Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de acayip bir şişkinlik var gaz sıkıntısı da var bu belirti midir bilmiyorum
Aynen öyle ama bende hiç kasık ağrısı yok bu biraz hamilelik konusunda inancımı kaybettiriyo, tabiki herkes aynı belirtileri göstermez ama) yinede bir çoğunlukta öyle sendede öyle

Aşılamayi doğru bulmuyorum, 2.5 yıldır evliyim, 14 aydır korunmuyoruz , eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı yok adetlerim duzenli, ovulasyon ve yumurtalama takibini sürekli yaparım , bütün test ve tahlillerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı, hsg rahim filmi cekilde ve 1 ay önce aşılama oldu tutmadı aşılamadan 9 gün sonra adet oldum. Doğal yol gebelikten tek farkı , yumurtaya yakın bir yere bırakıyor doktor enjektör ile spermleri yani gereksiz.

Peki ne kadar verdin aşılama için

Bat 25 aralık
Yaş 21
1 yıldır istiyoruz

Merhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?

İnşallah değeriniz yükselir , sağlıklı bir gebeliğiniz olur ve bebisiniz sizinle olur kasık ağrıları adet belirtisi de olabilir, ovulasyon ve yumurtalama takibi yapmanizi öneririm buna istinaden bir sonuç alınabilir .

Yükselir mi peki bir sonraki adete kadar yani 10 gün önce verdim kan tahlili normalde mesala 0,001 falan Çıkması gerekmiyor mu 0,273 Çıkması beni heyecanlandırdı

Yükselir mi peki bir sonraki adete kadar yani 10 gün önce verdim kan tahlili normalde mesala 0,001 falan Çıkması gerekmiyor mu 0,273 Çıkması beni heyecanlandırdı
Değeriniz 5 in üstünde çıkması gerekir ve de 2 günde bir 2 kat artması lazım , isterseniz 5 gün sonra tekrar kan verin betaya baktırın değerini yükselmiş ise mutlu olabilirsiniz

Değeriniz 5 in üstünde çıkması gerekir ve de 2 günde bir 2 kat artması lazım , isterseniz 5 gün sonra tekrar kan verin betaya baktırın değerini yükselmiş ise mutlu olabilirsiniz
Adet günüme 10 gün var eğer yine lekelenme olursa baktırırım çok teşekkür ederim

Umudunuzu kırmak istemem ama benimde sonucum 1.6 çıktı. Normalde hep 1.2 den küçük çıkardı. Kendimde hemşire olduğum için doktora hemen danıştım ve malesef bunun bir anlamının olmadığını ama içim rahat edecekse adet günümde bir daha test yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim de bat 20 aralık ama rahim filmi çektirdim sanırım erken olcam o yüzden. Şuan adetimin gelmesini bekliyorum. Benim de aşırı derece de sol kasık ağrım var. İnşallah yükselir sizin değeriniz ama yine de hayal kırıklığına uğramayın adet olunca

Anladım canım yok her şeyin hayırlısı üzülmüyorum ne zaman hayırlısıyla o zaman olsun sadece öyle çıktığı için heyecanlandım.🕊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…