- 7 Aralık 2020
- 256
- 396
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Ben dün adet oldum 5 ocak batEvet kizlar durumlar nedir ???
Adet olanlar yeni tarihleri söyleyin Ocak ayına kaydedeyim.. İnşallah gerek kalmaz mutlu haberler verirsiniz
Peki canım ekliyomBen dün adet oldum 5 ocak bat
Canim öyle yapma kendini başka şeylerle oyala inan bende de tık yok benim 16 Aralık umudumu kesmisim ama içimde bı umutta var.. bat geçene kadar bekle benceBende belirtiler yok şuanda herşeyim normal arada bi göğüsüme falanda bakıyorum tık yok akıntı dışındaa4 gün kaldı bata nasıl sabredicem acabaa
Kuzum ne bileyim artık çok bunaldım yeni evlenen arkadaşım var az önce gördüm oda hamileymiş diyorum bende 1 sene olcak nerdeyse tık yok millet çatır çutur gebe kalıyo. İnanki kıskançlık değil özeniyorum artıkCanim öyle yapma kendini başka şeylerle oyala inan bende de tık yok benim 16 Aralık umudumu kesmisim ama içimde bı umutta var.. bat geçene kadar bekle bence
Merhabalar bişey sorabilirmiyimEkledim canım .. kaç aydır gebelik planliyorsun
Biliyorum canım Allah tan ümit kesilmez Olacak bizimde olacak bebisimiz..Kuzum ne bileyim artık çok bunaldım yeni evlenen arkadaşım var az önce gördüm oda hamileymiş diyorum bende 1 sene olcak nerdeyse tık yok millet çatır çutur gebe kalıyo. İnanki kıskançlık değil özeniyorum artık
Buyrun sorabilirsinizMerhabalar bişey sorabilirmiyim
Sen ne kadardır bekliyorsun canımBiliyorum canım Allah tan ümit kesilmez Olacak bizimde olacak bebisimiz..
Hayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı vardır. Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sıkma canınıBende belirtiler yok şuanda herşeyim normal arada bi göğüsüme falanda bakıyorum tık yok akıntı dışındaa4 gün kaldı bata nasıl sabredicem acabaa
1 buçuk yıl olduSen ne kadardır bekliyorsun canım
İnşallah canım bende yorgun gibiyim ama pandemi ya tembelleştim ondandır diyorum ara ara sancı giriyo gazdandır diyorum hayırlısıHayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı vardır. Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sıkma canını
Hem hiç belirtisi olmadan hamile kalanlarda var herşey olabilir.
Allah hayırlı haberler verdirsin inşallah1 buçuk yıl oldu
Amin hepimize .. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza nasip eder inşallah ..Allah hayırlı haberler verdirsin inşallah
Tamam canım kaydediyorumKizlar merhaba. Benim yumurtlama yeni oldu. 22 Aralığa kaydı bat
Regl oldum. Yeni Bat 6 ocak nasipseEvet kizlar durumlar nedir ???
Adet olanlar yeni tarihleri söyleyin Ocak ayına kaydedeyim.. İnşallah gerek kalmaz mutlu haberler verirsiniz
Tamam kuzum kaydediyim hemenRegl oldum. Yeni Bat 6 ocak nasipse
Nasıl katılacaz beni de ekler misinizTabi canım eklerim .. hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?