok sıkıntılı bir süreçtir o dönem de malum giremedim artık buradayım bat yazan herkesi ekleyeceğim
Ekim olabilir mi acaba batınızBat 27 Eylül benide ekler misiniz
Tamam canım ekliyorumTweety22 Benide ekler misiniz bat 21 ekim. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende bebişimi cok uzun zamandır bekliyorum. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Aminnnn Allahım gerçekten kimseye yaşatmasınBu arada çokça geçmiş olsun. Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Canım naptın test yapabildin mi takip edemedimKızlar dua edin ne olur. Yarın bat günü, dilerim hamile kalmışımdır. Şeffaf bi akıntı var. Dilerim hamileyimdir.
Kan testi yaptırdım, bebek yok malesef. Stresten sanırım reglim geciktiCanım naptın test yapabildin mi takip edemedim
Kızlaaaarrrr yeni gelenler hoş geldiniz topiğimize ve hepimizi ekledim inşallah hayırlı olur yeni batlarımız
Anladım canım inşallah bu aya nasip etsin AllahımKan testi yaptırdım, bebek yok malesef. Stresten sanırım reglim gecikti
Hoş geldin Amin inşallah canım28 EKİM Ekim ayı hepimize hayırlı gelsin inşallah 1 buçuk seneyi devirmek uzereyimm
En son görülen adet tarihinin başlamasını yazmıyor muyuz ben yanlış mı anlamışımEkim olabilir mi acaba batınız
Ben yanlış anlamışım galiba Ekim'de olacağımız tarihi yazacaktım heralde çok pardon 25Ekim olacakM Maviyiseven batın 27 Ekim olabilir mi acaba Eylül yazmışsında
Tamam canım ekliyorumBen yanlış anlamışım galiba Ekim'de olacağımız tarihi yazacaktım heralde çok pardon 25Ekim olacak
Bat ı yazıyoruz o da beklenen adet tarihimiz oluyor yaniEn son görülen adet tarihinin başlamasını yazmıyor muyuz ben yanlış mı anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?