Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebepsiz infertilite dendi eşimde bende sorun yok sınırda pcos dediler ama gebeliğe engel değilmiş aylardır hastanelerde biktim artık bu ay gitmedim allah a bıraktım rabbim hayırlısını versin diyorum vermiyorsa da vardır bir bildiği

bir tane cennet kuşun var seninde inşallah cennette kavuşucaz bebeklerimizle.. peki doktor ne diyo bu duruma

kesinlikle öyle peki yaşın kaç. çok şükür bi evladın var teselli olabildiğin benim oda yok. rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün. aşılamaya klomenle mi femarayla mı başladın

bir tane cennet kuşun var seninde inşallah cennette kavuşucaz bebeklerimizle.. peki doktor ne diyo bu duruma
Canım benim durumum çok garip ben 22. Haftada gebelik zehirlenmesiyle 4 gün komada kaldım yasadigima sok oldu profler 2 yıl çocuk yapma dediler yine aynı olur ben 2013 7 şubatta oğlumu kaybettim 2014 1 şubatta kızımı kucağıma aldım ama bende hamilelikte yüksek tansiyon ve kanda pıhtılaşma oluyor yine de iğne falan çekerim dedim yavrum ben ölünce yalnız kalmasın hiç bir gerekçe de yok 7 aydır adet 2. Günü kan verip değerlerime batırıyorum düzgün en son sebepsiz dediler aşılama yaptılar o da olmadı Allahtan yani

kesinlikle öyle peki yaşın kaç. çok şükür bi evladın var teselli olabildiğin benim oda yok. rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün. aşılamaya klomenle mi femarayla mı başladın
Fostimon 75 tam 13 gün iğne vurdum 2 yumurta zor büyüdü ovitrelle ile aşılamam gerçekleşti canım hap hiç vermediler direkt iğne yaşım 31 ve tam 21. Ay olacak bu ay

Olur rabbim iştesin bana dediler neden hamile kaldım bu sefer sen ölürsün kızımda 4 kg aldım inan sadece ne vardı hiç sevinç yaşayamadım önceki yaşadıklarımdan dolayı hep gün saydım hep bu da mi ölecek alacak miyim kucağıma en son 35 haftalık doğdu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın başta olmayanlara nasip etsin her kuran okuduğumda herkese diliyorum istiyorum inş allahım o duyguyu herkese tattirsin

yaşadıklarına çok üzüldüm bi tanıdığım var o da 34 haftalık doğum yaptı ve iç kanama geçirdiği için komada kaldı doktorlar bir daha hamile kalma demişti en son görüştüğümüzde. gerçekten çok zor bi süreç. ben de hamile kalmaya cekiniyorum bir yandan da eşim çok istiyo diye yüzünü güldürmek istiyorum. bu ay hamilelik gerçekleşmezse söylediğim yöntemi tekrar deniycem. kaç aydır kafamda hiç hamilelik düşüncesi yoktu ama şimdi öyle belirtiler var ki şu an bile acı çekiyorum belirtiler aynı ilk hamileliğimdeki gibi ama kanda negatif çıktı adeti beklemekten başka bi çarem kalmadı. rabbim bizi de hayırlı bir şekilde sevindirsin inşallah

Inş canım bende seni çok iyi anlıyorum anlatsam sana surda roman olur ama doğan yavrumu değil ölen yavrumu allah inş sana da o boşluğu dolduracak bahaneler versin yoksa çok zor buradan hepimizi takip edeceğim inş güzel haberler gelir hep inş seninde güzel haberlerini alırız adete daha varmış umarım geç dollenmedir değilse de 2021 bizim yilimiz olur inş ❤

her gebeliğin hikayesi vardır ve kendine özeldir. ben korkuyla geçirdim gebeliğimi ara kanamalarım çok oldu ama hep bebeğim bana tutundu ve gayet de sağlıklıydı yine bi akşam kanamam oldu meğersem nişanım gelmiş ama ben yine ara kanama sanmıştım doktora gittim doktor da bana herşey yolunda dedi sonra bir baktım doğurdum neye uğradığımı şaşırdım. doktorum da şok oldu sen nasıl doğurdun diye hala da anlam vermiş değilim o olaya millet acı içinde doğurur ben bir balık çıkartır gibi çıkarrttım bebeğimi dünyam adeta başıma yıkıldı. şimdi bebek istiyorum yine istemiyor değilim hem de çok istiyorum ama aynı süreçlerden geçmek çok düşündürtüyo beni. bak femara kullanıcam diyorum ya acaba diyorum tedaviyle hamile kaldığım için mi bebeğim doğal hamile kalanların ki gibi tutunamadı. o yüzden femarayı denemedim kaç aydır doktora sorucam ama bu kafamı çok meşgul eden bi soru

