- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Baktım canım göremedim karışıklık olmuş olabilirCanım beni listeye iki kere yazmışsın doğru olan 30 Aralık 31 aralığı sil istersen karışıklık olmasınB Bendiss1708
İlahi ya:) bunca gariplik hissedince yapayım dedim negatif.Bence erkenBen 31 inde kan verecen eğer negatifse icecem
Bazen benimde 2 gün sürüp 3. Gün akıntı gibi oluyor. Benimde bu ay 6 gün sürdüİlahi ya:) bunca gariplik hissedince yapayım dedim negatif.
Neden kısa sürmüş olabilir sat sizce?
Normalde kaç gün sürerdi k 6 gün sürdü?Bazen benimde 2 gün sürüp 3. Gün akıntı gibi oluyor. Benimde bu ay 6 gün sürdüBence normal yani.
Normalde 4 gün surerNormalde kaç gün sürerdi k 6 gün sürdü?
Bu baş dönmesi neyin nesi testi görünce ikilem :)Normalde 4 gün surer
İnşallah gebelik belirtisidirBu baş dönmesi neyin nesi testi görünce ikilem :)
İnş, test erken yapmamak lazım demorize olmamak için.İnşallah gebelik belirtisidir
Tarihlerimiz aynı hamile günlüğü eklemişsiniz. İnş.hamilesinizdir test mi yaptırdınızBu arada benim bat 3 ocakmis simdi uygulamadan bakinca fark ettim. Ben 5 ocak demisim burda
Hayir cnm bi kac kez test yaptim daha positif gormedim, ki erken zaten ama elimde test fazlaligi yoksa gereksiz yapiyorum.. En erken bat dan 4 gun once gormustum (ilk hamileligimde). Evet takvimmi totem yaptim hadi hayirlisiTarihlerimiz aynı hamile günlüğü eklemişsiniz. İnş.hamilesinizdir test mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?