Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

22 1 yıl 1ocak

Kimisinde hiç belirti olmuyormuş canım buna takılma :)
Benim yumurtlama belirtim hiç olmuyo acaba yumurtlamiyor muyum acaba diye düşünüyorum sadece sivilceler çıkıyor.. adet döneminde sivilceler cikiyo... sonra adet bittikten 1 ya da iki hafta sonra sivilcenme gene oluyo .. ve hiç akıntım olmuyo o yüzden yumurta oluşmadığını ve çatlama olmadığını düşünüyorum

Benim yumurtlama belirtim hiç olmuyo acaba yumurtlamiyor muyum acaba diye düşünüyorum sadece sivilceler çıkıyor adet döneminde sivilceler cikiyo sonra adet bittikten 1 ya da iki hafta sonra sivilcenme gene oluyo
Hormonal bir durum buda kişiden kişiye göre değişir bazı aylarda benimde olmuyor ya da oluyor farketmiyoruz ama bir sıkıntı yok bende o yönde doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin.

Hormonal bir durum buda kişiden kişiye göre değişir bazı aylarda benimde olmuyor ya da oluyor farketmiyoruz ama bir sıkıntı yok bende o yönde doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin.
Bu ay gebelik oluşmaz ise gidicem zaten .. tedaviye baslicam ..o yüzden bu aydan umudum yok 16 Aralık olsa adet olunca 2 ci günü doktora gidicem Allah'ın izni ile ilk ayda tutunur bana bebişim...

Bu ay gebelik oluşmaz ise gidicem zaten .. tedaviye baslicam ..o yüzden bu aydan umudum yok 16 Aralık olsa adet olunca 2 ci günü doktora gidicem Allah'ın izni ile ilk ayda tutunur bana bebişim...
İnşallah Allah nasip eder bu konuda sabır çok önemli sabrını ve duanı eksik etme cnm hayırlısıyla gelsin bebeğin

Hoşbuldum tedavi görüyormusunuz
25 yaşındayım 17 aydır evliyim hiç korunmadim 7 aydır doktora gidiyorum rahim filmi çekildim temiz eşimde de bende de sıkıntı yok çok şükür eylülde klomen kullandım tutmadı ekimde ara verdim ve Tekrar klomen kullandım kasim 23 te iğne oldum bata 3 gün var beklemedeyim bugün yaptığım idrar testim negatif özetle ben buyum

Üzüldüm kuzum umudunu yitirme sakın bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır düşünüyorz dışarıdan çok baskı yiyorsan yada kendi kendine cok takıyorsan onlarda etkiler bendede hiç birşey yok eşimde de bende femara kullandm önce snra 1.aşılama 2.aşılama şimdi tüp bebeğe geçtik inşallah güzel olur ama yorucu bir süreç kimseye anlatma kendini çocuk istediğini düşündüğünü akışına bırak

Tedavi gördüğümü bile kimseye söylemedim ya şuan erken diyorum yaDa nasip diyorum eşimin anneannesini çok seviyorum birazda yaşlı o demişti torunumun evladını görmeden ölmem inşallah diye bi yandan onun için çok istiyorum en büyük torun bu gerisi evli bile değil çok fazla baskı da yok heleki eşim en büyük destekçim allah razı olsun ondan. Inşallah sizde bian önce kavuşursun bebislere bi sorun var mı eşinde veya sende

Yok tatlım çok şükür ben korunmayı bırakınca hemen olur diye düşündm herkeslere yani konu açılınca tabi arkadaşlarıma kuzenlerime dedm düşünüyorz artık hayırlısı vs diye o dediklerimin hepsi doğurdu ben hala boş üzülmemek elde degil ama napalm smdi soran sorana kmseye bişide diyemiyorum deliriyorum. Acıyan gözlerle bakıyor sanki insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…