- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Benimfe adetim duzenlidir ama ben 62 den 74 e cikti kilom 1 yilda pcos duyunca 8 kg verdim en onemli tedavisi kilo vermek canimBen ansızın kilo aldım cok yemememe rağmen birde 12 ay denedik çocuk olmadı en son çene altında sivilceler çıkmaya başladı ben 12 ay bekledim sonra gittim benim 7 yaşında kızım var birde hiç aklıma gelmedi pcos falan sonra bir gittim dr a çıkamadım resmen bunalıma girdim eşim ben bakındık hsg ler çekindim aşılama oldum yine de olmadı işte sebepsiz infertilite dediler cnm nasip mis bu ay dr a gitmedim ve hamileyimçok saçım dökülüyordu birde asiri
Pztsi teste gidecem inşallah güzel haberle dönerim canım :)@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
@pinkpisces
@avtugba
@SimgeBA
@bsrozkn
@tokerrr
@mus4117
@tubaagl
@Arelarven
D denizzz5900
@Aylin0816
@denizimduygum01
@Kestanesekeriiim
@emir91
@dilara5223
@Mandalinaa22
@Berrinim
@ggggg
@Candyy15
S sedanur4004
@Asenaasena96
@Cimcime111
B berguzar34
@Serinay
@minok
@Eylulceee_
Kızlar pazar gününe kadar Bilgi vermeyen arkadaşları silmek durumunda kalacam pazartesi listeyi guncellicem
Ekledim hoşgeldin canımCanım benide ekler misin bat 21 Ocak
Hadi inşallah ..Pztsi teste gidecem inşallah güzel haberle dönerim canım :)
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Benimde 23 Ocak bu AÜ ovülasyon testi kullanmaya başladım hadi hayırlısı@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
@pinkpisces
@avtugba
@SimgeBA
@bsrozkn
@tokerrr
@mus4117
@tubaagl
@Arelarven
D denizzz5900
@Aylin0816
@denizimduygum01
@Kestanesekeriiim
@emir91
@dilara5223
@Mandalinaa22
@Berrinim
@ggggg
@Candyy15
S sedanur4004
@Asenaasena96
@Cimcime111
B berguzar34
@Serinay
@minok
@Eylulceee_
Kızlar pazar gününe kadar Bilgi vermeyen arkadaşları silmek durumunda kalacam pazartesi listeyi guncellicem
Canim kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde hiç ağrı olmuyo.. bana klomen yerine letu diye bı ilaç yazdı kontrole gittiğimde iki tane yumurtam 15 cm olmuş bri sağda biri solda .. pazar gününe çatlatma iğnesi verdi .. bakalım hayırlısı .. peki senin HAmilelige engel bı problemin var mı benim pcos varmış ve yumurta tembelliği inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı bir gebelik yaşarızBende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Neden zor olduğunu düşünüyorsunBenim cok zor bi ihtimal ama yine de listeye ekleyebilirsin canim.10 ocak bat..Rabbimden umut kesilmez.
Soğan kürünü nasıl iciyonuz benim midem kaldırmıyor ne incir nede soğan suyu.. özellikle de sıcak soğuk icebilirim hatta bi ara incir ve havuç kürü yaptım soğutup içiyodum ama sonradan öğrendim ılık içmek sartmis6 aydır deniyoruz, bu ay soğan kürüne de başladım. Beklenen adet tarihi 13 Ocak. Beni de ekleyebilirsiniz.
İnşALLAH güzel olur hepimiz içinCanim kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde hiç ağrı olmuyo.. bana klomen yerine letu diye bı ilaç yazdı kontrole gittiğimde iki tane yumurtam 15 cm olmuş bri sağda biri solda .. pazar gününe çatlatma iğnesi verdi .. bakalım hayırlısı .. peki senin HAmilelige engel bı problemin var mı benim pcos varmış ve yumurta tembelliği inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı bir gebelik yaşarız
Soğan kürünü nasıl iciyonuz benim midem kaldırmıyor ne incir nede soğan suyu.. özellikle de sıcak soğuk icebilirim hatta bi ara incir ve havuç kürü yaptım soğutup içiyodum ama sonradan öğrendim ılık içmek sartmis
Kaç tane yumurtan oluşmuş pekiİnşALLAH güzel olur hepimiz için
Benim prolaktin yüksekti ilaç verdi amh düşük dedi ilaç verdi başka bi şey yok sanırım
Klomenden sonra gitmiştim 21 mm olmuş dedi iğne yapıldı bugün de 11.gün işte
6 yılda 4 tup bebek denemesi 1 kurtaj 1 dis gebelik yaşadım nasip olmadi.esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu.3 aydan önce düzelme zor zaten bu yüzden zorNeden zor olduğunu düşünüyorsun
Söylemedi onuKaç tane yumurtan oluşmuş peki
Geçmiş olsun canım inşallah Rabbim sana bana isteyen herkese sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder ..6 yılda 4 tup bebek denemesi 1 kurtaj 1 dis gebelik yaşadım nasip olmadi.esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu.3 aydan önce düzelme zor zaten bu yüzden zor
Hayırlısı canımSöylemedi onu
merhaba aynı koyuluğu göremedim yazmışsınız bende 2 aydır yumurtlama göremiyorum yani t çizgisi c kadar koyu olmadan silikleşiyor yumurtlama olmadı diye düşünüyordum sizin de mi böyleydiBenim de adetim düzensiz o yüzden çakşır kökü suyunu ve ovulasyon testi yaptım. Testte hiç bir zaman aynı koyuluğu görmeme rağmen yumurtlama olmuş ben de bu aydan umudumu kaybetmiştim o yüzden
Benim de aynı bu şekilde aynı koyulduk olmadan silikleşti sonra bir yerde okudum öncesinde 2 saatlik sıkışık idrarla ve sıvı almadan yapılıyormuş. Ben sıvı almıyordum ama sıkışık idrarla da yapmıyordum. Bi daha ki sefere öyle deneyin aynı olacak mı bakalım.merhaba aynı koyuluğu göremedim yazmışsınız bende 2 aydır yumurtlama göremiyorum yani t çizgisi c kadar koyu olmadan silikleşiyor yumurtlama olmadı diye düşünüyordum sizin de mi böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?