- 25 Ocak 2016
- 30
- 12
- 88
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hayir cnm bi kac kez test yaptim daha positif gormedim, ki erken zaten ama elimde test fazlaligi yoksa gereksiz yapiyorum.. En erken bat dan 4 gun once gormustum (ilk hamileligimde). Evet takvimmi totem yaptim hadi hayirlisi
Kızlar ben rahim filmi çektirince kanamam çok uzun sürdü. Meğersem o kanama regli de tetiklemiş ve adet olmuşum. Biraz önce ovülasyon testi yaptım, henüz tam koyu değil. Bu sebeple yeni batı tahmin edemiyorum fakat yarından itibaren nasipse her akşamı değerlendirmek istiyorum. Buarada doktor önerisiyle folate plus kullanmaya başladım umarım faydası dokunur.@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Sade frappe
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
Sunshine597
@pinkpisces
A avtugba
@sekes
@SimgeBA
@Saniyecan123
@Muges33
@mus4117
@tubaagl
@Pussuk
Evet bayanlar günü gelen ve geçenler,
Durumlar nedir?adet olan arkadaşlar yeni bat tarihlerini yazın kaydediyim .. Herkesten mujdeli haber bekliyoruz
Merhaba benim bat 26 ocak@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Sade frappe
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
Sunshine597
@pinkpisces
A avtugba
@sekes
@SimgeBA
@Saniyecan123
@Muges33
@mus4117
@tubaagl
@Pussuk
Evet bayanlar günü gelen ve geçenler,
Durumlar nedir?adet olan arkadaşlar yeni bat tarihlerini yazın kaydediyim .. Herkesten mujdeli haber bekliyoruz
Öncelikle hayırlı olsun inşALLAH sağlıcakla doğarBen hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsunÖncelikle hayırlı olsun inşALLAH sağlıcakla doğar
Biraz bilgi verir misiniz tedavi gördünüz mü ne kadardır istiyordunuz
İnşALLAH sağlıcakla doğarTeşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun
Çakşır suyu içtim sabahları aç karna adetten sonra başlıyorsun ve yumurtlama günü bırakıyorsun bu şekilde
4 aydır istiyoruz 2. Ayda hamile kaldım ama 5. Haftada düşmüştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım
Benim de adetim düzensiz o yüzden çakşır kökü suyunu ve ovulasyon testi yaptım. Testte hiç bir zaman aynı koyuluğu görmeme rağmen yumurtlama olmuş ben de bu aydan umudumu kaybetmiştim o yüzdenİnşALLAH sağlıcakla doğar
Benim adetim düzensiz yumurtlama filan bilmiyorum pek bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı bekliyorum bakalım
Bende test yapıyordum adetten sonra başladım ama iğne olunca hep koyu oluyor o yüzden bıraktımBenim de adetim düzensiz o yüzden çakşır kökü suyunu ve ovulasyon testi yaptım. Testte hiç bir zaman aynı koyuluğu görmeme rağmen yumurtlama olmuş ben de bu aydan umudumu kaybetmiştim o yüzden
İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederBende test yapıyordum adetten sonra başladım ama iğne olunca hep koyu oluyor o yüzden bıraktım
Amin inşALLAHİnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
İkinci çizgiyi göremedim canımArkadaşlar bende gebelik testi dün yaptım silik cıktı ama çok silik bu sabah yine yaptım çok silik yine olabilir mi kiii 18 aydır istiyorduk 7 ay tedavi gördüm olmadı bu ay aslan pencesi kullanmıştım ovulasyon geç oldu falan kan verdim sabah sizlerle iyi ve ya kötü sonucu paylasacagim
Evet sıradaki arkadaşlar sizlerde durum nedir[TR]
[TD]@emir91[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@dilara5223[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[/TR]
Burada daha net sanki ya inanır mısınız ağlayarak dualar ettim bu ay dr a gitmedim artık sebepsiz infertilite dediler aşılama oldum o da tutmamıştı sadece aslan pencesi ıctim ve ovulasyon geç olunca dr a gittim kan vereyim diyeİkinci çizgiyi göremedim canım
Benim de yaptığım ilk test böyleydi ilerleyen günlerde koyulaştıBurada daha net sanki ya inanır mısınız ağlayarak dualar ettim bu ay dr a gitmedim artık sebepsiz infertilite dediler aşılama oldum o da tutmamıştı sadece aslan pencesi ıctim ve ovulasyon geç olunca dr a gittim kan vereyim diyeinş hepimizin olsun sonucu bekliyorum
silik çizgiyi gördüm İnşallah canım bu ayki hamişlerden biride sen olursun Rabbim hepimize nasip eder inşallahBurada daha net sanki ya inanır mısınız ağlayarak dualar ettim bu ay dr a gitmedim artık sebepsiz infertilite dediler aşılama oldum o da tutmamıştı sadece aslan pencesi ıctim ve ovulasyon geç olunca dr a gittim kan vereyim diyeinş hepimizin olsun sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?