Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gördüm silik 2. Çizgiyi adet günün kaç gün geçti canım

Kızlar size söyle üstünden geçip anlatayım 17 aydır belirti aramaktan canım çıkmıştı 12 aydan sonra da dr a gitmeye başladım eşim ben herşey normal dendi sınırda pcos denildi hsg falanda çektirdim normal cıktı en son aşılama oldum o 14 günlük bekleme süresi geçmedi ve günümde adet oldum kasım 28 de yine gel aşılama yapalım dediler istemedim gitmedim bu ay ovulasyon testiyle günümü yakaladım 14 gün aslan pencesi ıctim sabah akşam ve belirti Derseniz hiç birşey adette goguslerim şişerdi o bile yok bol bol meryem hucurat fetih suresi okudum istemeden ağlayarak allaha yalvardım rabbim kabul etti hepiniz dualarimdasiniz o kadar iyi anladım ki inş bundan sonraki yollar da bizim için güzel çizilmiştir allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hanımlar merhabaaa benim de SAT 7 aralık
26 yaşındayım ve 4 yaşında bi kızım var 2. Yi düşünüyoruz artık. Aslında baya kararsızdım ama arayı daha fazla uzatmadan bi hevese geldik eşimle hatta kızımda hevesli. Bu ay deniyoruz saldık bakalım neler olacak. İlk seferde tutmasını beklemiyorum tabi ama insan yine heycanlanıyo :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Adetime yumurtlama günüm değiştiği için daha 4 gün var geç döllenme oldu şimdi aradım 18.5 cıktı değerim inş yükselir nolur dua edin
Hayırlı olsun canım 5 in üstü gebelik var demektir.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Beklenen adet tarihi n nedir canım kaydediyim senide

Adetime yumurtlama günüm değiştiği için daha 4 gün var geç döllenme oldu şimdi aradım 18.5 cıktı değerim inş yükselir nolur dua edin
Ay çok sevindim hadi gözün aydın yükselir tabi daha çok erken ondan düşük değerin katlanarak çıkıcak değerler rabbim sevinmiş kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Ay çok sevindim hadi gözün aydın yükselir tabi daha çok erken ondan düşük değerin katlanarak çıkıcak değerler rabbim sevinmiş kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Çok sağolun arkadaşlar allahım hiç birimizin kucağını niyeti kalbini boş cevirmesin hepiniz dualarimdasiniz

merhaba. 15 ve 16 Aralık yumurtlama günümdü. Biz ancak 14 ve 18 Aralığı. değerlendirebildik sol yumurtalığımda arada vuran hafif sancı hariç malesef hiç bir belirtim yok. Zaten ben regl olacağımı da olduğum gün karın ağrısıyla yaşarım ve biter. Bugün 12. günde gebelik testlerinde . hayalet çizgi olsa bile gördüklerini okudukça abah test yaptım ve negatif ötesi. Boş beyaz sayfa kadar tertemiz. Yumurtlama olalı 11-12 gün oldu. Çıksa çıkar mıydı? Regl olmazsan tekrar deneyim mi bunca belirtisizliğe rağmen? Reglim 40.günde anca olucak sanırım PcoS olduğum için . Gebe değilsem bile en azından tekrar kist olmamış olsun

Canım bende pcos 11 i ovu olacağına 17 sinde oldu benim de bugün 11 gün geçmişti testte silik kanda 18.5 cıktı adete 4 gün var beklenen. Ama geç döllenme falan olmuş ta olabilir tabiki adetin gecikirse bir daha tahlil yap derim bende de adet belirtisi bile yok bir tek kasik ağrısı başka hiiç birşey allahtan umut kesilmez

Çok tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Silik bile olsa o çizgiyi bakalım biz ne zaman görücez:) Mesela ben şu an belli ki PCos nedeniyle 40 günü bulan bir regI döngüsündeyim. 2 gün sonra adet gözüküyor ama olmadıkça ne zamana kadar test yapıcaM bilemiyorum. Ama yok yani bunca insan 11 günde hatta daha bile erken testte anlayıp bende çıkmıyorsa yok demekki. 18 Aralık'taki ihtimali düşünüp 2 gün daha bekliyim

Slm bende katıldım size... bat 17 ocak.. beni de ekler misiniz lütfen listeye...

Bugün erken gebelik testi yaptım, hiç bir belirtide yoktu tamamen meraktan sonuç negatif zaten bata 12 var. Test şirketleri parayı ben gibiler yüzünden 5e katlar Bile bile test yaptım ya kendime gülüyorum

Ben bugün kırmızıları gördüm. Yeni BAT 26 ocak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…