- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Ben bunu kullanacağımGoogle da yazsam cikar mi acaba birkac cörekotu kürü varsa yanilma orayi olmasin
Tesekkür ederim simdi kafamda canlandk. Bu yumurta gelistirici ilac dedigini igne yoluyla mi? Tüp bebek tedavisine de cok benziyor yumurtalarim belli bir mm e Ukasses asamasindan sonrasi farkli sadece. Catlatma ignesini vurduktan sonra yumurtalari topluyorlar tüp bebekle. Ben de bu defa o sekilde mi denesem diye düsünüyorum da o yüzden sordumMerhaba adetinin 3 yada 5. Günü yumurta geliştirici ilaca başlıyorsun bittikten sonra kontrole gidiyorsun alttan muayene oluyor daha sonra âdetin 13 ile 18 günleri arasında olmasi lazım yumurtanın boyuna göre değişiyor bu günler iğne vuruyorsun igneden 36 saat sonra ilişki oluyor yumurtanın boyunun en az 18 mm olması lazım bazı doktorlar saati farklı söyleyebiliyor benim doktorum 36. Saat sonrasında gün aşırı dedi bazıları 3 gün üst üste diyor sonra 14 gün bekliyorsun ben 2 kere vuruldum ama olmadı bu ay rahim filmi çekileceğim
Tesekkür ederim paylastiginiz icin, internette eşleriniz de kullansın yazıyor sperm kalitesini arttırıyormuş siz de öyle mi yapacaksınız?Ben bunu kullanacağım
Böyle hamile kalan çok bu tedaviye tüp bebekten daha kolayTesekkür ederim simdi kafamda canlandk. Bu yumurta gelistirici ilac dedigini igne yoluyla mi? Tüp bebek tedavisine de cok benziyor yumurtalarim belli bir mm e Ukasses asamasindan sonrasi farkli sadece. Catlatma ignesini vurduktan sonra yumurtalari topluyorlar tüp bebekle. Ben de bu defa o sekilde mi denesem diye düsünüyorum da o yüzden sordum
Evet canım tüp bebeğin tek farkı döllenme labarotuar ortamında oluyor. Yoksa herşey aynı aslında bi noktaya kadar. Kürleri denicem söylediğiniz çok iyi oldu teşekkürler, eğer olmazsa çatlatma iğnesi, zaten dondurulmuş embriyom da var. Kafamda deli sorularBöyle hamile kalan çok bu tedaviye tüp bebekten daha kolay
Yok biz eşime şunu aldık aktar önerdi ama içinde herşey var çakşır otu Keçi boynuzu unu dahası da vardırTesekkür ederim paylastiginiz icin, internette eşleriniz de kullansın yazıyor sperm kalitesini arttırıyormuş siz de öyle mi yapacaksınız?
Tüp bebek nasıl oluyor sizin yumurtanizi alıp eşinizin spermini içine koyup donduruyorlar mı rahim filminden sonra aşılamaya gecicem de aşılama da olmazsa tüp BebekEvet canım tüp bebeğin tek farkı döllenme labarotuar ortamında oluyor. Yoksa herşey aynı aslında bi noktaya kadar. Kürleri denicem söylediğiniz çok iyi oldu teşekkürler, eğer olmazsa çatlatma iğnesi, zaten dondurulmuş embriyom da var. Kafamda deli sorular
Anladım baya iksirYok biz eşime şunu aldık aktar önerdi ama içinde herşey var çakşır otu Keçi boynuzu unu dahası da vardır
Yumurtalar geliştirildilten sonra çatlatma iğnesi vurulup 36 saat sonra toplanıyor, toplandığı gün eşinizden de sperm alınıp labarotuar ortamında mikroenjekyon yöntemi ile yumurta ve spermi döllüyorlar. Daha sonra gözlemliyorlar hangileri dölleniyor ve daha sağlıklı işe yarar embriyo oluşuyor diye bakıyorlar. Aralarından en iyisini seçip Rahime transfer ediyorlar. Sonrasında 10 gün bekleyip embriyonun tutunup tutunmadığına bakılıyor. Yani gebelik oluştu mu diye.. geriye kalan kaliteli embriyoları da donduruyorlar. Bir sonraki transferde kullanabilmek içinTüp bebek nasıl oluyor sizin yumurtanizi alıp eşinizin spermini içine koyup donduruyorlar mı rahim filminden sonra aşılamaya gecicem de aşılama da olmazsa tüp Bebek
Bat tarihin ne canimMaalesef bişey yok bende
Bu daha yorucu analsıldi rabbin bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasınYumurtalar geliştirildilten sonra çatlatma iğnesi vurulup 36 saat sonra toplanıyor, toplandığı gün eşinizden de sperm alınıp labarotuar ortamında mikroenjekyon yöntemi ile yumurta ve spermi döllüyorlar. Daha sonra gözlemliyorlar hangileri dölleniyor ve daha sağlıklı işe yarar embriyo oluşuyor diye bakıyorlar. Aralarından en iyisini seçip Rahime transfer ediyorlar. Sonrasında 10 gün bekleyip embriyonun tutunup tutunmadığına bakılıyor. Yani gebelik oluştu mu diye.. geriye kalan kaliteli embriyoları da donduruyorlar. Bir sonraki transferde kullanabilmek için
Evet çok zor bir süreç aminn allah herkese evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde kimsenin kucağı boş kalmasınBu daha yorucu analsıldi rabbin bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın
16 Aralik canim...Bat tarihin ne canim
16 Ocak demek istedin herhalde Aralık i gectik16 Aralik canim...
İyi bakalım yarını güzel değerlendir ilk iğne dimiBende hastaneye gittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın birlikte olun Çarşamba gel bakalım çatlamış mı dedi
hı hı ilk sonra ne oluyo bilginz var mıİyi bakalım yarını güzel değerlendir ilk iğne dimi
Bu iğne 3 ay deniyor ama ben 3. Ayında rahim filmi çektirecegim sonra doktorum bikerre daha çatlatma derse çatlatma eğer 3 ay bu tedavi olmazsa aşılama oluyor aşılama da olmazsa eğer tüp Bebekhı hı ilk sonra ne oluyo bilginz var mı
hmm anladım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinBu iğne 3 ay deniyor ama ben 3. Ayında rahim filmi çektirecegim sonra doktorum bikerre daha çatlatma derse çatlatma eğer 3 ay bu tedavi olmazsa aşılama oluyor aşılama da olmazsa eğer tüp Bebek
hayırlı olsun :) Bir tedavi ilaç kullandınız mıCanım ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?