Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu iğne 3 ay deniyor ama ben 3. Ayında rahim filmi çektirecegim sonra doktorum bikerre daha çatlatma derse çatlatma eğer 3 ay bu tedavi olmazsa aşılama oluyor aşılama da olmazsa eğer tüp Bebek
Yaşınız kaç acaba? Bu tedavileri illa da sırayla yapmak zorunda değilsiniz, direk tüp bebek de yaptırabilirsiniz zaman kaybetmek istemiyorsanız mesela. Aceleniz yoksa tabi deneyebilirsiz

Bugün ki testim iğneden mi böyle oldu acaba

Eklentiler

• 20272038-5A35-4378-8DFB-72565861B5CC.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 45
Yaşınız kaç acaba? Bu tedavileri illa da sırayla yapmak zorunda değilsiniz, direk tüp bebek de yaptırabilirsiniz zaman kaybetmek istemiyorsanız mesela. Aceleniz yoksa tabi deneyebilirsiz
Daha 20 yaşındayım i yüzden sırayla gidiyorum hatta aşılama da olmazsan bu süre kendimiz deneyeceğiz

Daha 20 yaşındayım i yüzden sırayla gidiyorum hatta aşılama da olmazsan bu süre kendimiz deneyeceğiz
Anladım canım daha çok gençmişsin inşallah olur canım bol bol doğal kürleri takviye yapmaya bak kafana da çok takmamaya çalış. Ne kadar takarsan o kadar ters tepiyor

Adet oldunuz mu ya benimde bugün günün olmadım testimde negatif çıktı idrar testim

Arkadaşlar merhaba bi sorum olcaktı. Bat a 8 gün var. Ben şu 6 gün evvel yapılabilen testlerden yaptım bugün. Silik çizgi çıktı hemen. Fakat kutusunda pozitif için dikey çizgi diyor bende çıkan ise yatay çizgi. Yarım saat sonra falan da o çizgi baya bi kayboldu. Kafam karıştı. Sizce doğruluk payı nedir?

Eklentiler

• 4CF903EA-0FF4-4DC7-A2CF-6D53554D492F.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 61D1676C-7206-4498-88AA-E7FBE512C59C.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 39

yncmst 25 1 yıl 8 ocak

Merhaba hakkımda bilgi vermek istiyorum erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm yine kimyasal gebelik üzüntüsü yaşamamak adına kan haftaya vereceğim

Testin hatali olabilirmi cnm? Googelden bakinca tek cizgi negatif diyor.. Bence bidaha baska bir testle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…