Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çevrendekilerin patır patır hamilelik haberlerini alıpta içerlemenin acısını çok iyi biliyorum ya. Hani fesatlık kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın ama insan üzülüyor, özeniyor işte. Benim de olsa keşke diyorsun hep

Aynen durum bu gerçektende
Belkide tüp bebek falan olmadan hamileyizdir inşalllllah
Inşallah öyledir rabbim nasip eder
Bu arada anneannesi olayında aklıma şey geldi dedem 98li kardeşimi ben ölmeden sünnetini görmek istiyorm diye zorla 2003de sünnet ettirdi dedem 2018de vefat etti. Allah uzun ömürler versin
Amin inşallah az buzda değil baya zaman geçmiş allah rahmet eylesin inşallah başınız sağolsun

Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur dEr eşim her zaman bi sıkıntı olsa ona bağlardım benim de yok nasip demek ki zamanı var rabbim daha fazla bekletmesini inşallah

Sizden 2 gün sonrada benim bat gelmiş olcak hadi hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize
Amin inşallah bu sabah test yaptim negatifti bata var belki ondan mı bilemedim ama hüngür hüngür ağladım rahatladım da açıkçası nasip bakalım

Ama sen kendine eziyet ediyorsun yapma canım ya adet geçikmesi olmadan önce çıkmaz zaten sonuc
Bi umut işte ne biliyim ama düşündümde ben uzun zamandır hiç böyle ağlamıştım hıçkıra hıçkıra niye böyle olduysa allahtan kimse yoktu

Amin inşallah bu sabah test yaptim negatifti bata var belki ondan mı bilemedim ama hüngür hüngür ağladım rahatladım da açıkçası nasip bakalım
Canım benim içini ferah tut herkesin öyle adet öncesi sonucu çıkıcak diye birşey yok kimisi adetten sonra test yapıyor negatif taa 1 hafta sonra öğrenen var :)

Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur dEr eşim her zaman bi sıkıntı olsa ona bağlardım benim de yok nasip demek ki zamanı var rabbim daha fazla bekletmesini inşallah
Benim eşimde kime ne kötülük yaptıkta başımıza bunlar geliyor diyor artık sabır kalmadı başka hastalıklrda olunca Ben artık takmıyorum. En güzeli tevekkül etmek. Eşin çokta güzel söylemiş.

Canım benim içini ferah tut herkesin öyle adet öncesi sonucu çıkıcak diye birşey yok kimisi adetten sonra test yapıyor negatif taa 1 hafta sonra öğrenen var :)
Evet şuan tek tesellim bu eşimde diyor gecikirse salı teste gideriz diye

Ne yalan söyleyeyim bende kendi kendime öyle düşünüyorum bazen diyorum Allahım ben bu kadar kotu bi insanmıyim Eşim Gerçekten de bu konu da en büyük destekçim yanı oda benim gibi düşünseydi vay halimize çok şükür o her zaman olumlu dusundurur bugünde benim morali öyle görünce yapmadığı şebeklik kalmadı sağolsun bende kızdım biraz işte sen çok sakinsin merak etmiyosun vs vs diye oda bende senin gibi yaparsam olmaz dedi çokta haklıydı

Aynen öyle
Evet şuan tek tesellim bu eşimde diyor gecikirse salı teste gideriz diye
Bekle baya zaman geçsin öyle git hayal kırıklığı yasama mesela benm adetim cok düzenli olur ilk defa 9 gün geçikti ben kosa kosa gittim nasıl mutluym şaka gibi kesn dedim %100 doktora girdim cıktım yok dedi doktor ultrosn baktı kanda ver bakalm yne dedi kapıyı kapattım wc koştm adet olmuşum döndüm doktora dedim yapma kendine bnu dedi kesnlkle pskolojk etkilenmiştim baskılamsm kendimi

Hasta mı olacam bilmiyorum beyaz akintim var afedersin . Hafif göğüs agrım var ama o adet belirtimde de oluyor sol böbrek tarafım biraz krap girip geçti en önemlisi sivilcelerim azmış durumda

Ne mutlu sana. Benim ki benden çok taktığı için tüm vücudunda yaralar çıktı. Dert 1 Ken 2 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…