Benim 2 gebeligimde doğal yolla oluştu o zaman benim neden malesef meleklerimizin nasibi yokmuş babam hep derdi daha güzeli senin olsun kızım uzulme diye enabizda çocuğumun adı çıkıyor düşün artık okul için aradılar geçen yıl rabbim bir daha bu acıları yaratmasın düşmanıma bile

O gece 540 gr doğan bebek yaşadı benim 740 gr di oğlum kaybettim içini ferah tut canım.asla öyle düşünme derler ya yiyecek ekmeği yokmuş diye rabbim beterinden korusun sağlıklı neşeli yavrun olsun hayırlısı olsun inşallah

ya işte sen de bak düşünüyorsundur illaki kaç yıl geçmiş üstünden zihni yoruyo bu travmalar. bana hasta bakıcı gizlice dedi ki bebeğini napacaksın gömücem dedim. bak burdakiler 500 gram altındakileri aileye vermiyorlar çöpe atıyorlar dedi yerimden nasıl kalktım o acı içinde bilmiyorum bebeğimi bana vereceksiniz dimi dedim hayır dediler hastaneyi başınıza yıkarım bebeğimle geldim bebeğimle çıkıcam burdan dedim.. bi de böyle bir şok yaşadım.

Bende yaşıyor bebek dediler ameliyathane de zorla imza attim cook uzun hikaye kan kaybediyordum uyandım 4 gün geçmiş bebek yok ağlayarak girdigim yoğun bakımda ağlayarak uyandım eşimle babam aldı bebeği gömdü hala bi agirlik alsa ağlar esim bebek bu kadardı diye dizlerine koymuş gitmiş defnetmişler allah tum meleklere rahmet eylesin hiç görmedim inş ahirette kavuşuruz yavrularımıza o acı tarifi yok canım seni coook iyi anlıyorum hemde çok

Gecmez 7 yasinda kizim var birde dusun ama onun acisi o karanlik gece hatta tv de ne vardi kardesimle ne konustuk dr un gozlugundeki bugu ameliyathane de calan muzik bebegimin son tekmeleri hersey aklimda film gibi geciyor o 6 ay gozumden acisi da hep kalbimde

ben de seni çok iyi anlıyorum ben de hep diyorum ki keşke görebilseydim bebeğimi hayır ben baksam görürdüm korktum daha da travmatik olur herşey diye şimdi de pişmanlığını yaşıyorum keşke görseydim diye çok istedim rüyamda görmeyi iki defa rüyamda gördüm geçen ay ve iki gün önce çok güzel bi bebekti iki gün önce bana abi olacağını müjdeeledi çok yakında anne dedi. o da üzerimde etki bıraktı. evlat acısı gerçekten acıların en büyüğü ilk defa kendi canımdan geçtim de bi başka caNI koruyup kollamaya çalıştım canım oğlumu koruyamadım. nasibi o kadardı. rabbim bundan sonra tüm anne olmak isteynlerin ve bizim yüzümüzü güldürsün inşallah..

Bu da bizim sınavımızmış malesef elimizden duadan baska birsey gelmez bundan sonrasi guzel olsun ins sen saglam ol saglikli ol ins yine guzel saglikli hayırlı evlatların olur travması elbette var ama inş evlat haberlerin gelir unutmasan da acısını onunla bastırırsın cnm

Ne güzel ne hayırlı rüya rabbim ellerimizi boş bırakmasın analık işte 54 kg hamile kalan ben 24 haftada 100 kilo oldum ölüyormuşum meğer birbirimizi öldürüyormuşuz ben o hastanede çığlıklar attim ama yaşıyor diye o kan revan halimi bile gözüm girmedi işte annelik bu yüzden kutsal rabbim bir daha yaratmasın inş dualarimdasiniz

Bundan sonra guzel haberler verwlim ins takip ediyorum tum anne adayi arkadaslarimizin 1 1 guzel haberlerini aliriz ins aralarinda bizler de oluruz

Bundan sonra guzel haberler verwlim ins takip ediyorum tum anne adayi arkadaslarimizin 1 1 guzel haberlerini aliriz ins aralarinda bizler de oluruz
inşallah güzel haberler veririz birbirimize ben de takipte olucam geçen sene bu zamanlar da bu platformdayım yine burdayım geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…