Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de eklermisiniz bat 14 Ocak

Anne adayı ( )

Bat

Sonuç

@peygambercicegikokusu 14 Aralık
@aleynaaleyna00 14 Aralık
@zehroskrmn 19 Aralık
@Fatmazell74 20 Aralık
@Muallimehanimcik 29 Aralık
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Kuzum benim adetim kendimi bildim bileli düzensizdir YouTubeda Gülbahar Ölçüye denk geldim ve onun önerisiyle çakşır kökü suyu ve ovulasyon testi uyguladım. Artı med marka kullandım ama yeterince koyuluğu hiç göremedim hatta bu aydan umudumu kesmiştim. Belirti olarak ben de baş dönmesi ve nefes almada zorluk oldu alerjik astım hastasıyım o da tetikliyor olabilir ama.

Bir de belirti olarak 1 hafta önceden kasıkta çok nadir sancı oluyor fark etmek için ciddi anlamda kendini dinlemek gerekiyor ben ilk hamileliği de de aynı şeyleri yaşamıştım ama adet zamanı daha çok sıklaşıyor hatta adet oluyorum sanıp ilaç içmiştim

Aynen, kaç aydır denemelerde siniz, benim 3 ay oldu.

Birde 4 aralıktı sat, her ay 2 gün önceden gelir bu durumda 2 ocak bat olmalı di mi?
İlla stattaki gün olması gerekmiyor? (28 günde oluyorum regl çünkü)
İlk deneme bizim ki
Eğer 4 araliksa Sat 01 Ocak olur Düzenli 28 gün adet görüyorsaniz.Takvimim diye bir uygulama var indirip takip edin

Yani 1/ 2 ocak gibi evet, genelde 2 gün önceden geliyor.
Siz bu ay mı korunmamaya başladınız?
Evet bu ay bıraktık korunmayı inşallah olur.
2 gebeliğim oldu 1 i düşük olmuştu. İki gebeliğimde de ilk ay gebe kaldım. Belki bunu da öyle olur

Ya sanki kasığımda pıt pıt bişey atıyor birde bıçak saplanıyor gibi oluyor arada. Bide ağzımın tadı yok Sizde var mı değişiklik
Beni ben bile anlamadım topik mi açsam sorsam:)
4 aralık sat, sadece 2 gün sürdü,normalde beş gün sürerdi.
Kasıklarım kramp gibi ağrıyor,
başım dönüyor (olsa bile çok erken dönmemeli ) sık idrar halsizlik, test yaptım negatif, erken mi yaptım sizce ?

Bence erken Ben 31 inde kan verecen eğer negatifse icecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…