Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kırmızıları pazartesi gördüm dün dra gittim bana letu diye bı ilaç verdi 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi aranızda letu kullanan var mı ? Yani haftaya cuma kontrol e gidecem ..

Benim adet günüm dündü ama olmadım. Ovulasyon testinde 17. Gün pik olmuştu bu ay ama bıgün test yaptım negatif acaba test mi bozuk yoksa daha erken mi yada adetim mi geç yumurtladığım için bilemedim

Benim adet günüm dündü ama olmadım. Ovulasyon testinde 17. Gün pik olmuştu bu ay ama bıgün test yaptım negatif acaba test mi bozuk yoksa daha erken mi yada adetim mi geç yumurtladığım için bilemedim
Olabilir canım bi kaç gün sonra tekrar dene bence .. adetten bı hafta geçse kan testi yap sonuç çıkacaktır

Olabilir canım bi kaç gün sonra tekrar dene bence .. adetten bı hafta geçse kan testi yap sonuç çıkacaktır
Tamm canm bugün farklı marka test aldım bakalım ctesiye kadar olmazsan bi daha test yapayım pazartesi ye kadar olmazsamda bi doktora giderim geçen ay aşılama olmuştum normalde günü gününe gelir hiç gecikmemiştim bugüne kadar

Merhaba. Benim gebelik testi idrar ve kanda pozitif fakat değer düşük olduğu için yükselmesini bekliyorum. Insallah herkes için her şey yolunda gider

31 Aralık bat

Merhaba benimde beklenen adetim 5 ocak 5 aydır istiyoruz 22 yaşındayım bende ekleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…