Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende belirtiler yok şuanda herşeyim normal arada bi göğüsüme falanda bakıyorum tık yok akıntı dışındaa 4 gün kaldı bata nasıl sabredicem acabaa

Bende belirtiler yok şuanda herşeyim normal arada bi göğüsüme falanda bakıyorum tık yok akıntı dışındaa 4 gün kaldı bata nasıl sabredicem acabaa
Canim öyle yapma kendini başka şeylerle oyala inan bende de tık yok benim 16 Aralık umudumu kesmisim ama içimde bı umutta var.. bat geçene kadar bekle bence

Canim öyle yapma kendini başka şeylerle oyala inan bende de tık yok benim 16 Aralık umudumu kesmisim ama içimde bı umutta var.. bat geçene kadar bekle bence
Kuzum ne bileyim artık çok bunaldım yeni evlenen arkadaşım var az önce gördüm oda hamileymiş diyorum bende 1 sene olcak nerdeyse tık yok millet çatır çutur gebe kalıyo. İnanki kıskançlık değil özeniyorum artık

Biliyorum canım Allah tan ümit kesilmez Olacak bizimde olacak bebisimiz..

Bende batma oluyor sağda ve solda, ara ara göğüs sızlaması hissediyorum ama bunlar regl belirtisi de olabilir 4 gün var bekleyeceğim bakalım

Hayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı vardır. Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sıkma canını
Hem hiç belirtisi olmadan hamile kalanlarda var herşey olabilir.

Hayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı vardır. Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sıkma canını
Hem hiç belirtisi olmadan hamile kalanlarda var herşey olabilir.
İnşallah canım bende yorgun gibiyim ama pandemi ya tembelleştim ondandır diyorum ara ara sancı giriyo gazdandır diyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…