- 7 Aralık 2020
- 32
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Test yaptinizmi?Benii de ekler mısınız? 27 aralıktı adetim. Fakat olmadim hâlâ. Bugün 4. Günüm tık yok adete karşı.
Regi koyu kahve 2 sene öncede gebelik yaşamıştım aynı böyle olmuştu zaten ondan dolayı umut ettim ara kanamam olmaz normalde adetimi bekliyorum bakalım nasıl olucakHmm.. Lekelenmenin rengi nasil cnm acik kirmizimi kahve rengimi? Baska bir sebebi olmasin?
Bat tarihin nedr canımBende gebelik istiyorum beni de eklermisiniz
Bat tarihini alıyım canımBende istiyorum bebişime kardeş
Test yaptın mı kuzum durumunu bize bildirirsen sevinirimBenii de ekler mısınız? 27 aralıktı adetim. Fakat olmadim hâlâ. Bugün 4. Günüm tık yok adete karşı.
Canim fazla da ümitlenme sonra daha çok üzülüyor insan benim 5 gün gecikti ki düzenli adet oluyodum 5 gün gecikince kesin dedim hatta 1 gün geçti direk kan testi yaptım sonuç negatif .. kan testimi yaptın senTest yaptım 27 aralıkta negatif çıkmıştı. Şuan daha adet görmedim bekliyorum canım haftasonu yapacağım test belirtilerim var sanırsam hamileyim. Çünkü ilk kez böyle gecikti
Hayır idrar testi yaptım. Insan ister istemez ümitleniyor işte..Canim fazla da ümitlenme sonra daha çok üzülüyor insan benim 5 gün gecikti ki düzenli adet oluyodum 5 gün gecikince kesin dedim hatta 1 gün geçti direk kan testi yaptım sonuç negatif .. kan testimi yaptın sen
Biliyorum ben kendime diyorum ümitlenme ama bı gün geçse umitleniyoruz hatta ufak bı belirti bile umut oluyor .. o yüzden artık kendimi dinlemicem ben zaten doktora gidiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtalarım kaç tane büyümüşHayır idrar testi yaptım. Insan ister istemez ümitleniyor işte..
Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım benimBiliyorum ben kendime diyorum ümitlenme ama bı gün geçse umitleniyoruz hatta ufak bı belirti bile umut oluyor .. o yüzden artık kendimi dinlemicem ben zaten doktora gidiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtalarım kaç tane büyümüş
İnşallah sen hamissin dir canım ..Hayır idrar testi yaptım. Insan ister istemez ümitleniyor işte..
Inşallah kuzum ya sana da versin rabbim tez zamanda inşallahİnşallah sen hamissin dir canım ..
Amin kuzumAllahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım benim
InsAllah yerlesme kanamasidirKızlar benimde yumurtlama günümden 2 gün sonra kahverengi akıntı oldu bugünde kremsi akıntı gibi oldu bilgisi olan var mı yada aynısını yaşayan .kahverengi akıntı ilkkez gördüm kendimde
Tamam canım. Gecikme diye kaydedicem ..B Bendiss1708 canim benm bat 25 aralikti halen olmadm testte yaptirdm negatif ama smdilik bat yok bilgin olsun dye yazdm benm bat oyle dursun smdlk olursam da yazarm gebelk falan cikarsa sonra da yazarm canm silme beni dye blgi vermek istedm
İnşallahInsAllah yerlesme kanamasidir
Bilemiyorum cnm, insAllah ondandir.. Sen yumurtlamani testle takip etinmi? Kacinci gun yumurtladin?İnşallahdaha önce yaşamadım böyle bişi merak ettim ama yumurtlamadan 2 gün sonra olur mu o bilemedim
Takvimden bakıyorum ben canım.akıntım da oluyo yumurtlama günü 13,14.gün oluyo .testle hiç bakmadım bu ay da olmazsa testle kontrol etcem artık hayırlısı bat tarihini beklemekten başka çaremiz yok gibiBilemiyorum cnm, insAllah ondandir.. Sen yumurtlamani testle takip etinmi? Kacinci gun yumurtladin?
Hayırlı olsun canım inşallah vardır aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsunBen sabaha dayanamayip tekrar test yaptim, daha belirgin oldu... InsAllah kimyasal vs degildir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?