Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gelişmemişşse napıyor biliyor musunz yada gelişince
Çatlatma iğnesi yazıyor ama yarın değilde bu kaç gün sonra ya olabilir anca gelişiyor çünkü iğneyi vurulduktan sonra doktor bu saat söylüyor genelde 36 saat sonra ilişki diyor

Merhaba güzel Anne adaylari hamile kalmak icin yaptiginiz özel beslenme veya Kür her hangi birsey var mi acaba? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhaba güzel Anne adaylari hamile kalmak icin yaptiginiz özel beslenme veya Kür her hangi birsey var mi acaba? Cevaplarsaniz cok sevinirim
Ben adet olmayı bekliyorum olduktan sonra çörek otu kürünü kullanacağım çok kişi hamile kalmış bende burda gördüm

Beni de ekler misin 19 Aralık bat 2 senedir bekliyorum hiç korunmadık inş bu ay olur 2. Kez çatlatma iğnesi vurulcam bu gün nasıl sabah olacak bilmiyorum
Merhaba Ben daha önce tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim fakat bir sorum olcakti. Catlatma ignesiyle gebelik planlama ne sekilde oluyor acaba hangi asamalardan geciliyor??

Merhaba Ben daha önce tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim fakat bir sorun olcakti. Catlatma ignesiyle gebelik planlama ne sekilde oluyor acaba hangi asamalardan geciliyor??
Merhaba adetinin 3 yada 5. Günü yumurta geliştirici ilaca başlıyorsun bittikten sonra kontrole gidiyorsun alttan muayene oluyor daha sonra âdetin 13 ile 18 günleri arasında olmasi lazım yumurtanın boyuna göre değişiyor bu günler iğne vuruyorsun igneden 36 saat sonra ilişki oluyor yumurtanın boyunun en az 18 mm olması lazım bazı doktorlar saati farklı söyleyebiliyor benim doktorum 36. Saat sonrasında gün aşırı dedi bazıları 3 gün üst üste diyor sonra 14 gün bekliyorsun ben 2 kere vuruldum ama olmadı bu ay rahim filmi çekileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…