Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yumurtlama gununu icin en belirgin sinyal sefaf akinti eger onu anliyorsan teste bile gerek yok. Hadi insAllah gebelige isarettir lekelenme

Hayirlisi insAllah cnm, bir kere kaybedince insan hep teredutte oluyo ister istemez
Hayırlısı artık regli günümü bekliycem yapcak başka bişeyim yok şuan canım .sen kan testi yaptırsana aklın kalmaz bizede güzel haberleri verirsin

Az önce test yaptım Bat a 2 gün var çift çizgi var galiba
Gozunuz aydin cnm, hayirlisi ile kucagina almak nasip olsun insAllah
Kuzum tebrik ederim çok seviniyorum böyle güzel haberlerinizi alınca kaydediyom o zaman .. en kısa sürede bı kadın doğum uzmanı na da görünün .. canım bizede dua edermisin
Cok tsk ederim canim Rabbim tum bebek bekleyenlere en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin InsAllah
Tebrikler.. kucağına sağlıcakla al inşallah.
Merak ettim bu farklı bir gebelik testi mi?
Saol cnm, erken gebelik testi 4gun onceden gosterebiliyormus
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Amin InsAllah kuzum, Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insAllah

Kuzum ben henüz olmadım bugün yarın olur gibi sancılarım var olduğu gibi bilgi vereceğim gecikme yaz istersene bana

Arkadaşlar merhaba, 20.günde progesteron test sonucum 27,50 çıktı, geçen ay yumurtlama olmuştu 17 çıkmıştı. Hamile değildim. Şimdi geçen aya göre baya yüksek, bu sizce belirti gibi bişey olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

05.01.2021

Malesef reglimin 3. Günündeyim yeni yıl bizlere şans tatlı bebişler getirsin inşallah

6 aydır deniyoruz, bu ay soğan kürüne de başladım. Beklenen adet tarihi 13 Ocak. Beni de ekleyebilirsiniz.

Kuzum benim de pcos varmış Dr bugün söyledi yumurtalarim her iki tarafta da 1 er tane 15 ml olmuş pazara çatlama ignesi yazdı artık hayırlısı pcos olup hamile olunuyormu
Canım bende pcos sınırda dendi 20 aydır olmuyordu geçen ay en son aşılama oldum o da tutma di bu ay tedaviyi bıraktım evde ovulasyon a kadar aslan pencesi ıctim dualar okudum ve testle ovulasyon yakaladım ve oldu ilk 18 cıktı değerim 2 gün sonra 49 11inde ovulasyon olacağına 18inde oldu ovulasyon yakalamak önemli canım pcosta günler değişiyor maalesef

Pcos belirtileri neler? Biz 6 aydır deniyoruz ama olmuyor. Adetlerim de düzenli. 1 sene olmadan doktora gidesim yok.

Pcos belirtileri neler? Biz 6 aydır deniyoruz ama olmuyor. Adetlerim de düzenli. 1 sene olmadan doktora gidesim yok.
Ben ansızın kilo aldım cok yemememe rağmen birde 12 ay denedik çocuk olmadı en son çene altında sivilceler çıkmaya başladı ben 12 ay bekledim sonra gittim benim 7 yaşında kızım var birde hiç aklıma gelmedi pcos falan sonra bir gittim dr a çıkamadım resmen bunalıma girdim eşim ben bakındık hsg ler çekindim aşılama oldum yine de olmadı işte sebepsiz infertilite dediler cnm nasip mis bu ay dr a gitmedim ve hamileyim çok saçım dökülüyordu birde asiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…