- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Belkide tüp bebek falan olmadan hamileyizdir inşalllllahIkimizin bat aynı tarihmis
Çevrendekilerin patır patır hamilelik haberlerini alıpta içerlemenin acısını çok iyi biliyorum ya. Hani fesatlık kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın ama insan üzülüyor, özeniyor işte. Benim de olsa keşke diyorsun hepYok tatlım çok şükürben korunmayı bırakınca hemen olur diye düşündm herkeslere yani konu açılınca tabi arkadaşlarıma kuzenlerime dedm düşünüyorz artık hayırlısı vs diye o dediklerimin hepsi doğurdu ben hala boş üzülmemek elde degil ama napalm smdi soran sorana kmseye bişide diyemiyorum deliriyorum. Acıyan gözlerle bakıyor sanki insanlar
Aynen durum bu gerçektendeÇevrendekilerin patır patır hamilelik haberlerini alıpta içerlemenin acısını çok iyi biliyorum ya. Hani fesatlık kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın ama insan üzülüyor, özeniyor işte. Benim de olsa keşke diyorsun hep
Inşallah öyledir rabbim nasip ederBelkide tüp bebek falan olmadan hamileyizdir inşalllllah
Amin inşallah az buzda değil baya zaman geçmiş allah rahmet eylesin inşallah başınız sağolsunBu arada anneannesi olayında aklıma şey geldi dedem 98li kardeşimi ben ölmeden sünnetini görmek istiyorm diye zorla 2003de sünnet ettirdi dedem 2018de vefat etti.Allah uzun ömürler versin
Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur dEr eşim her zaman bi sıkıntı olsa ona bağlardım benim de yok nasip demek ki zamanı var rabbim daha fazla bekletmesini inşallahYok tatlım çok şükürben korunmayı bırakınca hemen olur diye düşündm herkeslere yani konu açılınca tabi arkadaşlarıma kuzenlerime dedm düşünüyorz artık hayırlısı vs diye o dediklerimin hepsi doğurdu ben hala boş üzülmemek elde degil ama napalm smdi soran sorana kmseye bişide diyemiyorum deliriyorum. Acıyan gözlerle bakıyor sanki insanlar
Sizden 2 gün sonrada benim bat gelmiş olcak hadi hayırlı haberler verelim inşallah birbirimizeAynen durum bu gerçektende
Inşallah öyledir rabbim nasip eder
Amin inşallah az buzda değil baya zaman geçmiş allah rahmet eylesin inşallah başınız sağolsun
İnşallah canımSizden 2 gün sonrada benim bat gelmiş olcak hadi hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize
Amin inşallah bu sabah test yaptim negatifti bata var belki ondan mı bilemedim ama hüngür hüngür ağladım rahatladım da açıkçası nasip bakalımSizden 2 gün sonrada benim bat gelmiş olcak hadi hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize
Ama sen kendine eziyet ediyorsun yapma canım ya adet geçikmesi olmadan önce çıkmaz zaten sonucAmin inşallah bu sabah test yaptim negatifti bata var belki ondan mı bilemedim ama hüngür hüngür ağladım rahatladım da açıkçası nasip bakalım
Bi umut işte ne biliyim ama düşündümde ben uzun zamandır hiç böyle ağlamıştım hıçkıra hıçkıra niye böyle olduysa allahtan kimse yoktuAma sen kendine eziyet ediyorsun yapma canım ya adet geçikmesi olmadan önce çıkmaz zaten sonuc
Canım benim içini ferah tut herkesin öyle adet öncesi sonucu çıkıcak diye birşey yok kimisi adetten sonra test yapıyor negatif taa 1 hafta sonra öğrenen var :)Amin inşallah bu sabah test yaptim negatifti bata var belki ondan mı bilemedim ama hüngür hüngür ağladım rahatladım da açıkçası nasip bakalım
Benim eşimde kime ne kötülük yaptıkta başımıza bunlar geliyor diyor artık sabır kalmadı başka hastalıklrda oluncaRabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur dEr eşim her zaman bi sıkıntı olsa ona bağlardım benim de yok nasip demek ki zamanı var rabbim daha fazla bekletmesini inşallah
Evet şuan tek tesellim bu eşimde diyor gecikirse salı teste gideriz diyeCanım benim içini ferah tut herkesin öyle adet öncesi sonucu çıkıcak diye birşey yok kimisi adetten sonra test yapıyor negatif taa 1 hafta sonra öğrenen var :)
Ahhh kıyamam bende ağlarım deme öyleBi umut işte ne biliyim ama düşündümde ben uzun zamandır hiç böyle ağlamıştım hıçkıra hıçkıra niye böyle olduysa allahtan kimse yoktu
Ne yalan söyleyeyim bende kendi kendime öyle düşünüyorum bazen diyorum Allahım ben bu kadar kotu bi insanmıyimBenim eşimde kime ne kötülük yaptıkta başımıza bunlar geliyor diyor artık sabır kalmadı başka hastalıklrda oluncaBen artık takmıyorum. En güzeli tevekkül etmek. Eşin çokta güzel söylemiş.
Aynen rahatladımAhhh kıyamam bende ağlarım deme öyleneyse rahatlamışsındır belki hönkürünce
Aynen öyleCanım benim içini ferah tut herkesin öyle adet öncesi sonucu çıkıcak diye birşey yok kimisi adetten sonra test yapıyor negatif taa 1 hafta sonra öğrenen var :)
Bekle baya zaman geçsin öyle git hayal kırıklığı yasama mesela benm adetim cok düzenli olur ilk defa 9 gün geçikti ben kosa kosa gittim nasıl mutluym şaka gibi kesn dedim %100 doktora girdim cıktım yok dedi doktor ultrosn baktı kanda ver bakalm yne dedi kapıyı kapattım wc koştm adet olmuşum döndüm doktora dedim yapma kendine bnu dedi kesnlkle pskolojk etkilenmiştim baskılamsm kendimiEvet şuan tek tesellim bu eşimde diyor gecikirse salı teste gideriz diye
Ne mutlu sana. Benim ki benden çok taktığı için tüm vücudunda yaralar çıktı.Ne yalan söyleyeyim bende kendi kendime öyle düşünüyorum bazen diyorum Allahım ben bu kadar kotu bi insanmıyimEşim Gerçekten de bu konu da en büyük destekçim yanı oda benim gibi düşünseydi vay halimize çok şükür o her zaman olumlu dusundurur bugünde benim morali öyle görünce yapmadığı şebeklik kalmadı sağolsun bende kızdım biraz işte sen çok sakinsin merak etmiyosun vs vs diye oda bende senin gibi yaparsam olmaz dedi çokta haklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?