- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Bir umuttur yasamak yaşıyoruz umudumuz da var pes etmekte yok hayırlısı neyse bizlerin olsun inş şimdilik iyi gecelerIns bu sefer guzel seyler yazisiriz buradan
inşallah teşekkürler :)Bir umuttur yasamak yaşıyoruz umudumuz da var pes etmekte yok hayırlısı neyse bizlerin olsun inş şimdilik iyi geceler
Aynen öyle ama bende hiç kasık ağrısı yok bu biraz hamilelik konusunda inancımı kaybettiriyo, tabiki herkes aynı belirtileri göstermez ama) yinede bir çoğunlukta öyle sendede öyleBende de acayip bir şişkinlik var gaz sıkıntısı da var bu belirti midir bilmiyorum
Durum nedir canım bugün 8 Aralık .. mutlu haberleri bekliyoruz hepinizden..6 Aralık beklenen adet tarihim beni de ekleyin lütfen
Merhaba canım test yaptın mı ? Sonucu paylaşabilir misin ..MerhabaBenide ekler misiniz 4.12 bat tarihim. Yarın test yapacağım sonucu paylaşırım sizlerlede
bikz iki buçuk yıldır evliyiz , ve son 2 aya kadar korunuyodum , geçeb ay kimyasal oldu bu ayda öyle oldune zamandır korunuyordunuz peki ilk kimyasalı geçirdiğinizde cok uzun zaman mı
Peki ne kadar verdin aşılama içinAşılamayi doğru bulmuyorum, 2.5 yıldır evliyim, 14 aydır korunmuyoruz , eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı yok adetlerim duzenli, ovulasyon ve yumurtalama takibini sürekli yaparım , bütün test ve tahlillerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı, hsg rahim filmi cekilde ve 1 ay önce aşılama oldu tutmadı aşılamadan 9 gün sonra adet oldum. Doğal yol gebelikten tek farkı , yumurtaya yakın bir yere bırakıyor doktor enjektör ile spermleri yani gereksiz.
Özel hastanede yaptirdim aşılamayi 1500 TL para verdim tabi ondan önce de ilaç kullandım ilaçlara da para verdimPeki ne kadar verdin aşılama için
Bat 25 aralıkGebe kalmak isteyenler .. bu süreçte gelin beraber takip edelim .. bat larinizi söyleyin sizide ekleyeyim
Rabbim tüm anne olmak isteyenlere bu yılbaşında hamileyim demeyi herkese nasip etsin
beklenen adet tarihi (bat)
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT , NE KADAR SÜREDİR İSTEDİĞİNİ VE yaşını BELİRTMESİ GEREKMEKTEDİR. EKSİK BİLGİ İLE LİSTEYE EKLEME YYAPILMAMAKTADIR
Anne adayı
mhdzadeYaş
Ne kadar süredir istiyorsunuz
Bat tarihi
4 aralikSonuç
Cessika571 4 ay 6 Aralık Mavera2048 9 Aralık
mellovin 27 8 ay 9 Aralık pinkpisces 1 yıl 10 Aralık Merve kpc 2 ay 10 Aralık Eliff456 2 yıl 11 Aralık Kivircikkhatun 11 Aralık Aleynaaleyna00
gulasor 24
10 ay
14 Aralık
14 AralıkBsraaa1234 27 4 ay 14 Aralık Aylinaydemir35 15 Aralık sinoplu17 1 yıl 16 Aralık Bendiss1708 24 1,5 yıl 16 Aralık
illy_illy 18 Aralık Alynabll 2 yıl 19 Aralık Sade frappe 19 Aralık Dilosunuz 19 Aralık Fatmazell74 28 3 yıl 20 Aralık Ecrinsevde54 20 Aralık HemsireHanim263 20 Aralık Pandoranin kutusu 2 yıl 21 Aralık yagmur597 2,5 yıl 22 Aralık avtugba 2 yıl 22 Aralık
tubaagl 23 Aralık
Tokerrr 24 Aralık
Mus4117 34 1 ay 24 Aralık
denizzz5900 25 Aralık Smrolcy 25 Aralık emir91 2 yıl 28 Aralık dilara5223 28 Aralık Mandalinaa22 29 Aralık Berrinim 4 ay 29 Aralık Muallimehanimcik 25 2 ay 29 Aralık Minmin2626 31 20 ay 29 Aralık Cimcime111 30 Aralık Asenaasena96 30 Aralık
minok 2 ay 31 Aralık Eylulceee_ 31 Aralık
�
Joynss 30 4-5 ay 2 Ocak Umudum58 35 3 yıl 3 Ocak Sapsirella 23 2 ay 5 Ocak
Gul7 34 5 Ocak ?
