Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimfe adetim duzenlidir ama ben 62 den 74 e cikti kilom 1 yilda pcos duyunca 8 kg verdim en onemli tedavisi kilo vermek canim tabi bu 6 aylik surecte zaten tek sen degil esinin de kontrolden gecmesi gerekir

Benim cok zor bi ihtimal ama yine de listeye ekleyebilirsin canim.10 ocak bat..Rabbimden umut kesilmez.

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Canim kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde hiç ağrı olmuyo.. bana klomen yerine letu diye bı ilaç yazdı kontrole gittiğimde iki tane yumurtam 15 cm olmuş bri sağda biri solda .. pazar gününe çatlatma iğnesi verdi .. bakalım hayırlısı .. peki senin HAmilelige engel bı problemin var mı benim pcos varmış ve yumurta tembelliği inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı bir gebelik yaşarız

6 aydır deniyoruz, bu ay soğan kürüne de başladım. Beklenen adet tarihi 13 Ocak. Beni de ekleyebilirsiniz.
Soğan kürünü nasıl iciyonuz benim midem kaldırmıyor ne incir nede soğan suyu.. özellikle de sıcak soğuk icebilirim hatta bi ara incir ve havuç kürü yaptım soğutup içiyodum ama sonradan öğrendim ılık içmek sartmis

İnşALLAH güzel olur hepimiz için
Benim prolaktin yüksekti ilaç verdi amh düşük dedi ilaç verdi başka bi şey yok sanırım
Klomenden sonra gitmiştim 21 mm olmuş dedi iğne yapıldı bugün de 11.gün işte

İlk birkaç gün burnumu tutup öyle içiyordum, sonra alıştım ama pek de düzenli yapamıyorum. Bazen sabah akşam bazen sadece bi kere içebiliyorum. Umudum da yok pek, bende işe yaramayacak galiba öyle bir hissiyat var içimde. Yine de eksik kalmayayım dedim. Hayırlısı.

Kaç tane yumurtan oluşmuş peki

Benim de adetim düzensiz o yüzden çakşır kökü suyunu ve ovulasyon testi yaptım. Testte hiç bir zaman aynı koyuluğu görmeme rağmen yumurtlama olmuş ben de bu aydan umudumu kaybetmiştim o yüzden
merhaba aynı koyuluğu göremedim yazmışsınız bende 2 aydır yumurtlama göremiyorum yani t çizgisi c kadar koyu olmadan silikleşiyor yumurtlama olmadı diye düşünüyordum sizin de mi böyleydi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-01-01 at 20.49.51.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 35
merhaba aynı koyuluğu göremedim yazmışsınız bende 2 aydır yumurtlama göremiyorum yani t çizgisi c kadar koyu olmadan silikleşiyor yumurtlama olmadı diye düşünüyordum sizin de mi böyleydi
Benim de aynı bu şekilde aynı koyulduk olmadan silikleşti sonra bir yerde okudum öncesinde 2 saatlik sıkışık idrarla ve sıvı almadan yapılıyormuş. Ben sıvı almıyordum ama sıkışık idrarla da yapmıyordum. Bi daha ki sefere öyle deneyin aynı olacak mı bakalım.
Bana kalırsa koyulaşma ve silikleşme günlerini değerlendirin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…