ebruuu34 2 ay 8 Ocak
Merhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?Aşılamayi doğru bulmuyorum, 2.5 yıldır evliyim, 14 aydır korunmuyoruz , eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı yok adetlerim duzenli, ovulasyon ve yumurtalama takibini sürekli yaparım , bütün test ve tahlillerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı, hsg rahim filmi cekilde ve 1 ay önce aşılama oldu tutmadı aşılamadan 9 gün sonra adet oldum. Doğal yol gebelikten tek farkı , yumurtaya yakın bir yere bırakıyor doktor enjektör ile spermleri yani gereksiz.
İnşallah değeriniz yükselir , sağlıklı bir gebeliğiniz olur ve bebisiniz sizinle olur kasık ağrıları adet belirtisi de olabilir, ovulasyon ve yumurtalama takibi yapmanizi öneririm buna istinaden bir sonuç alınabilir .Merhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?
Yükselir mi peki bir sonraki adete kadar yani 10 gün önce verdim kan tahlili normalde mesala 0,001 falan Çıkması gerekmiyor mu 0,273 Çıkması beni heyecanlandırdıİnşallah değeriniz yükselir , sağlıklı bir gebeliğiniz olur ve bebisiniz sizinle olur kasık ağrıları adet belirtisi de olabilir, ovulasyon ve yumurtalama takibi yapmanizi öneririm buna istinaden bir sonuç alınabilir .
Değeriniz 5 in üstünde çıkması gerekir ve de 2 günde bir 2 kat artması lazım , isterseniz 5 gün sonra tekrar kan verin betaya baktırın değerini yükselmiş ise mutlu olabilirsinizYükselir mi peki bir sonraki adete kadar yani 10 gün önce verdim kan tahlili normalde mesala 0,001 falan Çıkması gerekmiyor mu 0,273 Çıkması beni heyecanlandırdı
Adet günüme 10 gün var eğer yine lekelenme olursa baktırırım çok teşekkür ederimDeğeriniz 5 in üstünde çıkması gerekir ve de 2 günde bir 2 kat artması lazım , isterseniz 5 gün sonra tekrar kan verin betaya baktırın değerini yükselmiş ise mutlu olabilirsiniz
Rica ederim umarım güzel sonuçlarınızi alirsinizAdet günüme 10 gün var eğer yine lekelenme olursa baktırırım çok teşekkür ederim
Umudunuzu kırmak istemem ama benimde sonucum 1.6 çıktı. Normalde hep 1.2 den küçük çıkardı. Kendimde hemşire olduğum için doktora hemen danıştım ve malesef bunun bir anlamının olmadığını ama içim rahat edecekse adet günümde bir daha test yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim de bat 20 aralık ama rahim filmi çektirdim sanırım erken olcam o yüzden. Şuan adetimin gelmesini bekliyorum. Benim de aşırı derece de sol kasık ağrım var. İnşallah yükselir sizin değeriniz ama yine de hayal kırıklığına uğramayın adet oluncaMerhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?
Maalesef negatif, bir sonraki aya kaldi. Sizin olumlu olur inşallahDurum nedir canım bugün 8 Aralık .. mutlu haberleri bekliyoruz hepinizden..
Anladım canım yok her şeyin hayırlısı üzülmüyorum ne zaman hayırlısıyla o zaman olsun sadece öyle çıktığı için heyecanlandım.Umudunuzu kırmak istemem ama benimde sonucum 1.6 çıktı. Normalde hep 1.2 den küçük çıkardı. Kendimde hemşire olduğum için doktora hemen danıştım ve malesef bunun bir anlamının olmadığını ama içim rahat edecekse adet günümde bir daha test yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim de bat 20 aralık ama rahim filmi çektirdim sanırım erken olcam o yüzden. Şuan adetimin gelmesini bekliyorum. Benim de aşırı derece de sol kasık ağrım var. İnşallah yükselir sizin değeriniz ama yine de hayal kırıklığına uğramayın adet olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?